icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
2. okt 2019

@ereska viem moja že ti môžem kedykoľvek napísať❤️🍀...s mojím sme sa celkom dobre porozprávali i keď bolo cítiť z jeho hlasu že mu to nieje jedno a že je sklamaný...
@kakatulik no genetik mi to vysvetlil tak že sa proste občas stane že jeden muž z rodiny to má také i keď veľa generácií dozadu to nikto nemal a ani generácie po ňom to mať nebudú...proste môj to vychytal😞...ale tak pustili sme sa do boja...o to väčší to bude pre nás poklad keď sa to podarí... také vymodlené bábo...presne ako môj prvý syn... toľko hospitalizácii pokým sa narodil že za neho sa už modlila snáď celá rodina a známi...a ako sa vraví...na dobré sa oplatí čakať... verím že už príde aj to dobré 🙏🍀

zuzik5891
2. okt 2019

@martinade Mati a ty ako?...ja sa nejako neviem dnes nikam preklikať...
@beatinka Tribulus... selén...zinok...vit.E...
Nám síce jadre spermiogram fragmentácia ale pri prvom IVF nám mohli vytriediť spermie vďaka Profertilu...bral ho 3 mesiace...a samozrejme žiadna sauna... horúce kúpele... nosiť voľné spodné prádlo... môj už chodí bez... nech si dáva vlažné sprchy... telefón a notebook čo najďalej od semenníkov...teraz som sa dočítala že sa treba vyhnúť väčšej konzumácii sóje...ja sa každý deň dozviem niečo nové... veľmi vám prajem aby sa ten spermiogram upravil...a keď si otehotnela tak to nieje márne...🍀🙏❤️...

martinade
2. okt 2019

@zuzik5891 nakoniec mame jedneho mrazacika vybornej kvality, tak v dalsom cykle si pojdeme pre neho. Cakam na ms, teraz niekedy dojde som v 24dc

zuzik5891
2. okt 2019

@martinade takže máš blastičku?...to je skvelé ...je to najväčšia šanca na uhniezdenie... držím palce...
🙏❤️🍀

evita2176
3. okt 2019

@zuzik5891 jaj Zuzi to je mi luto ale uvidis do konca roka budeme mat bakule na teste 🍀✊✊ musi to uz vist a budeme mat naj darcek na vianoce 😍

zuzik5891
3. okt 2019

@evita2176 presne tak... úplne s tebou súhlasím 🙏🍀❤️

naty1987
3. okt 2019

Babulky zlate ako vas citam co mare za sebou strasne vam fandim a drzim palce mysi to vijst

0507
3. okt 2019

Dnes trosku hore 🙂

naty1987
3. okt 2019

@0507 testovat sa chystas kedy???

naty1987
3. okt 2019

Tak ovulka bola alebo este je som rada ze sa telo nastartovalo spravnym smerom a uz len pockat ze co s toho 😊😊😊 inak moje prvy krat pozitivne ovu testy 😁😁

0507
3. okt 2019

@naty1987 asi zajtra vyskusam

giuli
3. okt 2019

@naty1987 super moja...ma dnes 9DC a ovulka boh vie kedy pride...zatial testy bledulinke ,ako lipovy caj..🤣

shellynda
3. okt 2019

@naty1987 moc ďakujem💖 Bola by som neuveriteľne šťastná, keby vôbec MS nepríde 😃

domisi
3. okt 2019

@beatinka ahoj, prepáč, že sa vám tu miešam 🙂 ale napadla mi jedna vec, keď som čítala váš problém. Moji známi tiež dllho riešili to, že partner nemal ani jednu spermiu.. nevedeli zistiť príčinu...prešlo viac ako 10 rokov...už majú aj adoptované dieťatko...a nakoniec pri nejakej ďalšej možnosti ktorú chceli riešiť s reprodukčným centrom niekde v Čechách a vypisovali dotazník a tam, že či nemá náhodou viditeľné kŕčové žily partner...a teda on ma po celých nohách vystúpené...išli na konzultáciu a zistili, že tie kŕčové žily nemá len v nohách, ale aj v slabinách a to mu bráni, aby sa tvorili spermie, alebo niečo také...bol na operácii...odstránili mu ich...spermiogram sa zlepšil a teraz sa nanovo snažia! A všetci dúfajú, že im to vyjde 🙂
Tak som ti chcela povedať aj o tomto prípade, že naozaj nie je nič stratené...a môže to byť aj tou haváriou...skúste tie doplnky, ako ste plánovali a kontrolný spg. Budem na vas mysliet 🙏😊

naty1987
3. okt 2019

@shellynda u teba to vyzera verlmi dobre 😍 drzim palce
@giuli tak drzim palce nech je pekna ovulka mne chodi neskoro

sparkling
3. okt 2019

@0507 no som zvedava na vysledky. Ja mam zatial stale biele testy. Len teda tie teploty potom nechapem. Ale tak ovu bola na 17 den, v nedelu by asi mala dost mrcha (podla dlzky lutealnej fazy).

giuli
3. okt 2019

@naty1987 dakujem

0507
3. okt 2019

@sparkling dnes si 9dpo? To mas este cas.

lucia37
3. okt 2019

Caute babule, ked vcera mal folik 12mm, 12 dc, kedy podla vas bude ovu?🙂

naty1987
3. okt 2019

@lucia37 este by si mala ist na meranie folik ked ma 1,7-2mm tak prichadza ovu este mas cas ale kolko netusim treba este sono

evita2176
3. okt 2019

@ereska jeej no tak to sa asi prvykrat tesim na ms 😊🙈 to je ako sci fi nase telo 😂😂 muzove zubrienky su super cize problem bude ocividne vo mne 🤷‍♀️😒
Som strasne zvedava ako to dopadne ...

Inak zienky ako ste riesili dr a pracu?? Bo mna sef nechce uvolnovat z prace...mali ste vzdy pn alebo ako? Lebo v repro klinike pracuju do 16 a ja robim do 15:30 cize to nestiham nikdy.. 😔

sparkling
3. okt 2019

@0507 ano 9.... viem, že mám, ale ja som straaaašne netrpezlivá :D reálne mi nikdy test nevyšiel pozitívny skôr, ako keď mrcha začala meškať. no a 28 den mám tuším v sobotu, takže v nedeľu by mala prísť.

ereska
3. okt 2019

@evita2176 ja som bola PN ale keď som potrebovala predtým pred stymulaciou normálne som nosila papier od lekára 7 na mňa 7 na manžela dávala som si ako doprovod

0507
3. okt 2019

@sparkling poznam to, tiez som velmi netrpezliva...naposledy som mala tienik na 10dpo vecer a peknu viditelnu ciarku na 12 dpo

sparkling
3. okt 2019

@0507 a potom to skončilo ako?

0507
3. okt 2019

@sparkling tehu som bola, ale so zlym koncom

shellynda
4. okt 2019

@naty1987 ďakujem 😘zatiaľ stále krásne stúpam, len či sa to udrží 🍀... Ak ale nie, tak skúšame ďalej 😊

naty1987
4. okt 2019

@shellynda treba sa nastavit na kazdu moznost ale vyzera to fajn len nech stupaju 😉

shellynda
4. okt 2019

@naty1987 no veď to áno, keď to nebude teraz, tak inokedy, len aby to nakoniec vyšlo 😊... Nejde mi sem vložiť graf žiaľ 🙄, ale stúpam

naty1987
4. okt 2019

@shellynda tak posli do ip 😉😉😉