Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@julianka007 @evi vyhodila som tú teplotu a aj tak to ukazuje na 19dc. Keď u mňa je to s hlienom ťažko... podľa mňa nemám žiadny. Aspoň ho teda nejak neregistrujem.
Testovať plánujem ak nepríde mrcha na 26 dc. Ale dosť pochybujem, že vydržím 🤭
@beatinka u mňa to tiež s hlienom nieje žiadna sláva, ale po ovulke cítim, že je ešte viac sucho ako počas ovu... 😂 Ja by som nevydržala... Tvoj graf vyzerá slubne
@julianka007 tak ja sa potom v tom nevyznám úplne že vôbec, lebo ja mám pocit, že ako tak “niečo cítim” tak 5-6 dní po ovu. 😬 S hlienom sa asi nikdy “neskamoším” 😂😂
Bola som si kúpiť test, a doma som si všimla, že mi dala 25-kový. Takže ten je aj zbytočné skúšať. Ale ako sa poznám, najneskôr v pondelok budem ocikávať minimálne 2-3 😝
@fany051081 dakujem krasne. Dnes mam chvilu cas dobiehat prispevky, tak az teraz odpovedam
@taily30 nádherná bábika 😘😘😘😘
@taily30 aká prekrásna a spokojná bábika... Veľa zdravia prajem... 😍😍😍😍
@julianka007 @evi Dievčatá, tak už je to tu. Ide sa dole...
@evi38
@beatinka
@eliska1986
@julianka007
@martinade strašne moc vám ďakujem za podporu 💓, len neviem či to bude dobré. Krvácanie síce prešlo, včera len ružové vždy keď som sa utrpela, tak som myslela, že už je dobre, lebo len ležím, papám lieky, ale dnes ráno niečo so mňa vyšlo, ako taká 5 cm zrazenina, no neviem to presne popísať 😓... Nemám bolesti, ani kŕče ci krvácanie, len toto niečo. No som zhrozená od strachu
@shellynda prepac za par otazok na telo.Mala si uz niekedy take zrazenjny?menzes mavas silny-myslim predosly,uzivas nejake lieky?ta zrazenina aka velka asi bola?ako 2eurovka?

@beatinka podľa mňa to tiež vychádza na 10DC a tiež by som asi vymazala tu teplotu na 8DC. Možno to graf len zbytočne mätie. A ak si sledovala aspoň hlien, tak by som ho tam dopísala. A testovať ideš kedy.