icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

adamnela
12. jún 2014

Ahojte kočeny moje 🙂
@zuzulienocka77 no nezavidim taku ubehanu noc a ten teplomer Ti teda poriadne strajkoval. Ja som tiez mala zle sny a aj Nelka stale mrncala, asi jej nieco zle snivalo, o 2:30 som jej bola dat vodu, lebo bola smadna a tiez to nebolo s tym spankom ruzove. Dost casto som sa budila 😒
@kubisova no Ty teda skaces Ti poviem. Co sa nam to vsetkym robi s tymi teplotami? Asi to fakt vsetko sposobuje to teplo, lebo skoro kazdej sa nam to tu akosi kazi, meni alebo co 😒
@jaja9891 no mas tie teplotky fakt dost yvsoke, ale urcite to ma na svedomi pocasie a Inofolic, inak si to vysvetlit neviem 😒 Ale ovu sa pomaly blizi, tak to je hlavne a asi vyletis na vyssie teploty ako si zvyknuta...Som strasne zvedava, ako to bude u teba dalej pokracovat...
No inak kocky, moj graf, teraz co vlozim vobec neberte vazne a neverim tomu, co mi ff oznacuje. Urcite nebola este ovulka, to som si 100% ista ( ani ziadny plodny hlien, bielok som nezaregistrovala ), ale tiez mam vyssie teploty a asi pravdepodobne to bude aj z tepla a mozno mi ich troska zdvihol aj Inofolic a graf mi ovulku zatial oznacil, tak ako oznacil. Takze neberte ho vazne, urcite sa to este zmeni u mna... http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela 😒 😒

ivet1987
12. jún 2014

Ahoj holky, ne ještě jsem nepřestala měřit 😀 Možná v pondělí skončím. jak dlouho bývá v těhotenství zvýšená teplota? Mít tak dlouho přes 37 taky není žádná slast, ještě v těch vedrech,
http://www.fertilityfriend.com/home/ivet1987

zuzulienocka77
12. jún 2014

@adamnela bol spln, preto sme všetci zle spali. Neviem, či vy doma na spln reagujete. Môj malý niekedy áno, asi bol veľmi silný, keď aj vy ste nespali 😠 . Mne sa teraz v robote drieme, bude to dlhý deň

jaja9891
12. jún 2014

@zuzulienocka77
@kubisova
no zienky vidim,ze tie nase teploty pekne blbnu 😀 neviem ci je to tym teplom alebo co...
@adamnela
no ja som strasne zvedava co to sposobuje,nejde mi to do hlavy,ani po ms mi neklesla na 36,3 ako zvykla,ostala na 36,5 a teraz tak skace od 36,5-36,7 co mi je velmi cudne... ktovie ci mi nezblbli hormony po tom mesiaci co bol ☹ bojim sa,aby to nebola nejaka cysta,alebo nieco... uvidime ci bude ovu,ci ozaj vyskocia vyssie... velmi som zvedava...celu noc sme mali okno otvorene,az zima bola a aj tak to teplotu neznizilo 🙂 inak podbrusko citim stale,dost skoro podla mna,uz ma trhalo aj tehu test spravit,ked som po ms videla 36,7 teplotu 🙂 ale tolko sliznice odislo,ze by to nebolo mozne 😀 inak tvoj FF ako prisiel na taku skoru ovu u teba?zaujimave,uvidis ako sa to vyvinie 🙂 cudny to mesiac toto

sono2
12. jún 2014

@ivet1987 máš to pekné. Gratulujem. Určite si tehotná. Že ostane stále hore.

zuzulienocka77
12. jún 2014

@jaja9891 u mňa ani je, že teploty blbnú, ale technika 😀 . Nie a nie zapípať!!!! A potom bludy píše. Len zase mi FF označil ovu, presne ako min.mesiac, tešila som sa, že sme sa celkom trafili a potom mi to prehodilo na neskôr. Skôr sa prikláňam, že ešte nebola ovula. Poovulačné mám nad 36,8.

janderka
12. jún 2014

@adamnela tak to by si mala ovulku velmi skoro oproti minulemi mesiacu... mozno Ti ju inofolic posunie a nebude taky dlhy cyklus. Mne dnes tiez graf oznacil ovulku, ale co znamena, ked to dal prerusovane??? Ze si este nieje isty, alebo co??? http://www.fertilityfriend.com/home/4fd28f

jaja9891
12. jún 2014

@zuzulienocka77 no technika aj mne blbne,hlavne po ovu prestane teplomer pipat 🙂 potom neviem,ktoru teplotu zapisat,lebo kazda je ina 🙂

jaja9891
12. jún 2014

@zuzulienocka77 inak ja tiez zle spim,ked je spln,ale tuto noc som spala celkom dobre,ale to kvoli liekom 🙂

senta_sofia
12. jún 2014

@jaja9891 jajus, len aby si aj ty nebola ten pripad, ako sefova 😉 ked budes mat 4 dni pozitivny ovu test, nezabudni robit tehu test 😀

ivet1987
12. jún 2014

@sono2 no to vím, že jsem těhotná 😀 Ale jako ta teplota není příjemná 😀

jaja9891
12. jún 2014

@senta_sofia to nehrozi podla mna,ovu testy mam negativne 🙂 ale napadlo mi to,ked bola teplota vyssia aj po ms 🙂 a ms som mala normalnu az silnu... no myslim si,ze nieco na mna vplyva,len este neviem co 😀 alebo telo dodatocne reaguje na stres,no aj pupalku som zacala tento mesiac uzivat,tak ktovie 🙂 a ty sa ako mas,co nove? odvykla si si od merania a pod.?

senta_sofia
12. jún 2014

@jaja9891 novy mam mierne spaleny chrbat, boli sme sa vyblaznit na strkovke, bohovska voda, deti ani domov necheli ist, malemu uz zuby drkotali 😀 a konecne sme zasadili par metrov stvorcovych travnika, tak polievam odusu. A meranie, vies co, nejak to neriesim, mozno ked sa bude blizit cas ovu, tak mi to bude viac vrtat v hlave, zatial je to v pohode, aspon mozem v klude cez vikend spat 🙂))

kubisova
12. jún 2014

@adamnela
@jaja9891 no tiez neviem co s toho bude...uvidim este par dni aka bude teplotka

jaja9891
12. jún 2014

@senta_sofia no tak super,treba vyuzit take krasne pocasie,tiez by som sla,keby som nebola chora... aj ja uz chcem sadit travnik, my mame este len strop teraz zaliaty,ide to pomalicky,ale tesim sa 🙂 no ja som si uz zvykla vstavat aj bez budika na meranie... 🙂

paskolinka
12. jún 2014

caute dievcata, pripajam svoj graf. zacina sa to po ovu dost podobat na ten predosly. na mna tie horucavy nejako neposobia alebo co. zobudim sa rano spotena a teplota taka normalna poovulacna. ach jo. uz som sa rozhodla, ze este tento mesiac to dobojujem a potom prestanem merat. ovulku rozpoznam aj bez teplomera, takze budem vediet, kedy sa treba snazit 😉
@zuzulienocka77 a nedochadza baterka? ked neraci pipat...
@adamnela vsak zatial grafik pekny, uz aby prisiel plodny hlien a teploty pekne vystupili
@jaja9891 ty sa hlavne rychlo poriadne vyliec, kym beries lieky a nie si celkom fit, asi sa tie teploty ani nedaju brat nejako vazne 😉

jaja9891
12. jún 2014

@paskolinka pekny grafik,len nech sa uz splha hore... liecim sa,liecim,ved mm mam doma,tak neriesim ovu zatial,nemusim 🙂 len som zvedava jak stara baba 😀 fascinuje ma to,ze ako to vsetko dokaze ovplyvnit uz len obycajnu teplotu 🙂

sono2
12. jún 2014

@ivet1987 ja by som takú teplotu veľmi rada. Buď šťastná...

paskolinka
12. jún 2014

@jaja9891 no,nech sa len splha, aj tak to o tyzden padne 😀 ja uz som realista po pol roku merania 😠 inak ja ked som mala bacila v krku a brala som antibiotika, tak BT mi isla dost hore (bolo to po ovu a mala som aj cez 37, co normalne nemavam). a pritom cez den som bola v pohode bez teploty. takze ono to naozaj moze ovplyvnit.

zuzulienocka77
12. jún 2014

@paskolinka vidíš to neviem, uvidím ako sa bude zajtra správať a vymeníme šťahu 😀 . Grafík máš pekný, len tak ďalej 😉

jaja9891
12. jún 2014

@paskolinka tak ja uz mam len upchaty nos,ale urcite to ovplyvnuje,lieky a tak... hlavne,nech bude ovu a normalny cyklus... no a co planujes dalej?ostavas pri prirodzenom snazeni?

paskolinka
12. jún 2014

@jaja9891 hej hej, ostavam pri sexovani 😀 hlavne sa chcem trochu skonsolidovat 😉 uz sa mi zda, ze mi to snazenie udiera na mozog, tak mozno menej tlacit na pilu ako sa hovori... co mam vitaminy nakupene, tak to dojem a dufam, ze nekupim dalsie 😉

joannah13
12. jún 2014

@ivet1987 no ti povim, ze mam pres 37°C jeste ted. Obcas kdyz se vzbudim tak, jak sem vstavala do prace, tak sahnu po teplomeru a zvedave zmerim a vzdycky sem namerila hlhboko pres 37. Bud rada, ze v tomto vedru ti nebyva jeste spatne, to je pak kombinace 😖

adamnela
12. jún 2014

No neviem kočky, ale moj graf vobec neberiem momentalne do uvahy, lebo ja mavam bezne ovulku od 23 DC do 32 DC a na 12 DC to by bolo teda riadny skok. Len sa mi zdvihli teploty a ff si s tym nevie dat rady. No co uz, je to len program, uvidim a necham sa prekvapit co to dalej urobi. Uz mam mm doma az do nedele, takze pohodka a mloze normalna ovulka prist kludne tento vikend 🙂

paskolinka
12. jún 2014

@adamnela ono si to ten ff este asi rozmysli, vsak 36,5 mavas pred ovu... aj v tom predoslom grafe sa ti tri dni drzala teplota na 36,5... uvidime, ze ake budu teploty dalej 🙂

jaja9891
12. jún 2014

@paskolinka ja tiez dojem co mam nakupene a ostane mi len kys. listova a neriesim,nekupujem uz dalsie,ide to strasne do penazi a ta myslienka stale na to.... nepaci sa mi to... ved kolkym sa postasti a nic neberu, teraz beriem inofolic a ako naschval som stale chora,takze strata penazi a vysledok ziaden... stale si hovorim,ze to treba nechat tak,na prirodu,ale stale ta myslienka k tomu zabludi 🙂

zuzulienocka77
12. jún 2014

@adamnela príde určite tento víkend, užite si ho do sýtosti 😉

paskolinka
12. jún 2014

@jaja9891 vsak to, ja stale ze este toto skusim, este tamto skusim a kopu penazi vyhodim a nic z toho 😀 aj tak si myslim, ze pokial mi to nebude tam z hora dopriate, tak mozem aj vagon vitaminov zjest a ditko nebude 😀

adamnela
12. jún 2014

@paskolinka urcite si to rozmysli 🙂 Uvidi na kedy 🙂
@zuzulienocka77 dakujem...jasne a zacneme si uzivat ten vikend uz dnes pre istotu 😉 😉

jaja9891
12. jún 2014

@paskolinka presne ako vravis,suhlasim s tebou,vela zien tu pise,ze sa im zadarilo az ked necakali a neriesili to,preto sa chcem co najskor na to nastavit,kedze sa snazime len chvilku a uz mi to nerobilo dobre miestami...a ten test minuly mesiac ma tiez dost vzal,takze douzivam a miniem zasoby co mam a musim si klepnut po prstoch a nekupit uz nic 😀