icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

senta_sofia
16. sep 2014

@ennynka no to aj ja, ze ci ti to zelezo, co ti dali zabralo 😉 ako casto vlastne chodis na poradne? ja kazde 4 tyzdne

ennynka
16. sep 2014

@senta_sofia aj ja kazde 4,teraz mi nedal uz zelezo,som sa ho pytala na to a povedal ze teraz aby som mala pauzu tak som zvedava co mi vyjde 😕

jaja9891
16. sep 2014

@adamnela
@rybkaa
@zarzisia
dakujem vam zienky,kvoli tym spermiam som to riesila,lebo mi to vravela dr. v car,ale v inom car,ako do ktoreho chodime....kedze v mojom car nastupili az dnes,tak som tam trikrat uz volala a vraj mi zavolaju spat,doteraz nezavolali,ja aj lutujem,ze sme tam nesli rano,ale cakali sme na stavbe znalca,tak reku zavolaju na obed a po obede pojdeme do toho...no doteraz mi nevolali,maju vela ludi,vysrali sa na mna skratka....som nasrata uz na vsetko,na vsetko,nic uz nechcem riesit,len sa chcem dalej pohnut...akosi sa nam nic nedari a nevychadza nam to...mm doma kvoli tomu,cakame na telefone jak blbci... a nic...ktovie co bude o mesiac,ako vravi rybkaa,co ma byt bude,ak to ma vyjst,vyjde to...ale nemohli dvihnut mobil a povedat mi,pridte tieto lieky nevadia,alebo nechodte,vadia.... joooj,nasrata som...cyklus sa mi skratil z 28 na 24 dnovy,kvoli nizkemu amh,dolna hranica je vraj 21 dni... cysta rastie a citim uz aj druhy vajecnik,silno krvacam...navyse zacina sa stimulovat 2 dc a mne ako naschval vychadza na vikend vzdy,kedy oni nerobia.... tak co mam robit,chodim ako na klavir za nimi a ustretovost nula bodov,len potom navalte 1000 e,- .... och,dnes den blbec...a na uradoch keby som vam popisala co sme dnes zazili,tak idete do kolien...
@rybkaa aj ja meriam v ustach a o hodinku neskor,tak mam skoro rovnaku teplotu ako dole,som zvedava co to spravi,akosi neviem drzat ten teplomer v ustach 🙂 a zistila som,ze mi dole nerobil dobre 🙂

veroni1988
16. sep 2014

takže 1DC :(

1kiki24
17. sep 2014

Dobre ranko koceny, tak ja takto zatial http://www.fertilityfriend.com/home/4e62c0 no dufam ze ms coskoro dorazi v telefone co mam ovuview tak mi na 26dc ukazalo

kubisova
17. sep 2014

@senta_sofia
@rybkaa
@jaja9891
@adamnela koceny to 1kiki24 som ja omylom som od kamaratky pisala bola tu prihlasena som si nevsimla

sjuzan77
17. sep 2014

Dobre rano dievcence, tak dnes mam kontrolu, som objednana na 9.15, myslite na mna. Nervozna som ako pes, ked mu vezmu kost, v noci som bola kazdu chvilu hore, trasu sa mi ruky, boli ma brucho a neviem nic zjest.uz nech som tam 😖

@jaja9891 je mi luto, ze sa ti to takto komplikuje ☹ a co sa tyka uradov pri stavbe, tak tam to chce veeela nervov, este to mam v zivej pamati, co sme si vsetko vytrpeli 🙄

senta_sofia
17. sep 2014

@sjuzan77 ahoj, myslime na teba, akurat som ti isla pisat, ze kedy mas ist 😉 zlupni aspon kusok maslovych susienok, nech nie si uplne odrovnana... a pamataj, ze pri tolkych palcoch, co sa tu drzia, sa nic zle stat nemoze 🙂

sjuzan77
17. sep 2014

@senta_sofia veru ze tie susienky bude asi jedine, co prehltnem 😅 dnes som 6+0, cize zacinam 7 tt, blbe je, ze este nemusi byt na sone nic vidiet, len prazdny vak, tak kontrola moze dopadnut tak, ze budem cakat a nervacit dalsich x dni, ci sa male ukaze a ci bude bit srdiecko. Joj, dnes som negativne naladena, ine tehulky sa tesia na kontroly, ale ja s mojimi skusenostami mozem len trpnut

senta_sofia
17. sep 2014

@veroni1988 neboj, pamataj na to, ze 1DC moze znamenat aj prvy den tehotenstva, akurat sa to dozvies tak o 4 tyzdne neskor 😀

paskolinka
17. sep 2014

@sjuzan77 neboj dobre bude 😉 potom čím skôr napis nech neumrieme od zvedavosti 😅

senta_sofia
17. sep 2014

@sjuzan77 rozmyslam, teraz som bola neskoro, ale pri predchadzajucom tehu som bola asi 6+4, lebo ma stale chytal mocovy mechur a uz bola akcia srdiecka, takze dufam, ze bude aj u teba a este lepsie by bolo, keby babo bolo o tyzden starsie ako teraz toto moje 😉)) ale s tym trpnutim, ja trpnem stale, zakazdym mam na poradni 130/80 tlak 😀

sjuzan77
17. sep 2014

@paskolinka neboj sa, nebudem vas tyrat a dam vediet 😉 svokra mi volala uz vcera, ako som dopadla, chuda, pomylila si dni 😅
@senta_sofia ja si to teraz pocitam podla ovu, keby som ratala podla posledneho menzesu, tak by som bola 7+0, kedze som mala ovu az na 21dc. Srdiecko velmi neratam, ale aspon plodik by mohol byt vidiet. Ale co som citala, tak dievcata mali na 6+0 vacsinou len dutinky, cca 15mm velke, tak si nerobim velke nadeje. No keby som bola uz v 17tt, tak by som pomaly zacinala verit a tesit sa..

zuzulienocka77
17. sep 2014

@sjuzan77 Ja som bola pri Samkovi 6+3 a mala som akciu srdiečka 😉 . Držím palce a teším sa na správy, samozrejme, že budú pozitívne 😵

paskolinka
17. sep 2014

inak dievcata, aby som ucinila zadost nazvu tejto temy, capim zase raz svoj graf, kedze grafov tu mame dajako pomenej v poslednej dobe 😉 ovu vyzera na 14DC, aj ked ja by som ruku dala do ohna, ze to bolo 13DC podvecer, ale na teplote sa to prejavilo az dnes

senta_sofia
17. sep 2014

@paskolinka podstatne je, aby bol manzel a jeho druzina na spravnom mieste 🙂 dakujeme za graf, veru, asi si zacneme dopisovat v grafoch 😀

paskolinka
17. sep 2014

@senta_sofia tak manzel bol na mieste cinu, aj ked vcera rano ked som oznamila, ze maraton sa predlzuje, nebol az taky nadseny... 😀 no a dnes sme zistili ze je streda, tak druzina mozno zase nastupi 😀

sjuzan77
17. sep 2014

😵

senta_sofia
17. sep 2014

@sjuzan77 detaily, detaily, detaily 🙂)))

sjuzan77
17. sep 2014

No babenky, smajla som hodila, aby ste boli kludne, teraz som sa konecne dostala do postele a k netu, takze takto: palce mi velmi pomohli, dakujem vam za podporu 🙂 takze pohlad na monitor bol uzasny, male sa hemlesilo a srdiecko krasne bije. Vyzera to tak, ze teraz to tehotenstvo prebieha omnoho lepsie ako predchadzajuce dve, doki hovoril, ze on sa tesi a ja sa mam tesit zatial so zakrytymi ocami. A ze ma nechce v ordinacii vidiet skor ako za 5 tyzdnov, ked bude robit 1.screening a da mi knizku. Samozrejme, ze som este opatrna, uz viem, co vsetko sa este moze stat a ze to, ze dnes bolo srdiecko este nezaruci, ze bude aj o 5 tyzdnov, ale zacinam dufat, ze to uz bude dobre. Mam vela lezat, nadalej brat lieky a tehotenske vitaminy, ak bude vsetko ok, tak o5 tyzdnov vysadi dufik a o dalsi mesiac fraxik. Jaj dievcence, nech to male ostane v brusku az do toho maja 😔 😵

paskolinka
17. sep 2014

@sjuzan77 no vidis, parada 🙂 tak sa teda setri a vsetko bude ok. serialy si uz videla vsetky? 😀

senta_sofia
17. sep 2014

@sjuzan77 kraaaaaaaaasne kraaaaaasna sprava 🙂) takze babatko je podla ultrazvuku vacsie, ked srdiecko bilo o stosest?🙂 a odporucil ti aj nadalej kludovy rezim?

sjuzan77
17. sep 2014

@paskolinka joj serialy mi nespominaj, ten prvy som nedopozerala, lebo na nete chybaju 2 casti a vycitala som, ze prave tam zomrie jedna z hlavnych postav, tak som nastvana. A velmi ani pozerat nemozem, lebo pri vsetkom revem, smoklila som aj pri scenke, ked detom spravili mikulasa a dnes mi bolo do revu, ked som citala, ako farnarom prinesu listy od rodiny. Strach a hruza s tymi hormonmi 😅

sjuzan77
17. sep 2014

@senta_sofia ani sa nezda, ze vacsie, ale je prave take, ako ma byt. Minule sa v tomto tt neukazalo pravdepodobne preto, lebo to prebiehalo horsie a rastlo pomalsie. A teraz ma aj viac vyzivy z dufiku, no snad vybojujeme ten 1.trimester a potom by uz mohlo byt lepsie. Kludovy rezim trva, co najviac lezat a mat pokoj.

mawiya
17. sep 2014

@sjuzan77 juuuuuuuj dievča moje taká som šťastná. super super super. koľký si vlastne týždeň?

sjuzan77
17. sep 2014

@mawiya zlatino, 6+0, cize dnes zacinam 7.tyzden . Este 5 tyzdnov a odpadne mi velky balvan zo srdca 😉

mawiya
17. sep 2014

@sjuzan77 krááááááááásne. jaj sa tu s teba vytešujem. aj ja chceeeeeeeeeeeeeeeeem. 🙂 ale okrem bolesti prs a preháňania ráno a sem tam pobolievanie podbruška nemám ništ, žiadne príznaky. no možno ešte sa mi točí hlava. Tak sa bojí, či to bude ok ☹

sjuzan77
17. sep 2014

@mawiya neboj, u teba to bude 100pro ok, mna doteraz len prsia boleli, ale ziadne nevolnosti, nic, na co som bola zvyknuta. Ale asi to uz zacne, dnes mi je cely den nejako divne od zaludka. Uz by mi aj veru mohlo byt zle, nech viem, ze je dobre 😀

adamnela
17. sep 2014

Ahojte kočeny moje...
U mna takto kočeny zatial, na Orave mrzne...
http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela

@sjuzan77 tak velmi, velmi sa s Tebou tesim...Som rada, ze je vsetko ako ma byt a vsetky sme na Teba moc moc mysleli a drzali Ti palce, ze to ani inak nemohlo dopadnut 🙂
@mawiya mne nebolo zle ani pri jednom a bolo vsetko v poriadku. Ty si ako prezivala obe tehu na zaciatku?
@paskolinka no uz si ma aj prednehla s ovulkou...Boze ja stale meskam...Ale tentokrat to bude dufam, aj u mna 🙂 A nech pekne plavci zaplavaju kde maju, aj Ti Tvoji, aj moji 😉 No ak budem mat ovulku zajtra, tak mm zajtra pride domov vecer, tak teoreticky mozeme potvrdit 🙂

sjuzan77
17. sep 2014

@adamnela dakujem, este tych par tyzdnov vydrzat a budem sa tesit naozaj 😉 a co ta tvoja ovu, nebol nahodou pred par dnami pozitivny test? 😨