icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

paskolinka
15. sep 2014

@senta_sofia ja nestrkam, zato mm ten veru strka 😀

mawiya
15. sep 2014

@paskolinka heh dievka strká teplomer? a kam? 😝

mawiya
15. sep 2014
paskolinka
15. sep 2014

@mawiya teplomer len ja strkam toť pod jazyk 😝

paskolinka
15. sep 2014

@mawiya parádny graf, trhas rekordy 😉

adamnela
15. sep 2014

Ahojte kočky...
My sme mali vcera oslavu, moje prvorodene dieta uz mala 8 rokov, tak sme troska oslavovali...Bolo veselo, flasu vina som vypila,dobre sa najedla 🙂
@mawiya krasny tehu grafik...Strasne sa s tebou tesim 🙂
@zarzisia moja, uz ho nemam, teda vlastne mam, ale budem ho posielat v stredu jednej kocke. Zaprasilo sa po nom dost rychlo.... A super teda, ze ms konecne teda naozaj dosla....
@paskolinka no tiez mi to bolo cudne, ze to vyzaduju...No uvidime..Teraz som momentalne v takom stadiu, ze uz nie som na 100% presvedcena, ze do toho chcem ist...Boze raz chcem, potom nie...No...strasne so mnou....
@sjuzan77 no uz sa neviem dockat stredy u teba....Dufam, ze je vsetko v poriadku, hm? A ja ako pokracujem? Dnes to vyzera na pozitivny ovu test, tak davam tomu este sancu...Vcera som douzivala Dufik, ,mala som ho do 25 DC...
Pridavam dnesny ovu test, co nan poviete?

sjuzan77
15. sep 2014

@zarzisia no tak s tou opatrne, to vidim tak, ze co hlt, to zrovna dvojicky 😀 😀 😀

sjuzan77
15. sep 2014

@adamnela no zatial je u mna ticho, dufam, ze to nie je to povestne ticho pred burkou 😅 uvidim, co ukaze streda, ale ak aj to dopadne ok, naozaj si vydychnem az okolo 20tt 😝
U teba to vyzera slubne, ja myslim, ze ta ciarka uz silnejsia byt nemoze 😉

adamnela
15. sep 2014

@sjuzan77 no verim v to, ze bude u Teba vsetko v poriadku... No a s tym tesom, to som vobec necakala, ze moze byt dnes taky silny....No vecer urobime smiesne pohyby, zajtra idem mm do prace, takze davam tomu sancu len dnes 🙂

sjuzan77
15. sep 2014

@adamnela poistite to s drahym aj nejakymi hltmi dacoho domaceho 😉

adamnela
15. sep 2014

@sjuzan77 uz vcera sme hltali, dnes uz nie 😀 😀 Dnes mi stupla teplota, takze asi vinko zaucinkovalo, lebo kedze mam pozitivny test az dnes, tak este po ovulke nemoze byt... Tak dnes pekne v klude. Deti budu spat u babky, takze budeme sami doma 🙂

sjuzan77
15. sep 2014

@adamnela no slak ma trafi, @zarzisia vcera supla domace a dnes sa dockala ocakavanej mrchy. Ty si vcera hltala vino a dnes pozitivny ovu test. Do kelu baby, vsak mi povedzte, co mam nasavat, aby sa mi udrzalo to bejby 😀

adamnela
15. sep 2014

@sjuzan77 iba zhoda nahod 😀 😀 A Ty len oddychovat, oddychovat a praveze nic take nehltat ako sme my dve so @zarzisia nasavali 😀 😀

senta_sofia
15. sep 2014

@mawiya kraaasna 36,9 🙂)) mala bych si aj ja strcit teplomer, ze kolko je to uz v takomto stadiu tehotenstva

jaja9891
15. sep 2014

@paskolinka no mm sa citi veeeeelmi zle 🙂 ale chudacik asi lieky ho viac zmohli ako choroba :( nesadli mu na zaludok a creva... nie je zvyknuty na lieky... no vraj antibiotika zhorsuju kvalitu spermiogramu,tak ze by sme to mali odlozit,navyse som uz dnes 2 dc a v car su az zajtra... tak som na vazkach,som z toho smutna,tak som sa uz tesila... nechapem co tie lieky az tak vadia... velmi citlivi su ti chlapi na vsetko... a inak na ff je jedno ako mam nastavene meranie,ci vaginally alebo orally?nechce sa mi to menit teraz... inak ms dosla po 24 dnoch,z 28 dnoveho cyklu sa mi akosi skracuje...a sakra silna,och... citam tolko pribehov zien,co mali endo cysty a su tehu,ja nechapem co je to s nami...

senta_sofia
15. sep 2014

@sjuzan77 moja zlata, po prvom trimestri si dam do nosa s tebou 😀 myslim tvojom prvom trimestri... aj ked obcas mam podozrenie, ci mi manzel nespravil dalsie, vzhladom na tie nevolnosti 😀

senta_sofia
15. sep 2014

@jaja9891 sak ale najprv nasadia nejaku stimulaciu tebe, nie? nebudu hned zajtra vyzadovat od manzela spermie...

jaja9891
15. sep 2014

@adamnela moja a co ak by si skusila najprv neinvazivnu liecbu a potom pod noz... ja by som sa dobrovolne nesla dat rezat,isto nie hned... pozri dve deticky uz mas,tak mozno len cyklus hapruje... nechod bezhlavo hned pod noz.... predsa je to zasah do organizmu a neie aj iste rizika...nikdy nevies... ak sa citis ok a nemas problemy a ak sa da este pomoct liekmi,daj tomu sancu,nechcem ta odradzat,ale zazila som si svoje a tiez som mala mat obycajnu laparku diagnosticku a dopadla som ako som dopadla a mnoho inych zien co som tam stretla...niekedy si priroda pomoze sama,lekari by len rezali a rezali... predsa je to narkoza,operacia... mas krasnu rodinku a mysli aj na nu... jedna z vedlajsieho mesta sla na odstranenie obycajnej cysty,lebo chcela druhe babo,na obycajnu laparoskopiu,dostala plucnu emboliu a dalsieho babätka sa nedockala a dcerka malicka prisla o mamu... nechcem strasit,ale radsej sup sup na mm sa vrhnut a odsledovat ovulku aj na utz a z krvi 🙂

sjuzan77
15. sep 2014

@senta_sofia no snad nie 😀 ja som pri krpatej mala sakra silne nevolnosti, celodenne, od 6tt do cca 20tt 😝

jaja9891
15. sep 2014

@senta_sofia no ano,stimulovali by ma nejakych 10 dni,okolo 14 dna je odber a aj on by dal spermijky,tak nechapem preco tak radia... neviem,som z toho jelen,zajtra rano zavolam dr. do car,uz tam bude a aj s kopou ludi...no ale aj ja uz budem 3 dc...tak neviem...

senta_sofia
15. sep 2014

@sjuzan77 mne to naposledy pominulo tak po 16tom tyzdni, akoze uz oproti tomu, co to bolo, je to sto a jedno, ale obcas este prekvapi 😀

senta_sofia
15. sep 2014

@jaja9891 tak ale pokial bude aj on az tak neskor davat spermie, tak ja by som to neodkladala...

paskolinka
15. sep 2014

@jaja9891 no neviem načo sa to vo ff nastavuje na orally/ vag. , ja to mám od zaciatku orally lebo inak som ani nemerala. Asi je to jedno... Inak mm ked bol na spg tak pred tým asi 7-10 dni dobral antibiotiká a výsledky boli nadpriemerne takže vtedy už určite nemali na túto funkciu účinok 😉 . Možno závisí aj aké atb berie... Ja som endo cysty práve nemala, preto mi dr aj povedala že nevie či ta operácia nejako zvýšila moje šance, mne našli len nejaké ložisko na vazoch čo držia maternicu, inak nič.

paskolinka
15. sep 2014

@adamnela vsak kľudne počkaj este, si mladá, dajte si nejaký cas na normálne snaženie a ked sa nezadari a prepadne ta strašná túžba po babatku tak môžeš ísť na to, operácia neutecie, možno vymyslia aj nejakú setrnejsiu metódu dovtedy 😉 ak teraz nie si 100% presvedčená, že to chceš, tak to netreba silit...

jaja9891
15. sep 2014

@senta_sofia no tak do piatku rana este berie antibiotika,zacal v sobotu vecer a to budem nejaky 7 dc a cca 14 dc bude davat spermijky,ak nie skor,kedze cyklus sa mi skratil,tak mozno 12 dc... to mi odporucila dr. na stranke helios v martine,z centra.... tak ja uz fakt neviem.. mam ms a sakra ma bolia vajecniky,znamena to,ze endometrioza na nich rastie... rano budem volat a uvidim co mi povedia...

jaja9891
15. sep 2014

@paskolinka no tak to je dobre,ked len male lozisko... ja uz ani neviem co mam v bruchu a co mi tam porobili.... no zaujimave to je s tym spg.,fakt som na vazkach,ale zase si to nechcem potom vycitat,davam mm aj vitaminy,tak dufam,ze to bude ok...ale ak to nevyjde,budem nastvana,ze sme nepockali... neviem preco to takto odporucaju...

paskolinka
15. sep 2014

@jaja9891 tak hej, nie je to lacný špás a keby to nevyšlo, budeš su hlavu buchat... Inak ako sa to rieši, ked to nevyjde? To potom musíš pri druhom pokuse znova celé platiť ?

adamnela
15. sep 2014

@paskolinka @jaja9891 ste zlate kočky, musim si to naozaj dobre premysliet...A jasne, dnes sup na draheho a uvidime, mozno uz nebude treba na ziadnu laparku ist 😉 No to by bola ta lepsia moznost....A dr. sa boji, ze ked zacneme stimulovat teraz bez drilingu, tak mi to tam moze rast a vajicka nebudu mat kde ist, ze sa mi mozu zacat tvorit cysty a to bude horsie....NO tazko povedat, ako by sa to spravalo....Ale ked som zacala jest fytosoju v januari, tak vo februari som otehotnela, tak preto trocha vaham 😒
@senta_sofia inak ja som nemala nevolnosti ani pri jednom...Vobec nic, az na to, ze som mala nizky tlak...

jaja9891
15. sep 2014

@paskolinka ano,ak to nevyjde a ty nemas nic zamrazene,tak dookola znova ten isty kolotoc aj s platenim a len 3 x to doplaca poistovna...potom si uz samoplatca :( neviem,no bojim sa tych cyst :( s kazdou ms rastu...

jaja9891
15. sep 2014

@adamnela ved to,ze ty nemas problem otehotniet,teda nemala si... tak preco hned radikalne riesenie??a stimulaciu skusis jeden mesiac pripadne a uvidis ako cysty... navyse cysta zo stimulky,vodova sa strati...a ten driling je tez docasny... jasne,ak ta nadopuje konskymi davkami a nekontrolovatelne mesiac co mesiac,tak cysty budu problem,ale este to neskusila a uz ta zenie pod noz... ked si vydrzala doteraz,este ta nejaky ten mesiac nezabije...