icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
8. sep 2019

@81anina tak moja je uz dlhsie dolu hlavou, len som citala, ze lepsie je ked ma chrbatik vlavo, ze lepsie zrotuje do porodnych ciet, ze je lahsi porod ci co.. Dr mi kazala lezet aspon polhodku denne na lavom boku... Mladej sa to moc nepaci 🙂 aj sa vraj odporuca spat posledne mesiace na lavom boku... Mozno sa jej nedari pregulat ked mam malo plodovky.... Uz si na md?

butterfly333
8. sep 2019

@sparkling aj ja to tak mávam každý mesiac a nič z toho

81anina
8. sep 2019

@ikonica https://www.modrykonik.sk/som-tehotna/poloha-plodu/ no podla tohto clanku su idealne postavenie lave predne a prave predne teda chrbatik do vonka.Dufam ze moj tak lezi 😀 hej uz som na md od 3.9 konecne.Ja ked si lahnem ba pravy bok tam kde lezi tak tiez vystraja 😄

ikonica
8. sep 2019

@81anina ja neviem ktorym datumom sa bude dr riadit... Podla ms vychadza termin 11.11.(nastup na MD 30.9.) aa podla morfosona v 20tt termin 4.11. (nastup na MD 23.9.) dozviem sa snad na najblizsej poradni 19.9... Ja som sice na pn od polky marca, ale uz mi ta nesloboda lezie na nervy cim dalej tym viac...

81anina
8. sep 2019

@ikonica no mne ostal termin podla ms 16.10 aj ked podla toho posledneho sona mam na papieri co vytlacil EDD (AUA) 2.10.19 termin maly je vacsi o 2tt.Som zvedava ako to bude uz mi treba zbalit tasky...☺

ikonica
8. sep 2019

@81anina no ja uz tiez pomaly zhrabujem veci do porodnej tasky, ked citam ako sa babam skracuju krcky a koncia v nemocniciach... Jedna uz aj porodila v 30 tt, dalsia o babo v 31tt prisla 😭

taily30
8. sep 2019

@81anina dat sa to da, ale naco tak trpiet. Bolo to bolestive, aspon u mna. Ja som chcela okusit tie riadne kontrakcie. Ale okusila som stacilo 😀

taily30
8. sep 2019

@zuzik5891 dakujem moc Zuzi.

taily30
8. sep 2019

@ikonica ja som mala malu cely cas napravo 😉

zuzik5891
8. sep 2019

@ikonica zakazujem ti vôbec čo i len pomyslieť na také veci...denne sa na svete rodí státisíce detí v termíne a sú živé a zdravé... minimálne percento je tých so zlým koncom...to len tu na koníku to tak vyznie lebo tu baby hľadajú podporu v ťažkom období...si krásna, zdravá budúca mamička a čakáš krásne a zdravé bábo...a uvidíš... ešte aj prenášať budeš 😘😘😘😘🍀🍀🍀

zuzik5891
8. sep 2019

@taily30 teším sa na fotku malinkej princezničky ❤️❤️❤️❤️

ikonica
8. sep 2019

@zuzik5891 ale ved hej... Radsej sa upinam k tym stastnym koncom/zaciatkom nez k tym zlym ;) ... Ale to vies, ked niecim prejdes, niekolkokrat tak ten strach uz tam ostane hoci len v pozadi hlodat....

ikonica
8. sep 2019

@81anina a kde sa chystas rodit?

zuzik5891
8. sep 2019

@ikonica ja ten strach poznám veľmi dobre...keby som tak vedela mesiac kedy sa to podarí tak fakt trpezlivo čakám...ale tak môj príbeh určite trošku poznáš a i keď je to ťažké snažím sa hľadať len tie dobré veci...neupínať sa na zlé...

81anina
8. sep 2019

@ikonica u nas v snv

81anina
8. sep 2019

@ikonica u nas v oktobrovkach uz mame 1 narodene v 27tt 900g, dvojky v 30tt 1400/1520 g a 1 v 37tt 2360g.... tiez vela zien ma problem s krckami a otvaranim vela ich lezi jedna v noci utekala na prijem...Ja nemam sajnu aky mam krcok mne to dr nekontroluje...

81anina
8. sep 2019

@taily30 zdielam tvoj nazor naco trpiet ked sa to da zmiernit....raz som mala v praci hnusne krce pri ms skoro som hodila tycku tak neviem co by bolo pri kontrakciach bez liekov...no len dufam ze mi to bude mat kto pichnut aj v noci alebo cez vikend ked bude treba...Neviem ako to je u nas v nemocke este som nezistovala...robi mi tam sesternica porodnu asistentku tak som kludnejsia...ale strach tam je...ked pojdem do nemocky s bolestami tak sa asi pos...m od strachu ako sa poznam....ochh 😅😕

ikonica
8. sep 2019

@81anina ved ani ja neviem aky mam krcok... On daco napise do spravy furt, ale nerobi ani sono ani priamo nekukne, tak neviem ako vie ze citujem "posva bez fluoru" ked ju ani nevidel :D

81anina
8. sep 2019

@ikonica aj ja mam v sprave daco o krcku ale neviem co nestiham to precitat...aj som rada ze sa nesprta si myslim ze je to zbytocne drazdenie...neviem si predstavit ze by to robil na kazdej poradni ako to maju zeny u inych dr.Este si to uzijem ked pojdem do nemocky na poradne tam sa uz tomu asi nevyhnem...😕este ma nikto takto nevysetroval netesim sa teda na to 😨😵

ereska
8. sep 2019

@taily30 aká uzasnaaaa sprava už je to tu moc moc gratulujem z celého srdiečka

sparkling
8. sep 2019

@butterfly333 tiez bez poklesu? Poviem pravdu, ze ma to celkom prekvapilo, ze ta teplota neklesla. Som zvedava na dalsi mesiac, ale to uz si asi kupim normalne bazalny teplomer

zuzik5891
8. sep 2019

@81anina jeeej ty si zo SNV?...no neboj... pôrodníkov máme super... sestričky sú skvelé ❤️...

81anina
8. sep 2019

@zuzik5891 jj zo snv uz som lezala minuly rok na gyn. ked som bola na laparo...primar je fajn,Jankovikova tiez Peregrimova mi prisla taka poplasena s nimi som prisla do kontaktu aj to len na kratko tak uvidime ☺a sestricky boli zlate...

ikonica
8. sep 2019

@81anina aj si zazmluvnujes porodnika?

81anina
8. sep 2019

@ikonica nie kto bude mat sluzbu ten to somnou schyta 😂

zuzik5891
8. sep 2019

@81anina inak aj mladý Krajňák je už super pôrodník...zdedil gény po tatkovi 😁...ja som tam bola v decembri...si so mnou užili najprv pri potrate a v januári pri laparke...ale lekári a sestričky sú fakt super

ikonica
8. sep 2019

@81anina ja to asi tiez tak urobim... U nas stoji zazmluvnenie 240 eur aj to nie je zaruka, ze tam bude ten co chcem, tak kaslem na to... Odrodit ma niekto uz len musi...

daniela123321
8. sep 2019

@taily30 Z celého ❤️ gratulujem k malej princeznej 😘

taily30
9. sep 2019

@81anina u nas je anesteziolog k dispozicii 24 hod denne. Tak to nebol problem. Stsrostlivost je tu uzasna, nemozem sa na nic stazovat. Pre mna to bol ukazkovy porod, ja som mala cely cas usmev na tvari... a stale mam 😀

taily30
9. sep 2019

@81anina @ikonica zienky, tu ma tiez nikto cely cas zospodu nevidel, ani mi to nechybalo...a ked uz teda, ze mi pozru krcok a urobia ster (to bolo na rutinnej poradni), tak z toho bol porod. Neda boze, ze by sa to stalo o tyzdne skor.