icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

giuli
23. okt 2019

@butterfly333 a susienka ,ajy typ??vdaka za info

81anina
23. okt 2019

@kika123kika Moja hrozne sa to cita aj som si poplakala 😢 posielam objatie a drzim moc palce aby sa vam coskoro znova zadarilo 🍀🍀🍀🙏🙏🙏

ja197
23. okt 2019

@butterfly333 nič v zlom, ale ten jedálniček je hotová katastrofa podľa mňa 😊 schudnúť sa určite dá parádne pri tom, ale akonáhle človek prestane jesť len toto a vráti sa k normálnej strave tak kilá pôjdu zase hore 😊 a okrem toho, ja osobne by som z tejto stravy ani nevyžila, umrela by som od hladu po 2 dňoch a myslím že po 15 by som sa zmenila na jeden veľký pomaranč 🤣🤣 to nič proti tebe, len ma to zaujalo 😊

butterfly333
23. okt 2019

@giuli knäckebrod sa volajú no nejde mi pridať obr.

pasikavamacka
23. okt 2019

@butterfly333 Myslia tymi susienkami suchare, alebo cajove susienky presladene a plne margarinu a umelin? ja by som to teda nejedla. jedalnicek je dost nezdravy. pomaranc napisany ako pomorandz som este nevidela

butterfly333
23. okt 2019

@pasikavamacka to mi dala jedna Srbska ja som to nepísala.

giuli
23. okt 2019

@butterfly333 jasne ,viem..vdaka

pasikavamacka
23. okt 2019

@butterfly333 ok ak cudzinka, tak chapem.

giuli
23. okt 2019

@butterfly333 hlavne,ze si schudla....jedalnicek ma min 1200cal a jed chce nirkto schudnut,tak pri redukc.diete je to bohuzial tak... redukcna od slova redukovatttt...🤣🤣

butterfly333
23. okt 2019

Tu diétu som vymazala banujem že som ju sem dala. No nebudem čítať niektoré blbé komentáre.

giuli
23. okt 2019

@butterfly333 co ti sisi...kasli na kazdeho ...aj ja som ta o nu prosila,nevsimaj si to..

butterfly333
23. okt 2019

@giuli viem ze to nieje najideálnejšia diéta dáva sa keď potrebuje človek rýchlejšie schudnúť pred operáciou a tak. Ja ju skúšam ci ozaj funguje jasne ze ju nebudem držať celý život to nie len potrebujem schudnúť zo zdravotných dôvodov a potom sa budem udržiavať.

giuli
23. okt 2019

@butterfly333 dame to spolu...okk

butterfly333
23. okt 2019

@giuli keď chceš tak IP.😘

sonka_miro
23. okt 2019

@butterfly333 ahoj pls napises mi tu dietu do IP, nestihla som si ju precitat 🙂

kika123kika
23. okt 2019

@81anina dakujem velmi pekne ❤️

evita2176
23. okt 2019

@butterfly333 aj mne ju prosim posli 🙏

ja197
23. okt 2019

@butterfly333 veď ale ja som to nemyslela v zlom voči tebe, veď ty si tú diétu nevymyslela, vôbec si ju nemusela vymazať 😊 ja chápem že schudnúť rýchlo je skvelý pocit, ja som len napísala že to nieje vždy to najlepšie riešenie 😊 a to viem o čom píšem, tiež som si hovorila že schudnem rýchlo 10 kíl a potom sa budem udržiavať, ale akože žiť zvyšok života na suchároch som nehodlala, takže kilá boli rýchlo naspäť a ešte vo väčšom množstve 😊 lepšie riešenie je viac pohybu a jedálniček zostavený tak, aby tam bolo všetko, aj to jedlo ktoré máš rada len v menšom množstve, vtedy ale chudnutie trvá podstatne dlhšie 😊 ale to je samozrejme na každom ako sa rozhodne, ale ešte raz píšem, že teba som vôbec nechcela nahnevať, ak sa stalo tak sa ospravedlňujem, v zlom som to nemyslela 😊

pasikavamacka
23. okt 2019

@ja197 ako sa ti dari? mozes pls napisat, ci si robila nieco inak v mesiaci, ktory bol uspesny oproti inym mesiacom? stale dufam, ze sa raz aj na nas usmeje stastie 🙂 tento mesiac uz ideme na to hardcore, predtym sme to trosku flakali s tutulimutuli.

moncicovka
23. okt 2019

Ahojte čo poviete na môj graf?1.mesiac s clostilom 12DPO test negatívny ms by mala prísť v piatok.Myslite že je ešte nejaká šanca?

ja197
23. okt 2019

@pasikavamacka ahoj, asi si si ma s niekým pomýlila, ja niesom tehotná a momentálne už aj nezadaná, takže pre mňa snaženie skončilo 😊 ale vám všetkým čo ste tu veľmi držím palce, veľa som sa pri vás naučila a ste tu super baby všetky 😊 takže tento mesiac neflákať túlenie jasné? Nech máš o mesiac čiarky ako svet ✊✊✊😊😊

pasikavamacka
23. okt 2019

@ja197 jooj, ja som si myslela, ze sa podarilo, pisala si 20.septembra, ze si mala ducha :( tak to bol falosny poplach? velmi ma mrzi ten rozchod. z nicoho nic to prislo, ci tomu nasvedcovalo uz predtym? drz sa aj ty!!

ja197
23. okt 2019

@pasikavamacka joj aha, no to neviem čo bolo, možno biochemické, pár duchov ešte potom bolo ale prišla ms, takže som sa tým nezaoberala viac radšej...ten rozchod sama neviem, ťažko bolo odkedy som potratila pred 2a pol rokom a odvtedy sa nedarilo ďalšie dieťa ...do toho vyšetrenia, zlý spermiogram a podobne, on to očividne nezvládol všetko, ja by som to bola riešila úplne inak, ale tak rozhodol sa ako sa rozhodol ...sama doteraz nechápem ten skrat a to ako to urobil, hlavne kvôli tomu že viem že sa ľúbime jeden druhého ešte doteraz ...Ale tak život je nevyspytateľný 😊 ďakujem ti, ja vás tu budem sledovať aj naďalej ako sa vám darí 😊

butterfly333
23. okt 2019

@ja197 ja sa nehnevám moja ja viem ze ta diéta nieje zdravá no to mi dala tá srbka je to taka diéta keď potrebuje niekto rýchlo schudnúť pred operáciou a tak samozrejme ze treba sa stravovať zdravo ja keď schudnem co potrebujem budem sa stravovať zdravo len mam zdravotné problémy tak musím schudnúť trocha.

tufik07
24. okt 2019

Hlásim 1DC 😫

giuli
24. okt 2019

@tufik07 nebud smutna,za dva dni sa k Tebe pridavam...

tufik07
24. okt 2019

@giuli taký pekný graf a nič z toho..ty sa koľko snažíš?

mamelka
24. okt 2019

@tufik07 to ma mrzí... držím palce aby to vyšlo v ďalšom cykle...

giuli
24. okt 2019

@tufik07 este len duhy mrsiac...predtym sme deti neplanovali ,otehotnela som necakane po vynechani HAK...,ale mala som MA konvom augusta...teraz by mi mala prist MS po druhýkrát..

giuli
24. okt 2019

@tufik07 ja zatial takto...u mna rovna ciara..
https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...