icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

spiruanka
31. okt 2019

@naty1987 Hej😟 16 DC krvácanie ako normálna menštruácia cítim sa ako by som sa čistila 😒 mám myom na maternici ale doktorka hovorila že by to malo byť ok a nerobí problémy tak ja neviem 🤷

naty1987
31. okt 2019

@spiruanka coo a kedy ideš na kontrolu ku gyn.?

alzbeta300
31. okt 2019

Ahojte baby viete mi vysvetlit ten pokles? Bola vobec teda ovulacia?

alzbeta300
31. okt 2019
spiruanka
31. okt 2019

@naty1987 Idem v pondelok lebo mala dnes dovolenku 😕

ladysmurf
1. nov 2019

Dievcata je to tam ❤❤❤👶👶👶 uz len poprosit toho najvacsieho o stastny koniec 🙏🙏🙏

ikonica
1. nov 2019

@ladysmurf gratulkaaaa

sticker
beatinka
1. nov 2019

Žienky ahojte. Tak včera bol drahý na vyšetrení u urológa. Takže ľavý semenník je úplne “odumretý” neprekrvuje, nefunguje. S tým sa už nedá nič robiť. Ale pravý je vraj v poriadku, tam by nemal byť problém. Zobrali mu krv na hormonálny profil, moč, či nemá nejakú baktériu, ktorá by prípadne zabíjala spermie... na kontrolu ide 28.11. takže ďalší mesiac čakania. Ale som vo fáze, že veriiiim, že to jedno “vajko” zabojuje. Držím Vám všetkým stále palce a myslím na Vás. 😘❤️

pasikavamacka
1. nov 2019

@alzbeta300 asi nebola, hmmm

evi38
1. nov 2019

@ladysmurf gratulujem, paráda 🙂👍 vy ste sa dlhšie snažili, že?

kika123kika
1. nov 2019

@ladysmurf gratulujem ❤️❤️ Nech ide vsetko hladko 🙏🏽🙏🏽🍀

julianka007
1. nov 2019

@ladysmurf nádhera... 😍😍😍 Gratulujem.... Prajem veľa zdravíčka obom... 🙏🙏🙏

carrot_apple
1. nov 2019

@evi38 mala som cystu a povedali mi, že je to endometrióza,ale hormonálne som ok,cysty sa mi už nerobia,menzes mám pravidelný,bolesti zodpovedajú obdobiu ovulácie, muž mal spermograf úplne v poriadku 💃tak už y len to, že vôbec netuším kedy mám pocit vlhka lebo som v tom období furt plná semena keďže strašne chceme druhé dieťa... možno nemám ten vaječný bielok ktorý napomáha spermiam dôjsť k vajíčku,inak už fakt neviem,asi je príroda silnejšia a nemám proti jej rozhodnutiu šancu 😭😭😭😭😭😭

giuli
1. nov 2019

@ladysmurf gratulujem zo❤

martinade
1. nov 2019

@ladysmurf gratulujem

evita2176
1. nov 2019

@zuzik5891 ahoj moja ako sa mas? Ako pokracujete??

kika123kika
1. nov 2019

Zapalme si sviecky za nasich anjelikov ktory na nas z hora davaju pozor ❤️👼🏻 Lubime Vas ❤️🙏🏽😔

zuzik5891
1. nov 2019

@evita2176 Ahoj moja...no zatiaľ nijako... akurát už neplačem...

evita2176
1. nov 2019

@zuzik5891 no aspon ze uz je psychika v poriadku.. my cakame na ms..a potom hormonalnu liecbu..uvidime..teraz mam prave ovu ale nic z toho lebo beriem tie lieky co myslim ze su antika..🤷‍♀️

zuzik5891
1. nov 2019

@evita2176 Chvála bohu sú sviatky a môj je doma... musel ísť len na jednu nočnú do práce ale v noci sa vrátil... dosť mi pomáha že je pri mne...ja som tá čo všetko hľadá na nete a študuje čo sa dá a on je ten čo mi pomáha všetky negatívne informácie stráviť a vlastne nájsť vo všetkom to dobré.

naty1987
1. nov 2019

@ladysmurf paráda gratulujem 🥳💕🤩

ladysmurf
1. nov 2019

@ikonica
@evi38
@kika123kika
@julianka007
@giuli
@martinade
@naty1987 dakujem dievcata 😘😘😘, snazili sme sa skoro 2 roky tak som plna ocakavani. Na buduci tyzden chcem ist k dokimu tak uvidime, som zvedava na to cislo...

naty1987
1. nov 2019

@ladysmurf juj nech je všetko v poriadku 🤗😘

anniii
2. nov 2019

@ladysmurf Gratulujem a želám pohodové tehotenstvo 😊
@julianka007 Ty si spomínala, že nemáš skoro žiadne príznaky, stále nič? 🙂 Ja som si uvedomila, že keby som v tomto cykle nemerala teplotu, ani by som nevedela, že som tehotná. V poslednom čase som mávala 60-dňové a dnes je ešte iba 49. deň, takže by mi ani nenapadlo testovať.
@giuli Na teba som myslela, keďže v tomto cykle sme boli ovulačné parťáčky. Držím palce, aby Clostil zabral.

ladysmurf
2. nov 2019

@anniii dakujem no dnes mi bolo prvykrat tak zle ze som si myslela ze aj ticku hodim. Brrrr, asi to bolo z dlhej jazdy autom... no pekne ma prehnalo, dala som si studenu sprchu a potom to preslo. Necakala som ale ze aj brusko a krize ako pred mrchou ma bude boliet.. dufam ze sa to casto nebude opakovat.

julianka007
2. nov 2019

@anniii No už to nieje až také úžasné.... Na nič nemám chuť a keď nič nejem, tak mi je zle... Musím do seba niečo aspoň po troške dostat. Mám iba taký žalúdok ako na vode, ale to sa dá predýchať. A zistila som, že keď jem, tak mi nieje tak šoufl. Ale zas keď budem stále jesť, tak budem ako slon. 😂😂😂
Sranda, že keď bol nevydarený cyklus, tak zakaždým všetky možné príznaky. A teraz to začalo tak nenápadne... ☺️ A ty si ako na tom...

julianka007
2. nov 2019

@ladysmurf tie bolesti bruška asi budú častejšie. Mne to začalo minulý týždeň tak intenzívnejšie ako doteraz. Až som sa zľakla. Ale ak je to moc silné, tak si dám magnézium a polovičku Paralenu a dá sa to...
Mne tak raz bolo zle po ceste autobusom. Do práce som prišla úplne biela, úplne som sa chvela a bola mi zima... Našťastie keď som si sadla a napila sa, tak to prešlo...
A ináč sa máš dobré? Už si povedala niekomu, že si tehu?

ladysmurf
2. nov 2019

@julianka007 vie to iba manzel, kym nepojdem k lekarovi tak nechcem nikomu nic, predsa co ak je to plany poplach. Stale tomu neverim ze mrcha nikde... no ale vzdy v kutiku dufam, ze este dlho ju neuvidim...

anniii
Autor odpoveď zmazal
giuli
2. nov 2019

@anniii ale ver...😊🤗❤