icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

evi38
4. okt 2019

@martinade Maťka teraz spätne dočítavam...ako dopadlo stretnutie s biologistom? Čo si sa dozvedela? Držím silno palce, aby bol budúci mesiac úspešný 🙂
@mamelka držím palce do ďalšieho cyklu 🙂
@beatinka nevzdávajte sa, takých kočiek tu už bolo viac a nakoniec mali spermie, skúste si k tomu sadnúť, porozprávať, nejaká vitamíny, uvidíš...aj to, čo ti tu babuľky radia...silno držím palce 🙂 ako píše @ereska ten kotvičník som aj ja dávala môjmu v podobe čaju, on rád pije bylinky, samozrejme nevedel na čo to je presne 🙂
@butterfly333 mne teplotu nezvyšoval 🙂...ako graf? 🙂 držím silno palce 🙂...tiež som priberala z vitamínov, tak som ich vysadila, takže v cykle, keď som otehu nebol ani čaj, ani žiadne vitamíny, ani duphaston a to som 10 cyklov nemerala BT a ani to nepomohlo, otehu som v ten mesiac, keď som opäť skúsila merať
@evita2176 gratulujem k výborným výsledkom 🙂
@zuzik5891 verím, že sa dočkáte a vyjde to 🙂...silno držím palce 🙂
@lucia37 ak 12:12=1 mm/deň, tak cca 8-9 dní, ale môže začať rásť rýchlejšie, keď tie malé ustúpia a bude už len dominantný 🙂

lucia37
4. okt 2019

@evi38 dakujem

olivia_0309
4. okt 2019

Ahojte dievčatá, prosím vás o názor. V pondelok na obed som bola na folikulometrii, folikul 16mm,sliznica 8mm a dr.povedala že ešte neovulujem. V stredu znova ale ráno meranie a už žiaden folikul. Dr.vravela,že praskol a mám po ovu (13DC), sliznica 5/10. Mala som aj silné ovu bolesti večer aj v noci,aj testy pozitívne v utorok,aj v stredu doobeda,poobede už test zoslabol troška. Neviem ako koľko mm denne rastie folik a pri akej veľkosti praská...myslíte,že je to ok a ovu bola hneď v deň poz.testov? Deň pretým testy negatívne...

0507
4. okt 2019

Caute, zas som dnes isla trosku hore. Akurat FF zmenil po dnesnej teplote termin ovu, tak som si to nastavila manualne. Som si ista, ze ovu bola 12-13dc.

butterfly333
4. okt 2019

@evi38 nerobím graf ja som merala len tri dni po ovu som skúsila ci prebehla a prvý deň po ovu bola 37,0 potom 37,2 a včera 37,0. Asi budem musieť skončiť na chvíľku s vitamíny. No teraz som ešte brala vmk a beriem čistý inositol vit d3 5000IU a femibion. No asi dám pauzu.

martinade
4. okt 2019

@evi38 ahoj Evka, ako sa ty mas? Co noveho? Pocity? Zmeny? Testy?
Inak ten biologist bola lekarka a uz mam chcela nasadit iui, začala vysvetlovat plan, lieky, tak som ju stopla, ze my sme o level vyssie, tak rychlo volala hlavnej lekarke .... plus dala dodatocne vysetrenie pre drahého. Nejaky podrobný spermiogram s testom prežitia spermii 🙂
Tak som rada ze mame zase ine testy. Mna caka v novembri hypo... neviemco a pozru mi maternicu s kamerou. Teraz čakam na ms od 2dc zacnem brat estrofem a pripravujem sa na vklad. Inak teplota pekna nad 37, tak ak by som nevedela ze som vypumpovana, tak ma už ťaha testovať 🙂

pasikavamacka
4. okt 2019

baby, takze obycajny spermiogram nemusi nic odhalit? priatelovi robili v BB v nejakom centre reprodukcie spermiogram (taky ktory je zadarmo, neviem ci mali aj iny na vyber, neponukali mu to) a vyslo vsetko v poriadku, aj spermio dostatocne rychle. nejaky specialnejsi test odhali viac informacii?
Ja mam uz druhy cyklus po laparke neznesitelne MS bolesti, ze az na odpadnutie. Pred opkou som to nemala :( mohli mi tam nieco posahat, ci sa este cistim od sajrajtu?

zuzik5891
4. okt 2019

@pasikavamacka no v základe máš počet... pohyblivosť... rozdelia ich do 4 kategórii pričom A,B sú progresívne čo je super..C sú už neprogresívne a D sú mŕtve spermie... pozerajú či sa nezhlukujú... či sa tam nachádzajú bielkoviny alebo baktérie...
Potom existuje Halosperm...v Heliose v KE stojí 135 e... robí sa v ňom fragmentáciu DNA spermií...a aj morfológia...
Dôvod prečo sa oplatí spraviť Halosperm je ten že muž môže mať ten základný spermiogram ozaj super no fragmentáciu a morfológiu môže mať zlú...
Môj má po braní vitamínov progresívnych a motilných spermií dokopy 81% čo je úžasné...ale fragmentáciu má 52%...norma je do 12% a morfológiu mal naposledy 1,8% ... norma je 4%
Takže výsledok je taký že nám iné ako IVF nezostáva...a ani to nieje záruka úspechu... už jedno IVF máme za sebou...dva vklady a nič...teraz ideme celý proces odzačiatku

zuzik5891
4. okt 2019

@evi38 ďakujem krásne ❤️🍀🙏...

pasikavamacka
4. okt 2019

@zuzik5891 dakujem za vysvetlenie. hlavny problem bude u mna (endometrioza, PCO, castne infekty, zrasty) ale vidim, ze nie je vyluceny ani problem unho.

evi38
4. okt 2019

@0507 držím palce, kedy plánuješ testovať?
@martinade Maťka ahoj, testy som robila len ten prvý týždeň a keď bola testovacia silnejšia ako kontrolná viac som nerobila, lebo by to nemalo význam, nevedela by som či prosperuje, potom bola minulý týždeň pondelok poobede tá krv a potom ma objednali na utv až za 3,5 týždňa, čo je podľa mňa veľmi dlho, keď to vtedy zle dopadlo...mala som samé služobky, tento pondelok už našťastie predposlednú, tak sa mi podarilo v utorok vybaviť cez obednú prestávku u jedného Dr. na Kramároch utv...bola som 5+0, gestačný bol cez 14 mm, bábätko cez 3 mm a bola už akcia ❤, ale stále sa bojím či sa to nepokazí hlavne, keď ma niekedy nič nebolí - prsia/bradavky, potom zas áno...dal mi ešte kontrolu o 2 týždne, tak uvidím ako to pôjde ďalej...mala som veľa stresov v práci + ten môj mladší synček, čo som ti ho spomínala, že žije v Ázii, tak havaroval bus, v ktorom išiel, narazili do auta, stromu, potom len rinčanie skiel na buse a pád do rieky z kopca...inak to je perfektné, že ti takto robia testy, podľa mňa je to super aj na psychiku, že sa Vám venujú takto, ak budeš mať výsledky daj prosím vedieť 🙂
@pasikavamacka klasický spg ozaj nemusí odhaliť

lucia37
4. okt 2019

@zuzik5891 mozem sa spytat, ake vitaminy bral tvoj manzel?

0507
4. okt 2019

@evi38 skusila som vcera vecer, to som bola 9dpo a nic

evita2176
4. okt 2019

@evi38 dakujem uz len dufam ze to vide..lebo my sme bohuzial nepoistili :( tak v buduci mesiac ak bude folikov viacej to mozno vide 😍🍀

zuzik5891
4. okt 2019

@pasikavamacka a bola si na prefukoch?...
@lucia37 bože...no bolo toho strašne veľa... Tribulus terestris...lipoacid... astaxantin...l-arginin...vit C,E,...acidum folicum...maca peruánska... selén...zinok...
Píšem to z hlavy tak neviem či som na niečo nezabudla

eliska1986
4. okt 2019

@zuzik5891 a z ktorich vitaminov si zacala priberat?

zuzik5891
4. okt 2019

@eliska1986 ja?... tieto bral priateľ

lucia37
4. okt 2019

@zuzik5891 dakujem krasne

lucia37
5. okt 2019

Babvvvv, ja vhcem byt tehotnaaaaaaaa

0507
5. okt 2019
lucia37
5. okt 2019

@0507 krasny graf, neskusala si test?

0507
5. okt 2019

@lucia37 skusala na 9dpo, vtedy nic...odvtedy som netestovala, nechcem byt sklamana 🙂

lucia37
5. okt 2019

@0507 to mohlo byt este skoro. Silno drzim palce👍👍👍

0507
5. okt 2019

@lucia37 dik, dnes snad skusim

pasikavamacka
5. okt 2019

@zuzik5891 na laparke mi robili kontrolu priechodnosti a su priechodne nastastie. Problem bude inde. Ak mam tipovat tak moj tip je nekvalitne vajicka.

mimka91
5. okt 2019

@0507 ahoj pozeram, ze mame velmi podobny graf aj nam rovnako na 11dpo klesla teplota...ja som dnes robila digi test a bol negativny :( ms ma prist v stredu, tak do vtedy mame stale sancu 🙂 aj ked ja uz zacinam byt depresivna z toho, ze sa nam stale nedari.
@0507

giuli
5. okt 2019

Dnes 11 DC ,prvýkrát robim ovul.testy...tak pevne verim ,ze ciarka zosilnie a dockam sa ovulacie....pekny vikend dievcence 😊🤗

zuzik5891
5. okt 2019

@pasikavamacka pozri..ja nemám ani PCOS áno endometriózu ...amh 2,5 a aj tak pri 1.ivf boli vajíčka nie veľmi kvalitné..mali mäkké obaly

0507
5. okt 2019

@mimka91 na digi moze byt este skoro, to je test s citlivostou 25...ja by som mala dostat ms v utorok

naty1987
Autor odpoveď zmazal