icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mamelka
22. sep 2019

@monu66 to že to bolo tak 12-13dni pred začiatkom menstruacie ... no uvidíme... skúsim budúcu nedeľu otestovať či sa podarilo a keď nie tak začnem s meranim BT....
Nevieš či môžem začať merať BT aj teraz keď som v strede cyklu?

zuzik5891
23. sep 2019
zuzik5891
23. sep 2019

Konečne som vystúpila...len tá ovulka je ešte vyznačená zle podľa mňa...

monu66
23. sep 2019

Dobre ranko, tak uz klesam, cize zajtra na 100% MS. Mavam velmi prudke pady a uz sa potim, co je moj 100% signal MS ☹️

monu66
23. sep 2019

@mamelka pre zvedavost napr. aka dlha je lf, mozes merat 🙂

evi38
23. sep 2019

@giuli ďakujem veľmi pekne 🙂
@bona69 ďakujem veľmi pekne za gratulku aj Hcg 🙂...to si mala akú nízku teplotu :D...už si nepamätám tvoj graf víťazný 🙂
@mamelka ja nemávam bolesti, skôr, keď prebehne ovu a príde k zmene fáz, tak len pár hodín mám 🙂...kľudne aj teraz si môžeš začať merať BT 🙂
@kakatulik ako pokračuješ Kati? No presne to ma napadlo, že ani jedna hodnota štítky tam nebola a bola som v tom, že je všetko ok, príznaky začali bolieť prsia a bradavky, dnes 28 DC, cykly mávam 26-28 dní, dnes som merala naposledy, zajtra idem na krv, potom už nemám kedy, lebo budem mať veľa práce a budem na služobkách...škoda, že si mala negatívny test, držím palce, aby sa, čo najskôr zadarilo
@naty1987 vitaj 🙂...hneď po zobudení, dolu, v rovnakom čase 🙂...držím palce, aby sa zadarilo 🙂
@monu66 ďakujem veľmi pekne 🙂
@zuzik5891 vidím, že sa podarilo priateľa presvedčiť :D

bona69
23. sep 2019

@evi38 posielam,aj pre ostatné žienky

bona69
23. sep 2019

Také som mala testíky, čítam vás tu a držím silno palce všetkým aby každá bola tehuľka, ❤️

giuli
23. sep 2019

@bona69 krasne ciarky😍

giuli
23. sep 2019

https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...
Tak ja dnes takto....uz par dni bolestive prsia...a nic viac..

zuzik5891
23. sep 2019

@evi38 no pripravovala som ho na to počas celého dňa 😂😂😂...vedel keď som večer zamkla že už z toho nevycúve a pre pokoj v rodine si to užil 😂😂😂...aspoň dúfam 😂😂😂...

kakatulik
23. sep 2019

@evi38 nooo dnes capla teplote,takze je to jasne. Na ms si asi este pockam,lebo zatial ziadne pms,ale to asi este ten utros posobi....
U teba je to jasne...len na tych sluzobkach sa velmi nenamahaj a vela spinkaj....

kakatulik
23. sep 2019

@martinade ahoj Matka. Ako sa mas dnes?

martinade
23. sep 2019

@kakatulik ahoj Kati, kus nervozne, zajtra mam odber vajicok. Je mi luto ze test bol negativny:(

kakatulik
23. sep 2019

@martinade alee vies co uz to asi nepojde. Asi sa na to vsetko vykaslem,lebo mam pocit,ze sa moj zivot toci iba okolo vitaminov,ovulacie menzesu,modreho kona a dookola to iste....
Zajtra sryim prsteky....

bona69
23. sep 2019

@giuli ďakujem,to je z minulého roka po 15 mesačnom snažení teraz už má drobec pol roka 😀

giuli
23. sep 2019

@bona69 ach..,.som nevedela.....🤣🤣

martinade
23. sep 2019

@kakatulik dakujem Kati 💗 a nevzdavaj to. Minuly tyzden som bola nie v care ale na univerzitnej klinike a lekarka ked sa dopocula ze si meriam, tak ma ziadala aby som ihned prestali, ze je to chore, len sa stresujem, stale na to myslim... tak zatial som len 2x nemerala, skor ma stresuje ze nemeriam 🙈

kakatulik
23. sep 2019

@martinade ved toto,chcela by som to vzdat,ale som v tom strasne hlboko....
Kolko mate tzeraz folikov?

martinade
23. sep 2019

@kakatulik iba 7... nahorsi vysledok a najvyssia davka hormonov ak porovnavam vsetky ivf. Prve ivf som mala 13 folikulov ale len 5mii oocyts, druhe som mala 10 folikulov a 8 mii occyty, son zvedava na zajtrajsok.
S tym nemeraním by som asi musela bojovat vnutorne aby som prestala🙂

sparkling
23. sep 2019

@martinade ta doktorka ma asi pravdu. Ja meriam len druhy cyklus a sex nahanam podla teploty a “predpokladanej” ovu, ktoru som aj tak zase asi netrafila, lebo moje telo si robi co chce. Dnes rano som nenahmatala okamzite teplomer, si mala vidiet, ako som sa rychlo prebrala a hladala. Je to na psychiku zataz.

kakatulik
23. sep 2019

@martinade tak daj potom vediet zajtra,ze co a ako....

mamelka
23. sep 2019

@monu66 ďakujem tak skúsim začať merať ... aj keď musím napísať že najradšej keby nemusím

@evi38 Ďakujem ... budem merať a gratulujem... dúfam, ze sa nam tiež rýchlo podari ... problém je,ze v praci je strašne stres a bojím sa ci sa nám kvôli tomu stresu aj podari .... ako som tu začala 2.9 robiť som schudla 4.5kg🙄 rano nedokážem okrem čaju a kávy do seba dostať a počas dňa ani nejem a keď utorok robím od 8:30-20:30tak ma ide poraziť ...ale proste práca je na nervy

zuzik5891
23. sep 2019

@martinade Mati... uvidíš že je ich síce len 8 ale budú kvalitné... držím palce na zajtra...budem na teba myslieť 🙏🍀

martinade
23. sep 2019

@zuzik5891 @kakatulik @evi38 dakujem 💗

evita2176
23. sep 2019

@zuzik5891 😂😂 ty si teda pripad :D aj ja mojmu hovorim ze musi dodat material 😂 dnes sme boli konecne na klinike..brali mi odbery aj na hormonalny Profil konecne..v buduci utorok idem na meranie foliku tak som zvedava ako bude a z ktorej strany pojde...naposledy bola praca strana...a v buduci mesiac chcu uz stimulovat a ze po sexe brat nejaku vzorku kolko u mna preziju spermie..lebo ze muz ich ma na 1*... a som aj zvedava na stresovy hormon ako vide...to bude dlhy tyzden 😫😫
A tvoja teplota ako??

zuzik5891
23. sep 2019

@evita2176 myslím že o stranu pozadu sa mi podarilo pridať graf... už som stúpla konečne...
Mňa čaká vo štvrtok kontrola na reproimuno...dr.chce spraviť znova vyšetrenia lebo Igamplia mi nezabrala ako mala...3 x za mesiac a pol som bola chorá tak chce nájsť príčinu...a v piatok ideme do centra na spermiogram a konzultáciu... takže mám tiež toho pred sebou dosť.. potom 2.10. mám ďalší odber na hematológii kôli antifosfolipidovému syndrómu

monu66
24. sep 2019

Dobre ranko, tak opat pokles...

ladysmurf
24. sep 2019

@monu66 to mi je luto, mna tento scenar caka o 2 dni, uz len nadej noveho cyklu mi ostava

evi38
24. sep 2019

@bona69 ďakujem veľmi pekne za graf aj Hcg 🙂
@zuzik5891 že zamkla, ja z teba odpadnem :D...tak nech je víťazný tento graf 🙂
@kakatulik ďakujem pekne, no dnes mám služobku do večera a skoro ráno odchádzam na ďalšiu, bola som u toho akupunkturistu, tak mi kázal vysadiť tie kvapky, nevzdávaj to, držím ti silno palce 🙂
@martinade Maťka myslím na teba, nech to dnes dopadne na výbornú 🙂
@mamelka držím palce, tiež mám stres v práci, nám sa podarilo na 26 cyklus po kyrete
babuľky tak už má výsledky z krvi...Hcg 2658 🙂