icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
16. sep 2019

@evita2176 ja som už zasa nachladená... musím porozprávať s imunológom...raz mesačne mi pichá Igampliu na imunitu a ja som častejšie chorá ako predtým než mi ju pichali...🤦🤦🤦

evita2176
16. sep 2019

@zuzik5891 no mame my vesely zivot ti poviem :D keby sa na nas tak tehotenstva lepili ako tie choroby :D

shellynda
16. sep 2019

@ceklis
@eliska1986 bola som dnes u Dr. krvácanie ani nič mi už nebolo, tak som verila že bude predca len dobré, ale žiaľ už na Sone vôbec nič nebolo, vraj sa to vyplavilo😭, tak som neuveriteľne nešťastná. Ide mi robiť hormonálny profil a potom vraj uvidíme čo ďalej. Najprv v 5tt a teraz zase

ceklis
16. sep 2019

@shellynda hlavne chod na hematologiu, môže byt problém aj tam :( a na tvojom mieste by som skúsila aj reprodukčnú imunologiu. Môže to byt hocičo a pritom uplna blbosť a takéto hrozne veci robí :( zvýšené cytokiny, alebo nk bunky, nejaká autoimúnna ochrana voči embryu, nejaké krvné mutácie a pod. Môže to byt aj nedostatok progesteronu, hlavne treba asi vyšetriť čo a ako. Dobrá správa je, že dokážeš ostat tehu, to je velke plus, už len potom podchytiť nejaku zradu čo tam v tom tele robí neporiadok. Drž sa :( vyplac sa čo to dá.

zuzik5891
16. sep 2019

@evita2176 ale tie choroby mi už pekne lezú na nervy...len čo je pravda

eliska1986
16. sep 2019

@shellynda :(to mi je velmi luto.Drzim palce nech sa čoskoro zadari.Myslim na vas.

evita2176
16. sep 2019

@shellynda to je mi luto :( prajem rychle zotavenie 🍀

martinade
16. sep 2019

@shellynda to mi je velmi ľúto :( hlavne to nevzdavaj a bojuj

martinade
16. sep 2019

@evi38 evka, ako tv. dnešný graf? Ako sa citis? Nejaké priznaky?

monu66
17. sep 2019

Dobre ranko, tak ja v tomto cykle po ovu nevytvaram s bt ostre spice (klop-klop-klop) 😀

podkovickaa
17. sep 2019

@monu66
Podla pozitivneho testu a hlienu si mala ovulku az na 14 DC

evita2176
17. sep 2019

@zuzik5891 dobre ranko. Tak ms stale nic robila len poplach...spravila som test a je zafarbeny :D na modro :D a ty ako dnes stupas?? 😍✊

evi38
17. sep 2019

@taily30 tak to má krásne miery a nebola ani taká veliká ako ťa strašili, aspoň sa ti lepšie prirodzene rodilo 🙂...inak malinká vyzerá strašne múdro, mňa prvé napadlo, že to bude taká bojovníčka za ľudské práva 🙂
@shellynda je mi to veľmi ľúto, že to takto dopadla, posielam objatie a veľa síl
@monu66 máte krásne poistené, držím silno palce 🙂
@martinade
babulky chcem sa Vás opýtať stalo sa Vám, že ste mali všetky príznaky, že sa už blíži ms, lebo u mňa už mäkké prsia, kŕče, podráždená (mám strašne stresové obdobie v práci), hlien ako pred ms, mastnejšie vlasy, proste všetky príznaky, že sa už blíži (dnes som 13 DPO, ale u mňa LF je 16-19 dní, čiže ms až cca o 5 dní a vyšiel Vám pozitívny test? Lebo ja som mala len jeden doma už niekoľko mesiacov a kopec stresu teraz a ťažké veci nosím, tak si vravím, že ho spravím, aspoň na 100 % ako vždy viem, že bude biely, lebo príznaky na ms ma nikdy nesklamali a že aspoň nebudem na to myslieť, lebo graf mávam pekný ešte aj na 16 DPO a až potom klesám a budem to mať v hlave, že ok nevyšlo a nemusím mať výčitky, že mám stres a ja spravím test, vylievam moč z pohárika do toalety a zrazu čiarka...ja viem, že to teraz vyznie divne, ale mňa jediné, čo napadlo, že to ešte aj test sa zahráva s osudmi ľudí, veď to nie je možné, aby tam bola, to je nejaká chyba

kakatulik
17. sep 2019

@evi38 eviiii šak takto zlý test byť nemôže. Tu sú tehuuuu jipiiiii jipiiiii jeeeeh. Až ma striaslo. Ak máš nejaký progesteron,skús hneď nasadiť. Tak predsa to boli implantát neviem spinenie....😀😀😍😘🤩

zuzik5891
17. sep 2019

@evi38 tak predsa tento LUXUSNÝ graf sa naozaj ukázal ako tehu grafík...zo ❤️ blahoželám moja...nech sa bublinka krásne zabýva😘😘😘

martinade
17. sep 2019

@evi38 evkaaaaaa 💗😍 ty si tehuuuuu gratulujem. To je úžasné, len nech silnie test ❤.
Inak keď som otehu, mala som všetky priznaky MS

zuzik5891
17. sep 2019

@evita2176 no už dom videla všeličo ale že by sa sfarbil na modro?😁...ja som vystúpila na 36,59...ale podľa mňa blbosť lebo som chorá ako pes... nespala som dobre...o tretej som si musela ísť vziať tabletku a na wc... teplotu síce nemám aké vnútorná bola určite nejaká...bola som si pre antibiotiká a rozdumujem či ich mám začať brať...či mu to neovplyvní ovuláciu... neviem čo robiť ale je mi kvalitne na prd

evi38
17. sep 2019

@kakatulik
@zuzik5891 ďakujem Vám krásne z celého ❤ 🙂...ja tomu vôbec neverím, som len tento mesiac, ak si povedala, ak si pamätáte, že otehotniem, lebo lepší darček ma k priateľovým narodeninám, ktoré bude mať budúci mesiac nenapadá...inak babuľky dnes mám zrovna 40 rokov 🙂

martinade
17. sep 2019

@evi38 gratulujem k narodeninkám zároveň 🌷💗

evi38
17. sep 2019

@martinade ďakujem krásne, ms až cca za 5 dní aj neskôr a graf takto, ale takýto mávam bežne, ja sa bojím aj kúpiť ďalší test, že tam nič nebude, lebo v noci som mala strašné kŕče, priateľ mi masíroval bruško od bolesti, som mu vravela, že to je klasika pred ms

zuzik5891
17. sep 2019

@evi38 všetko len to najlepšie k narodeninkám... máš ten najkrajší darček... skutočne ❤️❤️❤️

julianka007
17. sep 2019

@evi38 ja odpadnem...úplne som šťastná... Si ma potešila veľmi... si mi hneď zlepšila den. Blahoželám a prajem nech je všetko v poriadku. A blahoželám aj k narodeninám. 😍😍😍😍🙏🙏🙏 Mne sa tiez blizi MS a akosi príliš skoro... som iba 23DC. Ovulka neviem kedy bola. Včera ma pobolievalo bruško a bolo mi nejako divne. Test som ale nerobila lebo keď už začal PMS...

martinade
17. sep 2019

@evi38 evka kup a presvedcis sa, ze si tehu 😍 hcg sa nenachadza v tele lan tak bezdovodne a v takom mnozstve aby ti zafarbilo tak krásne test 😍💗 tak nech len drobcek sa pekne zapustí do perinky 🙂

martinade
Autor odpoveď zmazal
martinade
17. sep 2019

@evi38 a som vravela ze spotting moze byt tehu ❤ as velmi tesim a tebou 🙂

eliska1986
17. sep 2019

@evi38 gratulujeeem super správa🙂vela odychuj,papaj vitaminky: )uuuj super tesim sa s Tebou!!!

kakatulik
17. sep 2019

@evi38 tak ty ešte aj narodky máš.....gratulujem z celého❤️a želám,aby to pokračovalo ako má. Krajší darcek si neviem ani vo sne predstaviť. Keby som bola na blízku, asii by som ti podaroval digi tehu test.Ja mám narodky o 10dni a to budem asi končiť ms🙄.

ja197
17. sep 2019

@evi38 gratulujem 😍😍
Ja dnes pád ako z jasného neba, ale prečo tak skoro, nerozumiem...no idem asi kúpiť tampóny lebo ma náhodou tá mrchaňa prekvapí a som v *** 😊

monu66
17. sep 2019

@podkovickaa ovu som mala na 12dc vecer. Pozitivny test som posledny mala 12dc o 11,45 hod. a o 14,00 hod. bol uz negativny.

monu66
17. sep 2019

@evi38 Dakujem krasne zo ❤️ a hlavne Gratulujem, si na 100% tehulka 🙂