icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

shellynda
2. okt 2019

Tak prvú ovu od MA mám za sebou a už len aby to vyšlo 😍🍀

sparkling
2. okt 2019

Ahojte baby, ja mam tu bazalku jak roman na pokracovanie a taky napinavy asi este nikto nenapisal(ale to ma tak asi kazda z nas). Najskor prudky pad, potom este jemne pokles a teraz po dva dni velke stupanie. Som zvedava co pride zajtra.
@shellynda drzim palceky, kedy cakas ms? Ja som teraz druhy cyklus po skorom potrate...

shellynda
2. okt 2019

@sparkling ďakujem 💖... Mala by prísť za 7 dní, mávala som pravidelne každých 28 dní, tak ale bola by som najradšej, keby nepríde už vôbec 😊

naty1987
2. okt 2019

@shellynda vyzera to ze nepride drziiiim palce ✊✊✊✊🍀❤

sparkling
2. okt 2019

Graf mi nesiel pridat, tak skusim esre raz...

mimka91
2. okt 2019

@naty1987 jasne netreba tlacit na pilu...lebo to bude mat akurat opacny efekt.

0507
2. okt 2019

@sparkling graf vyzera super 🙂

shellynda
2. okt 2019

@sparkling úplne presne taký istý graf som mala ja keď som ostala tehu😃nejde mi ho sem pridať, tak silno držím palce aby to bolo tiež tehu🍀🍀🍀

sparkling
2. okt 2019

@shellynda posli do ip, som zvedava. Prosim prosim

beatinka
2. okt 2019

Žienky, predsa ešte jedna otázka. To viete, topiaci sa slamky chytá... Mohli by ste mi prosím niektorá vysvetliť, ako je to teda s tými spermiami? Myslím tých 72 dní, čo sa spomína, že toľko dozrievaju? Znamená to, že včera na spermiograme mali byť “vyplavené” spermie spred toľkých dní? Ide o to, že keď mu vyšla včera, že ani jedna spermia, znamená to, že sa pred tými 72 dňami mohla “nevytvoriť”? Píšem ako hotentót, ospravedlňujem som. Totižto včera bolo presne 70 dní, odkedy sme mali autonehodu, v zahraničí na dovolenke. Síce fyzicky zranený on nebol, ale obrovský šok a následný stres tam bol. Nemohlo aj toto nejak ovplyvniť výsledok???

sparkling
2. okt 2019

@beatinka beatinka, ja ti sice neviem odpovedat na tvoju otazku, ale nozno by stal za to este jeden spermiogram. No a potom je tu este ta moznost co spominala Zuzik, ze ziskat tie soermie operacne. Ak nechcete IVF, tak neda sa potom s tym realizovat IUI?

butterfly333
2. okt 2019

Baby práve mi prišiel inizito čistý som 2dpo kedy ho mam začať brat až po MS?

giuli
2. okt 2019

@butterfly333 hocikedy....nie je dane v ktory den cyklu...berie sa bez prestavok..

butterfly333
2. okt 2019

@giuli a nevieš prosím tak ako sa to berie zarába sa to do vody či ako? A koľko g na deň. Ďakujem

beatinka
2. okt 2019

@sparkling IUI sa pri tomto nedá, len IVF

naty1987
2. okt 2019

@beatinka jasnee po nehode je sok a moze to velmi vela ovplivnit moj muz bol po nehode a sice on bol aj vazne zraneni potom mu spermio vyslo ze ich ma 4miliony a pomale dr.do mna daval hormony odporucal na ICSI ale odmietla som a potom som aj otehotnela prirodzene po 3,5roku snazenia sa
Je to sice ine ako u vas ale tento rok som otehotnela na prvu supu dokonca 2x v juni a v juli len to nedopadlo dobre ale ide o to ze som otehotnela hned co bol zas pre mna sok ze hned ....som myslela ze to nepojde

Urcite zopakuj spermiio drzim silno palce nech sa dockate babatka😘😘😘😘✊🍀🍀🍀

butterfly333
2. okt 2019

Baby poraďte duphastone zvyšuje bt?

ja197
2. okt 2019

@butterfly333 áno duphaston väčšinou zvyšuje BT...A toho inositolu si dávaj 4g denne, do vody

giuli
2. okt 2019

@butterfly333 pokial mam dobre info,tak 2g zmiesat v troche vody...1 az 2 × denne

butterfly333
2. okt 2019

@ja197 ďakujem baby za radu.
@giuli

evita2176
2. okt 2019

Ahoj @zuzik5891 tak ako sa dari? Ako pokracujete?? Dlho som nepisala..vcera som bola na klinike a hormonalny perfektny 🤷‍♀️ tak sme sa s dr rozpravali a ona ze pozrie pod mikroskop ci moje telo nezabija spermie ..a len som pocula...waw to je neuveritelne..ja cela zarazena ze co sa deje a ona podte sa pozriet ...to bola nadhera 😍 tolko zivych spermii ze ona nechapala a ja udivena ze aka krasa ako si tam plavaju 😍 doprava dolava a tak ..mozno to je trapne ale som sa do nich zalubila take to bolo krasne 😍 no a dr vravi ze vcera a dnes aby sme este skusili ze ovu bude coskoro ;) a ze ak sa teraz nepodari man sa ozvat ked pride ms a chce zacat so stimulkou... co to presne znamena? O co ide..?? V cudzom jazyku sa tomu tazsie rozumie 🥴 aby sa mi vytvorili 2 foliky?? Cize sa moze stat ze moju byt aj obe oplodnene???

zuzik5891
2. okt 2019

@evita2176 tak to sú skvelé správy...😍...ja až také dobré nemám... môjmu sa fragmentácia DNA spermií ešte viac zhoršila...mal 52% a teraz už 56%...a to bral tonu vitamínov...dr.povedal že chvála bohu za to že ich bral lebo mohlo to byť ešte horšie...bolo mi z toho nanič... nehovoriac že môjmu ani do reči nieje...
Ja teraz do 9.10. budem brať norethisteron aby mi nedošla ms...a od 13.10. by som mala začať so stimuláciou na IVF...
Ty budeš zrejme stimulovať s clostilbegytom alebo niečím podobným... môže ti narásť aj viac ako dva foliky a áno všetky dozreté sa môžu oplodniť..aké aj nemusia...no je veľká pravdepodobnosť že aspoň jedno bude oplodnené 😍😍😍🙏🍀

ereska
2. okt 2019

@beatinka ahoj chcem ťa povzbudiť my sme mali v spg len jednu aj tá bola mŕtva chceli sme darcovské no tesne pred odberom vajíčok sme dali urobiť manzeovi este jeden spg a bolo to ok nepotrebovali sme darcovské od vtedy sa nám podarilo dokonca 2x prirodzene otehotnieť no ja mám problém donosit dieťatko takže nevesaj hlavu hore a uvidíš že všetko bude nejaké vitamíny a bude lepšie hlavne sa nestresovat to je asi najhoršie

ereska
2. okt 2019

@evita2176 áno môžu sa oplodniť obe mne sa kedysi po clostylbegyt vytvorili aj 3 foliky 🙂
@martinade matka po potrate som po 7-8 týždňoch dostala veľmi slabunku ms skôr spinenie 8 dní od vtedy nič dnes som 29 DC ešte nebola ani ovulku po potrate som mala úplne všetko vysilene ak nabehne ovulku rátam ako predtým okolo 42-44 DC ale mám aj dobrú správu máličko sme sa posunuli v adopcii sme na 17 mieste 😘😘

ereska
2. okt 2019

@zuzik5891 Zuzka je mi ľúto že sa fragmentácia zhoršila ale verím že stále tam je dosť zdravých bojovníkov. Verím tomu že sa to zlepší hlavne sa nestresujte drzkam vám palce a som tu vždy keď budeš potrebovať 😉

kakatulik
2. okt 2019

@zuzik5891 tak toto snad ani pravda nie je....cim to je,ze sa ta fragmentacia tak kafre....tak ale snad vydoluju aj tie dobre....

beatinka
2. okt 2019

@ereska neskutočne si mi teraz dodala silu!!!! Ďakujem!!! 🙏 Objednala som mu FertilUp tak skúsime poctivo brať to a po novom roku skúsime kontrolný spg. Kiežby sa stal zázrak!!! Ale stále som z toho nejaká “nesvoja”. Keďže v máji som mala pozitívny tehu test a mrcha došla s dvojdňovým meškaním, takže zrejme biochemické... takže predsalen musí byť “niekde niečo schované”

butterfly333
2. okt 2019

Baby mám pocit od kedy sa snažíme o bábo a beriem všetky možné vitamíny tak som pribrala asi sa na to vykašlem.

ereska
2. okt 2019

@beatinka určite to bude tým stresom kúp mu Tribulus terestris - kotvicnik zemný ten je super

martinade
2. okt 2019

@ereska tak drzim prsteky nech sa ti upravi cyklus a znovu sa pokušali 💗. Super sprava, ze ste sa posunuli nech to vyjde tak ako ma