Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte, som už presne 14 deň po prvom krvácaní a následne MA v 7 tt a od včera som viac mokrá, ako suchá, bolia ma prsia, pichá v bruchu ako pri ovu, ale všetko omnoho silnejšie teraz. Je možné, že už mám normálnu ovu, alebo je to ešte pre MA? BT som teraz síce nechcela merať, neviem či to má zmysel ešte, ale merám, lebo mi to nedá, ale graf mi sem nejde vložiť 😣...
@shellynda aj ja si myslim,dokonca som mala den predtym silne bolesti,no hlien ziadny,aspon som nepostrehla.. bala som sa ,zw mi vobec MS nenabehne,mam PCO(po uprave vahy sa to v celku dalo do poriadku).Teraz beriem inofolic combi,kys.list.a pila som do ovulky alchemilku....partnwr folandrol a kys.listovu....snazime sa hned,suri nas vek🤣😉😊
Inak baby len 5 oplodnene...
@martinade neboj Mati,niečo už len zostane. Teraz už len to čakanie.
Koľko dní pred odberom si pichala tie všetky veci?
Pýtam sa len tak,lebo som vedela,že existuje niečo má to,aby folik praskol,resp. este nie, ale aby aj dozreli,to som nevedela.
Inak, koľko ste už vrazili do toho celého...?
@kakatulik uvidime, v piatok sa ma doki znovu ozvať.
Ked dojdem domov poslem info ako dlho som si pichala a poslem link na jednu studiu o dubble trigger.
A cena? Tak ta prva klinika bola velmi draha, druhá uz ba cena akceptovateľná a ceske ceny a teraz máme tiež ceske ceny a ideme cez poisťovňu, uvidime ci nám preplatia 75% z ceny.
Dakujem baby 💗 tiez robim vsetko preto aby som mala 2 ciarky

Tak...ha dnes 1 DC...MS dorazila 35 dni od kyretu....ide sa dalejjj😉😉😊