Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@0507 vidim ciarocku slabulinku dtzim palce
@0507 aj ja vidím držím palce
@0507 jeeej super ano je tam vidiet cosi 🙂 tak dufam, ze bude ciarocka silniet 🙂 a mala si pravdu ten clear blue ma citlivost az 25...tak uvidime aka bude zajtrajsia teplota ja okrem citlivych bradaviek a plnsich prs ziadne priznaky, ale tak mozu to byt aj priznaky PMS. Kazdopadne drzim palceky, aby tam bolo babatko ;)
Baby môžem zvýšiť dávku inizitoul 3x2g denne?
@butterfly333 ja by som zostala pri 2× denne...ja beriem inofolic combi a dost som spinila uz po skonceni MS ,dokonca aj včera ,co uz bol 10 DC a zavraty...
@giuli myslíš ze je to spôsobené tým inofolikom?
@butterfly333 ja si myslim,ze ano...nikdy sa mi to predtym nestalo a inofolic beriem cca 26dni...samozrejme zalezi od organizmu...zatial ho nemam v umysle prestat uzivat,ma sa brat aspon 3-6 mesiacov ,aby sa zistil ucinok na organizmus...a ja mam PCOS ,takze na upravu cyklu a tiez na ovaria...odporucil mi ho gynek.a partnerovi folandrol..
@martinade ahoj matka, moc moc držím palce nech všetko ide ako ma a do mesiaca máš na teste čiarky ako sa patrí ✊🏻
Ja ok, len teraz mám dáke imunologicke veci zase celkom pobabrane, tak dúfam len, že už v tomto štádiu to bábätko neovplyvní. Bola som na amnio, všetko ok, bude to chlapec. Tak teraz už len donosiť a porodiť 🙏🏻
@0507 ja som v piatok v praci kupila v lekarni rapid clear zeleny,lebo kolegyna, ze podla nej som v tom a ze ona by uz testovala, ale nebolo to z ranneho mocu a nic na nic vidiet nebolo a vcera ten clear blue digital a ten teda ukazal negativne, ale mala si pravdu, ze citlivost ma 25 takze mam opat nadej, ale testovat sa uz bojim. Tie dva dni vydrzim a mozno uz zajtra rano mi BT napovie, ci som alebo nie som tehotna...po tolkych negativnych testoch sa uz dalsie bojim robit. Budem drzat palceky a potom sa podel ako vysiel testik 🙂

@0507 ale to bol ten clear blue a ten je myslim s citlivostou od 10 :( ale budem nam drzat palceky, aby nam to vyslo 🙂 a mohli sme sa tesit s // ciariek