Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Dakujem Vam vsetkym babenky 🤗
@martinade to si teraz 5dpt? Ovitrel sa takto bežné picha?
Na mňa sa ani mepytaj. Stojí to za fajku dymu všetko. Ja dnes 41DC, najdlhšieho v mojom živote. Asi anovulak. Už ma aj brucho na mrchu boli niekoľko dní a furt nič... Boli sme aj chorí, mm dvoje ATB.vybral, čiže budúce tri mesiace vsetko živé co bolo bolo pomrelo....tak si vyber...
Baby foto je v albume, na plochu mi ho nechce nejako pridat.
@ikonica z celého❤️ gratulujem a prajem veľa zdravíčka malej princeznej nech vám robí radosť a tebe moja skóre zotavenie. 😘😘😘😘
@butterfly333 dakujeme ;)
@kakatulik fuu tak to mi je luto, ze ste boli takto chori... dufam, ze uz je to v poriadku. plus ta mrška taka dlha...
Ten ovitrelle nie je bezny, ale pouziva sa. Ja som mala teraz protokol, kde som si pichla 3x ovitrelle. V cca v deň ovulky, den pred transferom a 4 dni po transfere. Teraz som 6dpt...
A si si ista ze je to anovulak?
Inak,dievčatá vládnu. Už tretia ak sa nemýlim. A iba jeden rytier 😍
@evi38 dnes uz nijake pocity, ziadne bolesti v podbrusku. Len zase stres. Rano som dosla do prace tam mail, ci koncom Novembra mam nieco, ci mozem na 3 dni do mexica, tak som rychlo pisala drahemu ze co robit... ze odmietnut zatial nemozem, neviem ci ivf bolo uspesne... inak mam nechutenstvo. Nechce sa mi jest, ked sa najdem, son dlho syta. Neviem ci fraxiparine to nesposobuje.
A ako sa mas ty? Uz to mas za par do usg. Ako praca? Dofca?
@martinade do mexika by som islaaa ale zas ked mas za sebou toto vsetko no neviem...dokedy sa máš rozhodnut?poprípade chod na krv nech vieš ako si na tom.....
Baby ja dnes 53dc už sa smejem na sebe a zajtra ani k dr.nemôžem musím do práce tak sa musím preobjednat 😫 a zaaas čakať 🙄 ale už mi prišla fertiprona juhuu dufam ze zaberie a ked mi príde ms ženy normálne pijeme 😁😂

@ikonica gratulujem 🙂