icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
13. okt 2019

@butterfly333 toto závidím chlapom ozaj veľmi... žiaden ms ... žiadne krvácanie...bolesti...

lavanilla
14. okt 2019

Ahojte kočky, cakam cakam, kedy sa teplotka zdvihne...a ci vobec... Aky mate nazor na moj graf?

julianka007
14. okt 2019

Dúfam, že sa mi to nesníva... 😍 dnes som asi 12DPO a testy som nerobila z ranného moču.... ale mne sa zdá, že poobede ich mám aj tak tmavšie ako z ranného... dúfam, že budú tmavnúť a bude všetko v poriadku🙏🙏🙏

shellynda
14. okt 2019

@julianka007 držím palce 🍀🍀🍀😍

julianka007
14. okt 2019

@shellynda Ďakujem... Bojím sa aj tešiť po poslednom potrate... Dúfam, že všetko dobre dopadne... 🙏🙏🙏🙏

julianka007
14. okt 2019

@lavanilla To je tvoj prvý graf? Či už si merala aj predtým?

evi38
14. okt 2019

@zuzik5891 ako pokračuješ?
@julianka007 je to tam :D...gratulujem 🙂 veľmi sa z teba teším 🙂...mne je zle celý deň, ale pokiaľ nevraciam, tak je to ok, lebo nechcem, aby nikto v práci vedel...zatiaľ stíham aj prácu aj domácnosť a záhradu, tak je to ok 🙂
@giuli ďakujem pekne 🙂 a gratulujem k ovulke 🙂
@kakatulik nevzdávaj sa, neskúšala si toho akupunkturistu?
@carrot_apple ako pokračuješ?
@taily30 ďakujem pekne, zatiaľ si to neužívam, dlho som váhala s kúpením leteniek, lebo môj 19 ročný synček po maturite odišiel žiť a pracovať do Ázie, a keď sa nedarilo otehotnieť, tak sme kúpili letenky, ubytko a na to som otehotnela, máme letieť 12+3, 6 hodín tam a 6 naspäť, tak uvidíme ako to dopadne
@lavanilla ťažko sa v tom orientuje, kedy si mala prosím pozitívny ovu test? 🙂

martinade
14. okt 2019

@julianka007 gratulujem 😍

julianka007
14. okt 2019

@taily30 ahoj. Mám jednu otázku na teba... Užívala si na začiatku tehu vitex. Dokedy si si ho ešte dávala a končila si s ním postupne? Či ako? Ďakujem za info.

julianka007
14. okt 2019

@martinade ďakujem... 😍
@evi38 dufam, že áno a že všetko bude dobré... Ja to v práci budem musieť asi vyklopiť hneď keď budem musieť... Keď budeme mať infekčných pacientov, alebo ťažkých na polohovanie. Tak im to bude asi podozrivé, keď k nim nebudem chcieť chodiť. Vedia, že sa snažíme o bábätko.
Ja som išla prvý krát testovať preto, že sa mi pri vôní zalievanej kávy nazbierali v ústach sliny ako keď ti je na vracanie.. neviem či je vôbec možné aby mi bolo hneď od začiatku takto šoufl. Od vtedy sa to počas dňa každý deň zopakuje. Ale nie pri všetkom. Príde to tak z ničoho nič.
Ja som sa k tomu akupunkturistovi ani nedostala. Povedali sme si s manželom, že do konca októbra počkáme... A potom začneme behať po doktoroch a vyšetreniach.
Dúfam, že už ani nebudeme musieť nikam chodiť.

giuli
14. okt 2019

@evi38 dakujem ..

ereska
14. okt 2019

@julianka007 julianka držím moc päste a tíško sa teším

taily30
14. okt 2019

@julianka007 ahoj, ja som uzivala vitex dlhe mesiace a aj ked som otehotnela. Vysadzovala som postupne asi mesiac. Lebo som sa docitala, ze zrazu vysadenie moze sposobit potrat a to som ozaj nechcela. Ale hlavne som ho vysadila kvoli tomu, ze som aj brala progesteron a to sa nema mixovat. Ale keby som nemala progesteron, tak by som ho brala asi do 10-12tt. Tak pisali sa mi zda

taily30
14. okt 2019

@evi38 evi, vzdy je to tak. Museli ste mat nejaky plan (ako letenky) a sup. Je to super. Myslim, ze s letenim nebudes mat problemy. Len pocas letu co najviac sa pohybuj, nesed na mieste. Mne hovorila, ze aj ked sedis, tak sem tam cvic nohami. Zase to neni az taky dlhy let, to das. My vybavujeme pas pre malu, nase lety budu 9.5 a 1.5 hod a to iste naspat. Hrozim sa toho.
Silno drzim palce. A kedy letite?

ikonica
14. okt 2019

@taily30 mozno by nebolo odveci opytat sa na fraxik aspon tu najnizsiu davku na znizenoie rizika vzniku trombov pocas letu...
@evi38 skus sa opytat gyndosa na to..

zuzik5891
14. okt 2019

@julianka007 Jeeej čo to vidím 😍... tíško blahoželám a želám bezproblémové tehulkovanie ❤️

zuzik5891
14. okt 2019

@evi38 Ahoj Evi...no už mi dorazila ms v plnej sile...po norethisterone to je celkom sila...som z toho unavená... keď si poobede ľahnem vstanem o siedmej večer...som zvedavá ako dnes zaspím keď už vlastne vyspaná som...

julianka007
14. okt 2019

@zuzik5891 Ďakujem.... 😍 Ešte je skoro sa tešiť, ale verím tomu maličkemu, že to spolu zvládneme...
Želám aj tebe aby si si našla koľajnice už čoskoro... 🙏😍

zuzik5891
14. okt 2019

@julianka007 Zvládnete...neboj...❤️...
no vydali sme sa na cestu a cieľ je jasný... už žiadne negatívne myšlienky 🙏🍀

olivia_0309
14. okt 2019

@julianka007 to sú krásne čiarky🍀gratulujem a držím prsty nech je všetko vporiadku🙏🏼 Kiežby som si aj ja dnes našla také...som od teba deň popredu, no ďalší moj graf končí rovnako, ako každý mesiac😔

evita2176
14. okt 2019

@julianka007 gratulujem ✊🍀🤰

evita2176
14. okt 2019

@zuzik5891 ahoj Zuzi je uz dnes lepsie? Uz nemas tolko bolesti??

zuzik5891
14. okt 2019

@evita2176 Ahoj... áno... dnes je to už o 60% lepšie... najhorší bol včerajší deň a ten mám chvála bohu za sebou 🙏

monu66
14. okt 2019

@julianka007 Jeeeej gratulujem 🙂✊

carrot_apple
14. okt 2019

@evi38 toto je môj graf

lavanilla
15. okt 2019

@julianka007 Nie, ale tento je iny...preto som bola zvedava na nazor. Mimochodom gratulujem k dvom ciarkam.

evita2176
15. okt 2019

@zuzik5891 jej som rada ze uz ti je lepsie. Ja uz cakam na milostivu 😂😂

giuli
15. okt 2019

Ja dnes takto,ovulacne testy boli na 19DC pozitivne a teplota nizka...asi anovul.ako vysity🤔😪https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...

fany051081
15. okt 2019

@julianka007 zo srdiečka blahoželám, verím, že tentokrát to dotiahneš do úspešného konca 👶🙏❤

lavanilla
15. okt 2019

@evi38 3.10. - na 12 den cyklu, aj hlien, aj ovu bolesti boli. Teplota klesla na 14. den na "moje minimum" - takze ovulka prebehla dla teploty vtedy. Celkom to sedi, len to nestupa, az dnes to vyskocilo na 36,8 (10DPO), co je moje bazalne maximum. Pri predchadzajucom tehotenstve som mala maximum 36,7. Tak uvidime, ci podrzi, alebo klesne.