icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

jaja9891
13. sep 2014

@rybkaa to je neupraveny...nic tam nie je...ak by som ho upravila tak hej 😀 preto som si od teba prevzala tie bryuchalove zuby 😀 uz mam teplotj dole...tak cakam na ms...

rybkaa
autor
13. sep 2014

@jaja9891 ja som tiež bruchalove zuby niekomu ukradla, len neviem komu, som zabudla, čí to bol výrok 😀 no ja som už 2 DC, takže sa teším, tentoraz som ozaj rada, že ms došla načas a môžem plánovať zákrok

jaja9891
13. sep 2014

@rybkaa tiez si neviem spomenut ci to bol vyrok...no ja som uz skoro fit a pre zmenu je mm chory...tak asi musi ivf pockat.... tak som z toho smutna...akosi sa vsetko komplikuje...a kedy by si mala mat zakrok???nech si cim skor fit a uz to pojde na prvy sup....

rybkaa
autor
13. sep 2014

@jaja9891 ešte neviem, kedy to schváli poisťovňa a ako sa to zosinchronizuje s MS, ale dr. povedala, že v októbri určite, tak som aj rada, že to bude čo najskôr, aby sme zbytočne nestrácali čas, bojím sa výsledkov, ale verím, že to bude ok 🙂 ďakujem
tak myslíš, že teraz to ivf nemôžete podstúpiť? a je riadne chorý, či len kus?

jaja9891
13. sep 2014

@rybkaa no tak to je dobre,rychlo to mat za sebou a neboj,vysledky budu dobre...musia byt a basta 😉 no vies si predstavit ako vyzera chory chlap...je prechladeny,bolia ho zuby,hlava a umiera chudacik moj 🙂 a bojim sa,ze lieky od bolesti zle ovplyvnia plavcov...tak vobec neviem co bude lepsie...aj mm by chcel este mesiac pockat...no co uz spravim...tak som sa tesila...aj ja som bola chora...

senta_sofia
13. sep 2014

@rybkaa @jaja9891 ja som bruchalove zuby 1x pocula od @paskolinka

sjuzan77
13. sep 2014

Ahojte babule, vidim, ze nam tu nejako narastaju komplikacie, tak aby som nahodou nezaostavala, tak sa pridavam aj ja s nocnymi kvapkami krvi 🙄 a to som sa tesila, ze 5 dni sucho 😒 neviem, z coho to bolo, ci z toho, ze sme mali vcera navstevu a sedela som s nimi hodinku v obyvacke, ci z toho, ze som pomohla dat drahemu prat (ten by mi natrieskal do pracky vsetko dokopy), ci z toho, ze som zdvihla zo zeme plnu 2l flasu, alebo vsetko dokopy 😝 a mozno to bolo len tak, aby som sa velmi netesila, ze je cisto 😠 teraz je klud, tak mam nervy, co zasa bude v noci 😕

senta_sofia
13. sep 2014

@sjuzan77 to je sila inak toto, zeby to naozaj tak ovplyvnovalo to lezanie? dufam, ze to bola nejaka sprosta nahoda a uz nech je streda, nech vieme nieco viac 😉

sjuzan77
13. sep 2014

@senta_sofia no bojim sa, ze budem odsudena prelezat minimalne cely prvy trimester 😖 stredy sa uz neviem dockat, ale myslim, ze vela sa toho nedozviem. Budem totiz 29 dni po ovu a predchadzajuce tehu som bola tiez na kontrolu 29 dni po a nebolo nielen srdiecko, ale ani plodik 😒 tak sa bojim, ze to nebude vidiet este ani teraz a zasa budem hystercit.

senta_sofia
13. sep 2014

@sjuzan77 lenze toto babulo sa vyvija tak ako ma a urcite pekne narastlo 😉

sjuzan77
13. sep 2014

@senta_sofia dufam, dufam, bola by som mooooc stastna 😉

adamnela
13. sep 2014

Ahojte koceny....
@sjuzan77 zasa tie kvapky krvi? No mozno naozaj to, ze si nelezala ako tie dni predtym, urobilo svoje...Tak oddychuj poriadne, nech sa to uz nezopakuje....
@paskolinka dr. mi povedala, ze najprv sarobi pred laprkou aj spermiogram a ze to k tomu vyzaduju, tak neviem :/
@adrianaaa32 ako ja viem, ze je to mozne, len som chcela, aby to prislo skor, tak preto chcem do toho ist..No musim si to cele nechat pekne rozlezat este v hlave...Chvilami som presvedcena, ze do toho idem a potom v jednej chvili mam pocit, ze sa mi do toho nechce...No je to strasne so mnou....
@zarzisia ok, diky 😉 Aspon budeme vediet, na com mm je 🙂
@rybkaa minule som hovorila mm, ze ked pride z roboty budeme robit smiesne pohyby a strasne sa tomu rehotal...

sjuzan77
13. sep 2014

@adamnela no uvidim, aka bude noc, snad uz cervena nepride.
A ty ako pokracujes, ako mas teraz brat ten duphaston?

jaja9891
14. sep 2014

@paskolinka ahoj,chcem sa spytat,ty merias v ustach bt?chcem aj ja na to prejst...co treba dodrziavat?mam pocit,ze ak meriam dole,nerobi mi to dobre... je to tiez spolahlive? V ramci odchylok.... 😀

paskolinka
14. sep 2014

@jaja9891 pravidlá su take isté, meriam pod jazykom a ja som prišla na to že ten môj teplomer meria oveľa presnejšie ak dám teplomer do úst a aspon 1 min. počkám a až potom zapnem. Tak mi odmera aj viackrát po sebe takmer rovnaké teploty, takže tomu verim 😉 a moje grafy vsak si videla, jeden krajší ako druhý, takže pre mňa meranie v ústach funguje 😉

jaja9891
14. sep 2014

@paskolinka a das si teplomer pod jazyk?ci len do ust staci?no grafy mas krasne...som zvedava aky to bude rozdiel...uz sa mi nechce merat,len teraz sa mi skratil cyklus,tak chcem vediet co sa deje...aj kvoli ivf...odkladame ho o mesiac tak to vyzera...

paskolinka
15. sep 2014

@jaja9891ano, pod jazyk. Jasné, meraním nic nepokazis, budeš v obraze, čo sa deje a čo máš čakať. Manžel je stále chorý, či prečo to odkladate?

paskolinka
15. sep 2014

@adamnela ja som myslela, že spg sa vyžaduje pri diagnostickej laparo, ked idú len pozerať a hľadajú príčinu neplodnosti. U teba ked idú robiť konkrétny zákrok, tak by som to nečakala... Ale nakoniec uškodiť to nemôže...

mawiya
15. sep 2014

@sjuzan77 zlatino ako sa máš? normál mám o teba strach. si v poriadku?

sjuzan77
15. sep 2014

@mawiya moja, zatial som v poriadku, vcera aj dnes sucho, tak hadam zatial ok 😉 este 2 dni do kontroly a potom sa snad posuniem dalej, takto je to o nervy, ked neviem, co sa vnutri deje 😕 a ty ako?

mawiya
15. sep 2014

@sjuzan77 aaaaaaaale ja som sem včera občas nakukla a reku božinku čo je s tebou. no ja zatiaľ oky. Dnes som zmerala posledný krát - teplotka super, urobila som posledný test, konečne sú čiarky rovnako silné a teraz len čakať čo bude. Prsa mi ide rozdriapať, revem pri každom filme a pesničke, ale zatiaľ som oky. na kontrolu pojdem budúci týždeň, to by som už mohla byť 6 týždeň, tak uvidíme, či to bude oky. našťastie ma teraz zamestnávajú decká - chorie sú teliatka moje, veľa práce a tak nejako ani nemám čas myslieť. vie to iba muž a najkamoška. No a ďalších 29749375096375 tu na MK 🙂 Držkaj sa mojka. cmukáň

mawiya
15. sep 2014

@paskolinka cica a čo tebe dole teplomer nechutí? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zarzisia
15. sep 2014

Ahojte baby...tak ja dnes 1DC 😵 juchuuuu
@adamnela zlatino, ty si pisala, ze mas doma inofolic zvysny? Ak hej, mala by som zaujem 😅

sjuzan77
15. sep 2014

@mawiya joj zlatik, som cely den na nete, ale nepisala som, chceme dozariadovat obyvacku, tak non stop som pichnuta v strankach s lampami, tapetami, vankusikmi a vselijakymi dekoraciami. Este aj drahy ma nadrapuje, lebo sa nevieme zhodnut na svetlach 😠 prsia aj mna strasne bolia, najma rano a vcera som revala, ked som v telke zbadala michala davida 😅 ale inak stale nic, ziadne nevolnosti, tomu sa cudujem, tak snad je vse ok. Tak skore uzdravenie detvakom a zasa s pracou to neprehanaj 😉

@zarzisia hmm, tak predsa? Myslela som, ze by nemusela dorazit mrcha, no ale som rada, ze si rada 🙂

paskolinka
15. sep 2014

@mawiya tak teplomer mi nechutí ani dole ani hore, ale tam dole ja radšej nic nestrkam 😀

paskolinka
15. sep 2014

@mawiya hod sem graf nech kukneme ako teplota stuuupa 😉

zarzisia
15. sep 2014

@sjuzan77 ano som rada, aj ked samozrejme tehu by potesilo viac......mn akosi nefunguju hormony a nemala som MS pol roka vobec a 5 mesiacov som ju mala len vdaka liekom a kedze teraz neprisla a tehutesty boli negat. bala som sa, ze uz mi ani lieky nepomozu .....ale tak vcera sme s drahym otvorili domovinu, vypili kazdy po 5 poharikov, lebo som nachladnuta a rano kukam, ze MS dosla bezbolestne 😀

senta_sofia
15. sep 2014

@paskolinka a potom sa stazuj, ze mas pekne grafy a nic z toho, ked tam dole nic nestrkas 😀

sjuzan77
15. sep 2014

@zarzisia dievca, ty si nasla liek na vsetky nase problemy. Takze babule, lieky, inofolicy, teplomery a podobne sarapaticky smarit do kosa, zasobit sa domovinou a je po problemoch 😀

zarzisia
15. sep 2014

@sjuzan77 😀 😀 😀 zeby? 😀 Tak jablka sme zbierali cela rodina, ocino dal vypalit a mat to ako hlavny drink na svoju 60tku 😀 a este mame doma jednu z 1990teho 😀 😀