icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

taily30
17. sep 2019

@evi38 evi, to by ma len tesilo, ak by sa dala na taku pracu. A srdecne gratulujem, test je jasnyyy!!! Parada. Riadna ciara tam je 🤩

taily30
17. sep 2019

@evi38 bozeee, vsetko najlepsie k narodeninam!!!! Najkrajsi darcek mas, joj, to je krasa!!!

taily30
18. sep 2019

@alison11 dakujem. Vidis, to ma nenapadlo, ze sa kosti davaju na miesto. Mna riadne bolela panva posledne mesiace tehotenstva veru. Diki, dava to zmysel 😉

monu66
18. sep 2019

Dobre ranko, tak zatial ziaden spic v lf nekreslim, co ma milo prekvapuje. Mozno na mna pozitivne vplyva vitamin B6 😀 Inac tu dat graf bt je umenie, na 10x... 😀

alison11
18. sep 2019

@taily30 Áno je to tak 🙂 Mne tak bolo povedané po 1vom pôrode tak už pri druhom som vedela že to nejaký čas potrvá a prejde aj ten čas neboj,užívaj si malinkú je rozkošná 🙂

alison11
18. sep 2019

@evi38 Gratulujem krásny testík 🙂 A nech krásne silnie a všetko dobre dopadne.

evita2176
18. sep 2019

@zuzik5891 ahoj no ako ti je? Uz je lepsie? Ako teplota??

zuzik5891
18. sep 2019

@evita2176 ja som mala dnes ešte vyššiu teplotu ako včera ale v noci som mala teplotu tak tieto dve posledné teploty som zrušila...je mi desne...fakt...

evita2176
18. sep 2019

@zuzik5891 jooj prajem skore uzdravenie .. nech sa z toho rychlo dostanes ✊🍀 ja dnes pokles, brusko pobolieva ale este stale nic🤷‍♀️

zuzik5891
18. sep 2019

@evita2176 ďakujem... už by som bola najradšej keby sa mi polepšilo... ale posledné dni mám po takmer dvoch rokoch neskutočnú chuť na cigaretu... nechápem...

taily30
18. sep 2019

@alison11 dakujem

julianka007
18. sep 2019

Ahoj žienky. Chcem sa opýtať kto predáva tu tie tehu testy? Ma aj ovulačne? Ďakujem za info.

ikonica
18. sep 2019
julianka007
18. sep 2019

@ikonica ďakujem .. 😊

beatinka
19. sep 2019

Dobre ránko. Žienky, taká otázka.. B-komplex, vitamín D, E, selén a zinok sa môžu brať celý cyklus, alebo sú tam nejaké obmedzenia?

evita2176
19. sep 2019

@zuzik5891 jaaj to poznam ale ved ked si zaplatis uvidis ze ti nebude chutit 😂 tiez to niekedy tak mavam 😂🤷‍♀️
A uz to je aspon lepsie??

zuzik5891
19. sep 2019

@evita2176 nič nieje lepšie...ach😞

evi38
19. sep 2019

@kakatulik veľmi pekne ďakujem 🙂, mám doma duphaston, ale nechcem si ho dať, lebo mne ten akupunkturista vtedy povedal, že my akurát takéto umelé hormóny rozhádzali telo, ešte mi ani nemešká až budúci týždeň, tak ešte tomu neverím...ty si ako na tom, meriaš? 🙂...silno držím palce 🙂
@zuzik5891 veľmi pekne ďakujem a prajem ti zo ❤ , aby sa Vám podarilo 🙂
@martinade ďakujem veľmi pekne 🙂 ako pokračuješ, som zvedavá na dnešné správy od teba, silno držím palce Maťka 🙂
@julianka007 ďakujem veľmi pekne 🙂...neskúšala si test, aj meriaš, máš graf? Silno držím palce 🙂
@eliska1986 ďakujem veľmi pekne, no moc nenaoddychujem, u mňa samé služobky práve v tomto období mám najviac stresu a práce, ale si zlatá 🙂
@ja197 veľmi pekne ďakujem, neskúšala si test, lebo máš krásny graf a špinenie tiež k tomu, silno držím palce 🙂
@monu66 veľmi pekne ďakujem 🙂
@ceklis veľmi pekne ti ďakujem, ja z BA, to len nemám ako ísť do lekárne, keď som s priateľom, ale skúsim to nejako vymyslieť 🙂, ale si zlatá 🙂
@beatinka veľmi pekne ďakujem 🙂
@ikonica veľmi pekne ďakujem 🙂
@butterfly333 veľmi pekne ďakujem, ty ako pokračuješ?
@81anina veľmi pekne ďakujem 🙂
@shellynda veľmi pekne ďakujem 🙂
@dominika_sk veľmi pekne ďakujem a gratulujem k narodeninám 🙂 ako pokračuješ, už viete aj pohlavie? 🙂
@lusyc veľmi pekne ďakujem 🙂
@taily30 veľmi pekne ďakujem a neboj to sa ti len vracajú kosti do pôvodu, preto tie bolesti, pomaličky to ustúpi 🙂
@alison11 veľmi pekne ďakujem 🙂
@beatinka môžeš užívať celý cyklus 🙂

ja197
19. sep 2019

@evi38 no môj "krásny " graf je na šľak trafenie tento mesiac, na ms mám skoro, ale bolesti dosť také už 2 dni, teplota hotová katastrofa...A dnešný test ? No neviem ...

ikonica
19. sep 2019

@beatinka kludne po cely cyklus

dominika_sk
19. sep 2019

@evi38 chlapček 😊

evi38
19. sep 2019

@dominika_sk gratulujem 🙂...ako sa cítiš, nemala si žiadne problémy?

kakatulik
19. sep 2019

@evi38 ahoj Evka,ako sa cítiš? Nejaké príznaky?
Tak ja síce meriam ,ale na teplotu sa teraz spoliehať veľmi nemôžem. Som prechladnuta a preto je BT 37,7🙂,čiže asi tak. Inak ešte dnes vkladám utros čiže zajtra by som mala testnut, asi ani netestnem,vysadim a počkám na ms. Ak do pondelka nepríde,utorok testnem.

evi38
19. sep 2019

@ja197 skús o 2 dni, keď som špinila tie 3 dni, tak vtedy som tiež mala bolesti presne ako na ms, keď sa rozbieha, pred viac ako 2 rokmi, keď som špinila, tak som o 2 dni spravila test a bol tam duch o 4 dni už pekne bolo vidno, teraz som test robila až 5 dní po poslednom špinení, silno držím palce 🙂
@kakatulik silno držím palce, práveže žiadne príznaky, nemám ako test kúpiť, ms až v utorok, aj by som skočila na krv, len nechcem, aby priateľ vedel, tak sa mi nedá ísť 😀

kakatulik
19. sep 2019

@evi38 ďakujem,ale nedávam tomu veľké šance. Absolútne nič nenasvedčuje pozitívnemu výsledku.
My to máme tak podobne. Ja mávam tiež dosť dlhú LF. Tento mesiac máme dokonca rovnaký cyklus🙂. Až na to,že ja som ovulovala trochu neskôr ako ty.😉.

evita2176
19. sep 2019

@zuzik5891 a nechces ist radsej k lekarovi?? Ja este stale cakam na ms 😑🥴 zu tyzden spinim a nic 😒😓 musim nieco dnes s muzom poriesit aby sa to rozbehlo 🤣🤣

zuzik5891
19. sep 2019

@evita2176 lieky už mám... vedela som čo si mám nasadiť keďže za 7 rokov na ambulancii všeobecného lekára sa na mňa nejaké tie vedomosti nalepili... dnes mi poľavili bolesti hlavy... dutín aj krku... ostal len ten hnusný dráždivý kašeľ...ale veď aj toho sa zbavím😁

butterfly333
19. sep 2019

@evi38 moja ja dnes 4dc no objednala som si včeliu materskú kašičku a keď to nepomôže už nekupujem nič. Lebo už som za tie roky vyhodila kopu peňazí a nič z toho. Mam pocit ze mi to dieťa nieje súdené. V pondelok po strašne dlhej dobe som cely deň preplakala neviem čo to do mňa vošlo nikdy neplačem keď príde ms no teraz ma to veľmi zobralo.

evita2176
19. sep 2019

@zuzik5891 no to je super ze si vies takto sama naordinovat 🙂 a graf ako???

zuzik5891
19. sep 2019

@evita2176 graf dnes 36,4...a pozitívny ovulák