Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Žienky ahojte... ja len tak informačne, že teda sme objednaní na urologickú kliniku na 31.10. Skúsime zistiť, kde je tá chyba, či je to trvalé s tými našimi neexistujúcimi spermijkami, alebo či je nádej.. veľa sme sa o tom rozprávali, drahý poctivo berie dvakrát denne FertilUp a vitamín E... a zhodli sme sa, že ak by sa teda nejaké našli, že možno by sme to skúsili aj s pomocou umelého. Aspoň jeden pokus. Samozrejme, že teraz som 1-2 dni pred mrchou a v kútiku duše som dúfala v zázrak, aj keď až také sa asi nedejú, ale teplota klesá, takže nič... Snáď kým poriešime všetko potrebné, sa zase nerozhodne moje telo nespolupracovať. Majte pekný deň 😘
@anniii ja som mala cykly niekedy aj raz za 3-4 mesiace , na upravu som zacala brat gynex 3x7 kvapiek, 2x denne inofolic a od gs vitaminy pre planujuce zeny 😊 skratilo mi to cyklis na polovicu a otehotnela som hned v tom cykle (60 dnovom) a teraz sme v 26 tyzdni 😊 uz sme chceli riesit cyklus moj s lekarom, ale oplatilo sa vyckat 😊
@ersp Ďakujem a želám bezproblémové pokračovanie tehotenstva 😊 Ja som pred prvým tehotenstvom 5 mesiacov brala Inofolic Combi. Cyklus som mala stále rovnako dlhý, až ten posledný bol kratší, otehotnela som na DC21. Vtedy som mala BMI 27, ale po pôrode som schudla 27 kg a teraz mám BMI 22, tak neviem, či sa vrátiť k Inofolicu Combi alebo skúsiť obyčajný. Aj ja som sa už zberala riešiť cyklus s doktorom, ale nakoniec som k nemu išla v 7tt 😁 Zajtra sa zberám zase, ale tentokrát veru tehotná nie som.
@anniii osobne neviem kedy je vhodnejsi klasicky inifolic a kedy inofolic combi 😊 ja som sa hlave snazila vyhnut rieseniu cyklu hormonmi, lebo uz som to raz skusala v 18stich a pokial som ich brala bolo to ok, ked som vysadila na skusku bola som tam kde predtym 😊 odporucam skusit aj gynex ten je na cisto bylinkovej baze 😊
@ersp tiez beriem inofoloc combi aj gunex,gynex mi pred 10r.nastartoval ovulaciu ,co sa nepodarilo ani s clostilbegytom...teraz opat beriem,no zatial bola len jedna MS ,hadam aj s ovul....teraz mam pocit,ze asi anovul.cyklus...zatial som 15DC a ziadne pocity,hlien,...🤔🤔...drzim palce vsetkym
@giuli hlavne treba trpezlivost...my sme tiez chceli silou mocou a nedarilo sa nam 1,5 roka..potom sme si povedali ze uz nejdeme to silit, doriesime si stavbu domu, hypoteky a potom o rok zacneme riesit zas babo, bt som si ale merala aspon pre info a ostala som tehotna 😊 takze drzim palce a vela trpezlivosti 😊
@giuli moja to tiež poznám beriem už všetko možné až ma to prestava baviť vždy si poviem ze ďalší cyklus už nič nebudem brat a vždy niečo kúpim a beriem. Znova som sa obj do centra tak ideme 24.10 nech poradí čo ďalej niečo na ovu vajíčka ja už neviem snáď niečo porieši.Umele zatiaľ nechceme no uvidíme co nám povie.
@butterfly333 tiez som rozmyslala...,ze vrat daco na ovulaciu
@giuli presne ten vek nás tlači.
@butterfly333 jj...,sme ako na rychliku. .ja teda isto...
@giuli ja mam 40r a ty? No je to boj s časom
@butterfly333 43r...a v aguste MA v 8tt
@giuli to ma veľmi mrzí 😞 ja minulý rok v júni v 6tt som potratila od vtedy nič sa bojím ze sa to nepodarí. No na reprodukčnuj imuno zistili ze mam zvýšené cytokiny malo vit D a nízke IgG beriem injekcie Igamplia a kúpila som si od swanson vit d3 5000IU tak verím že to pomôže.
@butterfly333 ja to nesilim...my sme vobec neplanovali...podarilo sa nahodou...a tak sne su povedali,ze tomu dame volny priebeh co ak sa opat zadari.. snad hej ,aj ked sim dost skepticka
@giuli ved ani mi to nesilime no ten vek a ja už svoje deti mám no s manželom by sme veľmi chceli spoločne.
@butterfly333 my sme na tom tak isto. Nemane spolocne,partner žiadne..o to bolo pre nas vzacnejsie,ked som zistila,ze som tehotna
@daniela123321 😍😚je kraasna gratulujem☺
@daniela123321 nádherná gratulujem a prajem veľa zdravia obom.
@daniela123321 jeeej krasna Bobulka 🤗 prajem hlavne zdravicko celej rodinke 🙂
@daniela123321 gratulujem k batôžku 😍 krásna
@daniela123321 nadherna, gratulujem
@anniii ahoj aj ja dlhý cyklus ovulácia niekedy na 42-44 DC tento cyklus som ani nemala ovulku len prišiel ms a pomohla nám bylinkarka skrátil sa cyklus ovulku na 24 DC vtedy som otehotnela 2x no raz som potratila v 14 TT a teraz v nejakom 8 TT tak máme pauzu cajikujeme a na rok ešte skusime držím palce

Už dlhšie sledujem túto tému a veľmi sa mi páči, ako sa navzájom podporujete. Chcem sa opýtať, či je tu niekto, kto má veľmi dlhé, ale napriek tomu ovulačné cykly. Ja som nikdy nemala pravidelný cyklus, ale v posledných rokoch sa ako-tak ustálil, len je veľmi dlhý, okolo 58 dní. Občas mám veľmi intenzívne ovulačné príznaky a vtedy viem, že menštruácia príde presne o 14 dní. Inokedy nemám žiadne a vždy som predpokladala, že vtedy ovulácia neprebehla. Posledný týždeň predchádzajúceho cyklu som si začala merať teplotu a hoci som nemala svoje bežné ovulačné príznaky, teplotu som mala okolo 37 až do menštruácie, takže ovulácia možno predsa len prebehla. Odvtedy mám teplotu od 36.4 do 36.7, teraz som 26DC a som veľmi zvedavá, či ovulácia o dva týždne príde. Má niekto podobnú skúsenosť? Aj s takýmto dlhým cyklom sa mi pred dvomi rokmi podarilo otehotnieť, mám zdravého chlapčeka, takže viem, že ovuláciu aspoň občas mám.