Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@lucia37 držím palce ... my sme sa rozhodli tiež pre tretie,tak som zvedavá ako sa podarí...pri prvej sa podarilo hneď A BT som si merala pri druhej a podarilo sa na 2.x ... uvidíme ako teraz (aj keď čítam, ze sme na tom veľmi dobre lebo máme dve dievčatá A niektoré tu naozaj statočne bojujú... klobúk dole pred vami) manzel hovoril včera, aha tam kočík aj ty tak budeš chodiť....aha tam tehotná-az som prekvapená,ze ho to tak chytilo ... len ja mám prácu a som schudla 4kg ... tak dúfam,že aj keď je stres,tak sa podarí....chcem začať tiež s meraním BT len za 7r som všetky info stratila z hlavy 😂 tak citam a citam a chcem začať ako príde dalsia mrcha (ak pride) ...
@kakatulik skúšala si test či ešte nie? 🙂 Kati pozerala som si ten môj hormonálny profil a ako pozerám, tak mne na štítku nerobili, mám tam len TST, PROG, PRL, FSH, AMH, LH a E2 čiže ak to správne chápem, tak mi štítku nerobili
@butterfly333 silno držím palce, aby sa už zadarilo, tú včeliu chvália 🙂
@julianka007 áno testovala, vrchný 13 DPO, spodný dnes 18 DPO, dnes 27 DC, ešte stále nemešká
@c_est_la_vie mne vitamíny nemenili teplotu, držím palce 🙂
@lucia37 silno držím palce, aby sa podarilo, každá máme takéto myšlienky, že sa nepodarí, vek a pod., nám sa podarilo na 26 cyklus po kyrete a pozitívny test som si našla v deň 40tych narodenín, je tam veľký strach, že to dopadne rovnako, ale treba veriť 🙂
@giuli držím palce, nech sa skoro zadarí 🙂
@monu66 silno držím palce 🙂
@zuzik5891 ovu asi dnes, po poslednom pozitívnom teste od 12-48 hod. prebehne, tak je to stále ok 🙂...neboj 🙂
@mamelka vitaj 🙂...držím palce, aby sa skoro podarilo 🙂
@monu66 plodné dni sú deň ovu a 3, 2 a 1 deň pred ovu, takže ten graf je v norme 🙂...je to v poriadku 🙂
@evi38 ďakujem moja. Už som ju pár krát brala raz aj pomohla no žiaľ potratila som. Máš krásne testiky držím palce nech je všetko v poriadku. 😘
@butterfly333 ďakujem pekne 🙂
@zuzik5891 ďakujem pekne 🙂...júj, aby to vyšlo, skús možno ešte Cčko Zuzík
Inak babuľky, ktoré ste boli na začiatku na krvi, aké ste mali prosím Hcg? Myslím pomer DPO/Hcg
Caute baby 🙂 Nechodím sem moc už.. Raz za čas len prídem pozrieť co nové 🙂
Všetkým novym tehulkam gratulujem a tym ostatnym posielam jedno videjko na povzbudenie 🙂 je sice po anglicky, ale snad niektorej zdvihne trosku náladu 🙂
@evi38 môžem sa opýtať??? Nikdy som si nasledovala plodné a neplodne dni po druhom pôrode ...lebo veď najskôr som chcela skolu dokončiť a tretie sme chceli tak o rok riesit, ale sme sa rozhodli teraz(akurát v utorok)...moj začiatok menstruacie bol 3.9... mám 26-29dnovy cyklus .. neni to vždy presne ...niekedy 5 inokedy 7dni krvácanie,cize fakt raz tak potom tak...ale v štvrtok a piatok som mala strašne citlivé prsia až pocit ako keby som mala modriny na nich..to som mala 2dni a včera a dnes už nič... začiatok menstruacie očakávam 1-3.10 ... moja otázka...počas ovulacie môžem mať bolesti prsníkov? Dakujem
Ahoj zienky idem sa k vam pridat pred rokmi som merala BT ale uz som mimo tento rok sa nam podarilo 2x na prvy sup otehotniet no ani raz to nedopadlo dobre teraz som si povedala ze budem merat BT alebo robit ovu testy kedze som mala ovu cca tyzden pred ms a cely cyklus bol rozhadzany...prosim vas BT merate len dole alebo pod pazuchou ci v ustach?a hned po zobudeni ci az po wc...diky 😉😊

@zuzik5891 uz viem ako sa volala, ak sa nemylim tak Ereska