icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

butterfly333
24. sep 2019

@evi38 gratulujem krásne hcg 🤰

monu66
24. sep 2019

@ladysmurf no to ostava aj mne...

kakatulik
24. sep 2019

@evi38 tak to je jasne. Gratulujem🙂

giuli
24. sep 2019

@evi38 gratulujem zo ❤

fany051081
24. sep 2019

@evi38 zo srdca blahoželám a prajem príjemné tehuľkovanie ❤👶🙏

mamelka
24. sep 2019

@evi38 dnes mám v podbrusku bolesti ako na menzes....je mi divne....

monu66
24. sep 2019

@bona69 Velka gratulacia a pohodove tehulkovanie prajem 🙂

zuzik5891
24. sep 2019

@evi38 ja som ráno skončila na chirurgii si žlčníkovým záchvatom 🤦...napichaná som ako ihelníček... nechápem že sa musí stále čosi diať 🤦
Krásne číselko...tak si len pekne užívaj tehulkovanie❤️❤️❤️❤️

kakatulik
24. sep 2019

@zuzik5891 cozeee, Aj ta operovali?

zuzik5891
24. sep 2019

@kakatulik nie Kati...ale myslela som si nad ránom že skapem...tak to bolelo...o šiestej som sa dotrepala na urgent... odtiaľ na poslali ku chirurgovi ktorý začal o siedmej...ten ma napichal a poslal na usg...tam som bola do desiatej pokým ma vzali...doktor mi potom povedal že keď sa nám podarí otehotnieť a porodím mám si k nemu prísť pre termín laparky... že môj žlčník už nespĺňa žiadnu funkciu... zrejme okrem bolesti 🤦...mne pred pár rokmi rozširovali žlčovody takže priechodnosť tam je...len si zrejme zatiaľ musím dávať pozor čo zjem...inak ten záchvat som mala z hašleriek... nenormálnu chuť som na ne dostala a doslova som ich zožrala...na moju obranu to nebol sáčok ale len tá malá krabička 😂😂😂...

kakatulik
24. sep 2019

@zuzik5891 no nazdaaaaar. Este aj toto. Ako sa hovori,na posrateho aj hajzel padne. Zotav sa rychlo. Teraz asi dieticka🙂😉

zuzik5891
24. sep 2019

@kakatulik veru... popíjam feniklový a čierny čaj a žujem suchý 🥐...ale premýšľam či si aspoň nejakú polievku ľahkú nespravím...predsa aspoň niečo teplé okrem čaju...

kakatulik
24. sep 2019

@zuzik5891 taky nejaky vyvar by nemal uskodit.

martinade
24. sep 2019

@evi38 krasne hcg 😍 co som vravela
@zuzik5891 coze si? Zachvat? Z coho? Ako? Rychle zotavenie

Zienky tak dnes bola opu, vybrali mi 9 vajicok, najlepsi vysledok. Zajtra by som mala vediet kolko sa oplodnilo

zuzik5891
24. sep 2019

@kakatulik alebo zeleninová...z mrkvy... hlavne nech je to teplé

zuzik5891
24. sep 2019

@martinade z hašleriek Mati...
9 vajíčok?... čo som ti povedala že to bude o kvalite... veľmi sa teším 🙏🙏🙏🙏🍀🍀🍀🍀❤️❤️❤️❤️

taily30
24. sep 2019

@zuzik5891 pre boha zuzi, toto neni ani normalne. Co sa to s tebou deje. Tolko veci sa niekomu neudeje za cely zivot co tebe za taku kratku dobu. Daj sa dokopy moja. Mozno vela vitaminov a vsetkeho beries. Mala by si dat ocistu na 3 mesiace aspon. Je mi ta luto 😔

kakatulik
24. sep 2019

@martinade nooo pekna uroda....tak teraz cakame ako dalej😘

@zuzik5891 nooo alebo mrkvickova.😉

zuzik5891
24. sep 2019

@taily30 to nie vitamíny...to hašlerky🤦🤦🤦... myslím že dlho...predlho si ich nekúpim 😁...

martinade
24. sep 2019

@zuzik5891 dakujem, tento protokol bol asi o3 dni dlhsi, aby stihli dozrieť vajícka... plus som si vydupala double trigger ovitrelle 250mg, pregnyl 5000 a decapeptyl 0,1.
Pri prvom ivf som mala 14 folikulov, teda 14 vajicok a dostala som len ovitrelle 250 ako trigger. Slaba davka.

kakatulik
24. sep 2019

@martinade nie je ovitrel to iste ako pregny?

olivia_0309
24. sep 2019

Ahojte dievčatá,ozývam sa po dlhšej dobe nemerania a nesledovania MK. Som mimo všetkých noviniek cca od júna,preto tehuľkám gratulujem a držím prsty a tým čo bojujú o dve čiarky prajem veľa síl a šťastia! Tento cyklus ma čaká folikulometria a návšteva CAR tak som po skončení MS znova začala merať BT. Poradíte ktoré ovu testy si mám kúpiť,prípadne či ich niekto tuto nepredáva? Ďakujem...😉

taily30
24. sep 2019

@zuzik5891 ja viem, ze haslerky. Ale myslela som to tak, ze aj tych vitaminov hrozne vela beries, mozno sa ti vsetko bije. A telo ti takto reaguje

zuzik5891
24. sep 2019

@martinade no tak to si spravila veľmi správne...nech si bublinky pekne rastú ❤️

taily30
24. sep 2019

@martinade krasne Mati, drzim palce aj na nohach!!!

taily30
24. sep 2019

@evi38 evi, krasne cislo!!!! Budes chodit na opakovane odbery sledovat ako ide hore? Aj beries progesteron alebo nieco? Velmi sa tesim s tebou

zuzik5891
24. sep 2019

@taily30 no uvidím čo vylúčim...lebo beriem vit.D,E,C, koenzým Q10 a miovarian kôli vajíčkam lebo pri IVF mali mäkké obaly a neboli kvalitné... magnézium kôli tetanii...a potom už len Euthyrox a Aspirín Protect

callisia
Autor odpoveď zmazal
martinade
24. sep 2019

@kakatulik ano len ovitrelle je syntetik a pregnyl je ziskany a mocu žien po prechode. Dolezite je dvojita davka ci uz pregnyl ale o ovitrelle plus decapeptyl co je lh hormon a ma napomoct k dozrievaniu vajicok

bona69
25. sep 2019

@monu66 joj ďakujem mojko, ale to boli testíky a graf pre evku, je z minulého roka, tehulkovanie bolo super, drobec už má pol roka, dôkaz že aj s nízkou teplotou to môže byť tehu, tebe držím palce ❤️