icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ladysmurf
2. nov 2019

@anniii gratulkaaaa

sticker
ladysmurf
3. nov 2019

Takze dievcata, o nasu zubrienku sme prisli, zacala som krvacat a tehu test iba 1 ciarka 😭😭😭, preco nas zivot takto skusa? Esteze to nikto nevedel ,iba ja a manzel...

taily30
3. nov 2019

@ladysmurf oh boze, je mi to luto 😔

anniii
3. nov 2019

@ladysmurf Nie, nie, nie 😞 To je nespravodlivé.

ladysmurf
3. nov 2019

@anniii to sice je pravda ale uz s tym nic nenarobim... proste to tak malo byt... velmi ma to boli v srdci, pacila sa mi ta myslienka ze v brusku mi nieco rastie. Najzaujimavejsie na tom je ze ani velke bolesti nemala...

giuli
3. nov 2019

@ladysmurf to mi je ľúto 😪

mimka91
3. nov 2019

@0507 ahoj ako sa Ti dari? Uz si spravila test ? Mozem gratulovat ?

kika123kika
3. nov 2019

@ladysmurf 😔to mi je hrozne luto 😔❤️

mamelka
3. nov 2019

@ladysmurf to ma veľmi mrzí 😪

martinade
3. nov 2019

@ladysmurf to mi je luto:(

kakatulik
3. nov 2019

@martinade Matik a ty sa ako cítiš?

mimka91
3. nov 2019

@ladysmurf je mi to luto :(

pasikavamacka
3. nov 2019

@ladysmurf no do kelu... Mrzi ma to :(

julianka007
3. nov 2019

@ladysmurf Ach nie... 😢 A tak dobre to vyzeralo... Prajem skore uzdravenie na duši a veľa síl do ďalších dní. Presne viem ako sa cítis...

naty1987
3. nov 2019

@ladysmurf veľmi ma to mrzí vyzeralo to tak dobre ale zas telo vie prečo sa to tak stalo viem že ťa boli srdiečko a dlho aj bude no buď vďačná aj za to že keď sa to už stalo tak radšej takto skôr než potom neskor

0507
3. nov 2019

@mimka91 nie je zial k comu...ms prisla nacas ☹

mimka91
3. nov 2019

@0507 och a tak pekne ten grafik vypadal :( ja mam ms dostat 11.11. tak cakam co bude dnes 7dpo a pokles mozno implementacny a mozno sa len moje telo so mnou hra...len dufam, ze by sa mi LF neskratila zo 14 dni na 8 dni

dolynkag
3. nov 2019

@ikonica tak sa ti to blíži držím palce silno

ikonica
3. nov 2019

Tak nasa Zojka sa narodila dnes o 8:47 sekciou (nepostupujuci porod, vacsie miery) ma 3820g a 52 cm. Foto a blizsie info neskor ;)

katesocka
3. nov 2019

@ikonica Gratulujem ❤️

pasikavamacka
3. nov 2019

Ak ma boli podbrusko uz od 6DPO (teraz mam 11DPO) to moze nieco znacit, ci si namyslam? Nemusite mi davat falosnu nadej, kludne na rovinu 🙂 je mozne ze to je skor z endometriozy a lebo sa prilis pozorujem. Ale nadej umiera posledna

taily30
3. nov 2019

@ikonica jeeezis, gratulujem!!! Tesim sa na foto. Vela zdravicka obom.

zuzik5891
3. nov 2019

@ikonica Z celého ❤️ blahoželám... tebe moja prajem skoré zotavenie a malinkej veľa zdravíčka...🍀 šťastíčka...❤️❤️❤️❤️❤️

kakatulik
3. nov 2019

@ikonica juhu.Gratulka. cmukiiii😘😘😘

giuli
3. nov 2019

@ikonica gratulacia k malej Zojke...❤😍

anniii
3. nov 2019

@ikonica Blahoželám, krásne meno 😊

bona69
3. nov 2019

@ikonica gratulujem❤️tak aj ty si nakoniec skončila pod nožom, joj moja skore uzdravenie, hlavne že je všetko v poriadku a už ste spolu

kika123kika
3. nov 2019

@ikonica gratulujem 🙏🏽❤️❤️

naty1987
3. nov 2019

@ikonica gratulujem 💕😘🤩

eliska1986
3. nov 2019

@ikonica Gratulujem!Vela zdravicka obom a Zojke veeela mliecka prajem,drzkajte sa!