icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

giuli
25. sep 2019

Tak...ha dnes 1 DC...MS dorazila 35 dni od kyretu....ide sa dalejjj😉😉😊

kakatulik
25. sep 2019

@martinade ahaaa,no vidíš. A nebol ten Decapeptyl vlastne najdôležitejší, keď je zodpovedný za dozrievanie?

shellynda
25. sep 2019

Ahojte, som už presne 14 deň po prvom krvácaní a následne MA v 7 tt a od včera som viac mokrá, ako suchá, bolia ma prsia, pichá v bruchu ako pri ovu, ale všetko omnoho silnejšie teraz. Je možné, že už mám normálnu ovu, alebo je to ešte pre MA? BT som teraz síce nechcela merať, neviem či to má zmysel ešte, ale merám, lebo mi to nedá, ale graf mi sem nejde vložiť 😣...

shellynda
25. sep 2019

@giuli ahoj, a mala si aj normálnu ovu od vtedy, alebo nie?

kakatulik
25. sep 2019

@shellynda ahoj. Ja si myslím,že ovu moze už pokojne prísť.

shellynda
25. sep 2019

@kakatulik ahoj😊, aj graf tak vyzerá, aj keď som merať nechcela, ale nedalo mi to... Vôbec som nevedela, že či môže byť už ovu, alebo až po prvej MS...

giuli
25. sep 2019

@shellynda ci normalnu neviem...podla BT ano...jeden graf mi ju vyznacil na cca 24dc a WK az na 26 DC

giuli
25. sep 2019

@shellynda ak si uz po prvom krvacani...,tak moze byt ,ze mas ovulaciu...drzim palce

giuli
25. sep 2019

@shellynda opravujem....iny graf mi ju oznacil na 22 DC....

shellynda
25. sep 2019

@giuli pozerala som to a tiež si myslím, žeby to bolo skôr toho 22dc

giuli
25. sep 2019

@shellynda aj ja si myslim,dokonca som mala den predtym silne bolesti,no hlien ziadny,aspon som nepostrehla.. bala som sa ,zw mi vobec MS nenabehne,mam PCO(po uprave vahy sa to v celku dalo do poriadku).Teraz beriem inofolic combi,kys.list.a pila som do ovulky alchemilku....partnwr folandrol a kys.listovu....snazime sa hned,suri nas vek🤣😉😊

shellynda
25. sep 2019

@giuli tak to chápem a držím palce, nech sa zadarí čo najskôr 🍀... Ja tiež pijem alchemilku, mám vitex tinktúru a kyselinu listovú

martinade
25. sep 2019

@kakatulik moze dopomoct ku dozretým a kvalitnym vajickam.

martinade
25. sep 2019

Inak baby len 5 oplodnene...

giuli
25. sep 2019

@martinade aj to je krasne cislo.....budu to silaci,bojovnici🖐😉🤗

martinade
25. sep 2019

@giuli dakujem 💗 za optimizmus, ale pri ivf prognoze ze len 50% dojde do blastocysty ... hmm

kakatulik
25. sep 2019

@martinade neboj Mati,niečo už len zostane. Teraz už len to čakanie.
Koľko dní pred odberom si pichala tie všetky veci?
Pýtam sa len tak,lebo som vedela,že existuje niečo má to,aby folik praskol,resp. este nie, ale aby aj dozreli,to som nevedela.
Inak, koľko ste už vrazili do toho celého...?

martinade
25. sep 2019

@kakatulik uvidime, v piatok sa ma doki znovu ozvať.
Ked dojdem domov poslem info ako dlho som si pichala a poslem link na jednu studiu o dubble trigger.
A cena? Tak ta prva klinika bola velmi draha, druhá uz ba cena akceptovateľná a ceske ceny a teraz máme tiež ceske ceny a ideme cez poisťovňu, uvidime ci nám preplatia 75% z ceny.

giuli
25. sep 2019

@martinade treba verit...

zuzik5891
25. sep 2019

@martinade 5 je úplne krásne číslo... keď si predstavím že mne sa oplodnili 3 a blastičky boli dve tak sa neboj... budeš mať pekný počet...a to som mala ešte aj mäkké obaly vajíčok... držím palce...silno...presilno 🙏🍀

dolynkag
25. sep 2019

@martinade stále na teba myslím a čakám na dve čiarky ✊

martinade
Autor odpoveď zmazal
martinade
25. sep 2019

Dakujem baby 💗 tiez robim vsetko preto aby som mala 2 ciarky

shellynda
25. sep 2019

@martinade držím palce 🍀

kakatulik
25. sep 2019

@martinade čo ešte viac, môžeš urobiť?

monu66
25. sep 2019

@bona69 aha, no ale to leti a dakujem 🙂

monu66
25. sep 2019

@giuli Aj ja som dnes 1.dc aj napriek zvysenej bt z 36,89 na 37,05. Nevadi... mame dalsiu sancu 🙂

monu66
25. sep 2019

@martinade silno drzim paste aj palce 🙂

giuli
25. sep 2019

@monu66 ide sa dalej😉