icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

verona1989
8. okt 2019

@81anina a.pocuvala si kazdy den srdiecko? Lebo vacsinou co som citala tak to neuškodí babu. Musim to uz odlozit a zamknut lebo mi to neda nepočúvat. No tak cca.mi dr povedal ze.okoli 23tt az max 24tt by som uz.mala citit. Tak uvidim no. Plus mam este nejaky ten tuk. Dr mi nameral 11cm kym sa usg dostane ku dieťaťu. 5,6cm ma.placenta a zvysne je.moj tuk. Tak asi ma co tlmit tie kopance.

ikonica
8. okt 2019

@81anina ejha, som myslela, ze sa to riesi s atb skor ako pri porode... No uvidim, zajtra sa opytam, ze ako s tym sonom... Mozno mi moj gyn urobi sono o tyzden...

81anina
8. okt 2019

@verona1989 nie kazdy den urcite nie tak 2-3 x do tyzdna zo zaciatku a len chvilku.Uz si vysoky tyzden nestresuj ja by som ho uz odlozila.Skus si lahnut na chrbat v klude a cakaj ono sa ohlasi😊Ja som lezala v posteli nevedela zaspat ruka na brusku a zrazu kopanec teda riadny a za nim dalsi a bolo 😊

81anina
8. okt 2019

@ikonica niektori dr. daju macminor ci ako sa to vola a niektori nedavaju...a som rada ze nemusim si tam nic pchat staci balon.Inac sam moj dr.mi o nom zacal hovorit a len kukal ked som mu povedala ze cvicim tak chvalil 😊No aj podla MK robia este posledne sono pred porodom urcite ti spravia 😊 moj mal 3319g teraz netusim kolko asi ma dufam ze vytlacim aj 4 kg ked budem musiet 😂

evita2176
8. okt 2019

Ahojte zienky ja dnes takto divne...pro tejto teplote prichadza ms..aj podbrusko pobolieva ale este je skoro 🥴🤔

evita2176
8. okt 2019
taily30
8. okt 2019

@ikonica no tak si si moc neoddychla. Ale neboj, hadam malicka bude dobre dietatko a da ti oddychnut. Ak teda nemas problem zaspavat ked sa zobudis. Teraz, ze si nemohla zaspat, to som aj ja tak mala, aj moja sa riadne mrvila v bruchu a veru jej to ostalo 😆 sama ruka sama noha. A tie zvuky co vydava. Aj stikutky jej ostali. Ale to ze je ok.
Hovoris ze poslickov nemas. Mne bolo povedane, ze tvrdnutie brucha su u nas sa volaju Braxton hicks kontrakcie. Ja som ich mala posledne 2-3 mesiace urcite. Niektore ze ich maju od zaciatku. Telo sa ti uz pripravuje. Jooj, tesim sa.
Prajem ti rychly a bezproblemovy porod, hlavne nech ste obe zdrave a potom nas potes fotockou.
U nas je vsetko v poriadku, mala je zdrava, aktivna. Licka ma riadne na bozkavanie. Boli sme na mesacnej kontrole a narastla nam 7cm a pribrala 1.1kg. A to ju len kojim. Maminka moja hovori, ze mam riadne plnotucne🤣🤣
Zatial jej staci, dokonca odsavam a mrazim. Tak to ma tesi. Aj ja uz som konecne k svetu. Chrbat menej boli, viacej vydrzim behat.
Inac, nekupuj vela veciciek, ja som vela nepotrebovala, najviac sa mi osvedcili dupacky, tak tie nosime. Zato plienky idu ako horuce rozky.
Co je to ctg vysetrenie? Kedy mas termin? Pridam aj foto. Chcela som dat profi urobit, ale tu je to nehorazne drahe, tak som sa ja pohrala. Ale az ked mala skoro 3 tyzdne, skor sa mi nedalo

taily30
8. okt 2019

@81anina silno drzim palce. Hlavne hladky porod, aby ste boli zdrave. Pochval sa drobcekom ked sa narodi. Tesim sa. Je to radost velika

kakatulik
8. okt 2019

@taily30 jeeej,ved ty si aj privyrabat takto mozes.....krasne fotecky🙂

taily30
8. okt 2019

@evi38 veru Evi, leti to, my uz mesiac. Ale je to parada, aj ked kruhy pod ocami a niekedy neni cas ani na sprchu...ale pomalicky sa dostavame do nejakeho rezimu. Mala je velky hlados, casto papa. Hlavne ze je zdrava, ja som uz skoro 100%... zatial ju len kojim, tak jedlo mam stale so sebou😆

taily30
8. okt 2019

@evi38 tebe sa ako dari? Ako sa mas?

taily30
8. okt 2019

@ikonica mne ked ten ster robili, tak mi spustili porod. Zacala som krvacat, kontrakcie, sup nemocnica...ster bol ok, ale to sme vedeli az po porode, ale zato ma drzali v nemocnici dlhsie. Davaju antibiotika pri porode, aj mne tak vraveli

taily30
8. okt 2019

@kakatulik hahaha, stacilo mi, je to fuska. Ale dakujem, modelka potom bola taka unavena, ze 4 hod spala😂😂

kakatulik
8. okt 2019

@taily30 ved aj na fotkach spi,ci?

taily30
8. okt 2019

@kakatulik ano, vtedy je najlepsie ju stelovat. Prebalena, nakrmena, ospala...ale mam aj iny vyraz tvare😆

kakatulik
8. okt 2019

@taily30 no modelka to je...spravne hviezdy maju svoje moresy prosim pekne,co ale zacinajuci fotografy ako ty nemusia este vediet.....🙂😍😘
Krasna je🌹

ikonica
8. okt 2019

@taily30 jeeeminenku to je krasna princeznicka 🤗🤗🤗

Ctg to je take vysetrenie kde sa zistuju ozvy ci co... A zistuje sa ci nemas kontrakcie a pod... Neviem presne este som si to nestudovala... Daju nejake pasy na brucho a ono to zaznamenava nejake udaje...

Oblecka som kupovala malo, ale zato som dostala od kolegyne plnu tasku po jej malej, ze veci na donosenie, ale vacsina su jak nove a este mi dala dalsie veci, ktore uz predava... Take co vobec nepouzili, take kvalitnejsie... Tak z tych som si len zopar vybrala... Ono ked mas susicku, tak je to jednoduchsie, ja nemam takze radsej asi viac veciciek mat (aj kvoli pracke - nebudem prat tri male vecicky, musim pockat, kym sa naplni... A tiez zalezi ci babo vela slinta a blinka ci menej).... Kocik mam z bazosa, postielku od svagra aj komodu k tomu s prebalovakom, matrac od kolegyne tiez taky parkrat pouzity kvalitny... Nosic z bazosa... Proste snazim sa nekupovat zbytocne drahe veci ktore aj tak len chvilu budu potrebne.... Nie ze by sme si to nemohli dovolit vsetko nove, ale naco? Este by som chcela monitor dychu... Len vaham ci novy ci pouzivany, alebo poziciam za poplatok z porodnice..

Termin mam podla poslednej ms 11.11. Ale podla morfosona 4.11. Tak uvidime kedy sa vypyta na svet 🙂

taily30
8. okt 2019

@kakatulik haha pravdu mas☺

taily30
8. okt 2019

@ikonica jaaj, tak tie pasy mne dali az ked ma poslali do nemocnice, ked som zacala krvacat. A ukazali veru, ze kazde 4 min mam kontrakcie.
S tou susickou mas pravdu. Mne sa aj pracka da nastavit na male mnozstvo. Dost casto periem, ale to aj tym, ze mam hafanov a castejsie deky vankuse proste vsetko.
Ja som presne tak isto nakupovala ako ty. A stale mam kontakty zien od ktorych som uz kupila, ze ked im deti podrastu, tak kupim vacsie cisla obleceni. A hlavne, ked rastie ako z vody.
Ja som monitor dostala, novy, ale nefungovala obrazovka, tak som to vratila a vymenim za iny. Ten mi chyba, lebo spim s jednym okom otvorenym. Myslim, ze ako istota je to dobre.
Som zvedava, kedy to na teba pride.

ikonica
8. okt 2019

@taily30 uvidim no... Tak si hovorim, ze dostanem "porodne" tak ten monitor asi kupime novy... Este vaham :D

akoze mne by nevadilo keby tam este bola hoc aj dva tri mesiace este... Mam rada to brusko aj mrvenie v nom... Len som taka nemotorna a tolko veci potrebujem doma urobit a s bruskom sa neda... Uz aj vencenie psa je zataz.. 🙂

Presne s tym obleckom... Ozvem sa neskor kolegynke, ci zas nema nejake vacsie cisla... Ona dost vela veci ma, lebo si malu paradi... Ja nie som az tak na to zatazena, hlavna je praktickost... A tiez nechcem malu len do ruzovej obliekat a kolegynka ma vacsinu veci ruzovych... Takze sem tam nieco aj kupim nove ci z bazarika...

butterfly333
8. okt 2019

@taily30 nádherná bábika 😘😘😘

taily30
8. okt 2019

@ikonica ja som sa praveze nevedela dockat, aj som rada, ze 2 tyzdne skor prisla. Ja som bola tiez nemotorna, vsetko mi dlho trvalo, ale dalo sa. Ale za hafanmi som uz tiez nevladala behat.
Ale neboj, vsetko zvladnes. Ja to zvladam a to nemam absolutne nikoho tu. Svagrina bola taka natesena, nevedela sa dockat...a teraz uz ked je na svete, tak sa ani neozve

taily30
8. okt 2019

@butterfly333 dakujem 🥰

81anina
8. okt 2019

@taily30 oooo krasne sa ti podarili fotecky👏mala je prekraasna 😍

81anina
8. okt 2019

@taily30 ďakujem urcite ked budem schopna tak pridam foto a napisem ca a ako prebiehalo 😊

ereska
8. okt 2019

@taily30 mojko zlaté veď ty si profil a mala hotová modelka krásne fotky vystiskaj ju od tety zo SVK 😊😘

taily30
8. okt 2019

@81anina dakujem

taily30
8. okt 2019

@ereska aka zlata, dakujem😁 mali sme to rozdelene na dvakrat, uz ked sa budila a zacala mrncat, museli sme skoncit.

martinade
8. okt 2019

@taily30 krásna je 😍 a ako sa usmieva na jednej fotke
Za mesiac o 7 cm??? Teeeda 🙂

taily30
8. okt 2019

@martinade veru Mati, rastie ako z vody, trikrat som preratavala tie inche na cm. Uz som veru skrinku s vecickami vytriedila