icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

tufik07
24. okt 2019

@mamelka ďakujem @giulito ma mrzí...my rok sa snažíme a nic

giuli
24. okt 2019

@tufik07 raz to vyjde, kolko mas r.? Ja uz 43,takze nejaku extra sancu nemam...zena pokial ma maternicu rodit moze...

lucia37
24. okt 2019

@giuli ja mam 42 😁

mamelka
24. okt 2019

@giuli
@lucia37 ženy to je len číslo ... moja mamina bola tehotná keď mala 41r 😋 a my sme sa teda riadne tešili ...brat sa narodil keď som mala 15r jedna segra 18r a mladsia 14r ...mamina mala pomocnicky

giuli
24. okt 2019

@mamelka ja mam 21r.dceru a 10r.syna...,boli vo vytrzeni,ked sa dozvedeli,ze som tehotna..bohužiaľ skoncilo sa to zle...taky je zivot..

giuli
24. okt 2019

@lucia37 ahh...tak mam spolubojovnicku v mojom veku...držím palce

lucia37
24. okt 2019

@giuli aj ja ti drzim palce. Tiez mam jednu 18 rocnu a druhu 13 rocnu. My asi budeme riesit umele, uz 2 roky sa nedari.

giuli
24. okt 2019

@lucia37 ja rozmýšľam na IUI,umele zatial ee....vzdy si povidm,ze ked sa podarilo v lete na prvy sup,tak dam tomu este sancu...no vek neoklamem..🤣

tufik07
24. okt 2019

@giuli snáď áno verim v to..27 mám a mne 30..A nejaké detičky už máš či ešte nie?

mamelka
24. okt 2019

@giuli určite sa ešte podari ... 😊

giuli
24. okt 2019

@tufik07 mam...21r.dceru a 10r.syna,pisala som vyssie.

giuli
24. okt 2019

@mamelka dakujem za podporu..snad hej,pevne verim😊

anniii
24. okt 2019

Ja keď mám pocit, že čas sa kráti, spomeniem si na jednu zo svojich prastarých mám, ktorá mala dve deti po štyridsiatke. V mojom veku (32) mala už tri, takže o dve zaostávam, ale potom mala ešte štyri - vo veku 35, 36, 42 a 47 rokov. Aj druhá prastará mama mala posledné dieťa ako 42-ročná.

mamelka
24. okt 2019

@giuli budem silno držať ✊✊✊✊ ....

mamelka
24. okt 2019

@anniii veru niekedy to bolo aj iné ... neviem ...tehotenstvo bolo už ako samozrejmosť a teraz už ako rarita ... ja nechcem neviem aký roman vypisovať,ale tu u nás v Nemecku keď vidím,ze fskt len práca,práca a práca... deti najlepšie žiadne ... ja som mala kolegyne a jedna 25r hneď ze deti žiadne ... ďalšia ma jedno a ze dosť viac nechce ...ďalšia zubarka ta skoro o život pri pôrode prišla (ale ja ako som 3r v tej praxis robila som tu ženu nič nevidela jesť a to robila od 8-18tej🤦‍♀️) ďalšia ma 30r a nechce ešte deti ....že asi pôjde zubarinu študovať to máš dalsich 6r ... teraz sa materstvo veľmi odklada

butterfly333
24. okt 2019

Baby prosím vás nemáte na predaj ovitrelle a letrozol? Ďakujem

giuli
24. okt 2019

@mamelka ja mam muza taliana a v ITA mi svagrina povedala po MA,ved ste este mladi,budete mat dalsie....🤣 ,tak ma to zohrialo pri srdci,som sa citila,ze aka mladica som ti este...na SVK mi vravia,co si sa zblaznila ...v tomto veku a ty chces este rodiť?

mamelka
24. okt 2019

@giuli vidis tu mentalitu ludi 😂 ja mám 31r a manzel 34 A chceme tretie ... som zvedavá kedy sa nam podari ...

giuli
24. okt 2019

@mamelka urcite sa Vam zadari mat este tretie...držím palce 😉😉

tufik07
24. okt 2019

@giuli pardon nevšimla som si..ja zatiaľ žiadne

giuli
24. okt 2019

@tufik07 v pohode moja....nic sa nedeje...som rada,ze si sa pytala😉

butterfly333
24. okt 2019

Baby prosím vás je tu ešte nejaká skupina kde baby ponúkajú lieky? Bola som ešte v jednej no neviem ako sa ta skupina vola.

martinade
24. okt 2019

@butterfly333 @bykaterina z ivf skupiny ťa môže pridať do skupiny kde predavaju lieky.

bykaterina
24. okt 2019

@martinade Áhoj ona je v tej skupine

butterfly333
24. okt 2019

@martinade mne sa zdá ze už v nej som no neviem ako sa tam dostať

bykaterina
24. okt 2019

@butterfly333 Veď si tam dala inzerát dnes ráno

evita2176
24. okt 2019

@zuzik5891 ahoj Zuzi. Tak cysta zostala ma 2cm a dostala som na nu Cyclocur. Ze mam brat tabletku denne a ze po dalej ms by mala byt prec. Takze cakame na dalsiu ms aby sa mohla zacat hormonalna liecba..ale predtym este snazenie 🤣🤣🤣 a ty sa ako mas? Ako injekcie? Liecba?

butterfly333
24. okt 2019

@bykaterina ale nie do tej skupiny ale je ešte iná.

bykaterina
24. okt 2019

@butterfly333 Tak netuším aká ešte je 😊

zuzik5891
24. okt 2019

@evita2176 Na jednej strane ma to mrzí že tam tú cystu vôbec máš no na druhej sa teším že sa to dá riešiť a ďalší cyklus idete na to🙏❤️...ja si o trištvrte hodiny pichám Pregnyl a v sobotu mám odber...🙏❤️🍀