icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mimka91
3. nov 2019

@ikonica gratulujem 🙂

beatinka
3. nov 2019

@ikonica blahoželám!!! Veľa zdravíčka obom!!! 🥰🥰

martinade
3. nov 2019

@ikonica srdečná gratulácia 😍

martinade
3. nov 2019

@kakatulik hmm ani neviem, od vcera ma kus pobolieva v podbrusku, dnes je to o kus vyraznejsie, ale ajtak take slabe bolesti akoby som mala dostat MS. Vcera som si pichla podla planu ovitrelle, tak ani testovat sa mi neoplati...a ako sama ty?

81anina
3. nov 2019

@ikonica jeej super tak mam nevestu pre mojho fesaka 😁 srdecne gratulujem 💗💗💗 vela zdravicka a mliecka malej Zojke a Tebe skore uzdravenie zo sekcie ❤👪

sticker
ikonica
3. nov 2019

Dakujem Vam vsetkym babenky 🤗

kakatulik
3. nov 2019

@martinade to si teraz 5dpt? Ovitrel sa takto bežné picha?
Na mňa sa ani mepytaj. Stojí to za fajku dymu všetko. Ja dnes 41DC, najdlhšieho v mojom živote. Asi anovulak. Už ma aj brucho na mrchu boli niekoľko dní a furt nič... Boli sme aj chorí, mm dvoje ATB.vybral, čiže budúce tri mesiace vsetko živé co bolo bolo pomrelo....tak si vyber...

bona69
3. nov 2019

@kakatulik s tými antibiotikami to asi nie je celkom pravda, môj mám bral 2x za sebou kvôli kliešťovú koncom apríla a začiatkom mája a v júni som ostala tehotná,ja som to aj kvôli tomu nečakala a vidíš,no ale asi závisí aj aký druh ATB.,no držím silno palce ❤️

ikonica
3. nov 2019

Baby foto je v albume, na plochu mi ho nechce nejako pridat.

butterfly333
3. nov 2019

@ikonica z celého❤️ gratulujem a prajem veľa zdravíčka malej princeznej nech vám robí radosť a tebe moja skóre zotavenie. 😘😘😘😘

ikonica
3. nov 2019

@butterfly333 dakujeme ;)

martinade
3. nov 2019

@kakatulik fuu tak to mi je luto, ze ste boli takto chori... dufam, ze uz je to v poriadku. plus ta mrška taka dlha...
Ten ovitrelle nie je bezny, ale pouziva sa. Ja som mala teraz protokol, kde som si pichla 3x ovitrelle. V cca v deň ovulky, den pred transferom a 4 dni po transfere. Teraz som 6dpt...
A si si ista ze je to anovulak?

katka1304
3. nov 2019

@ikonica gratulujem k dcérke a prajem Vám obom veľa zdravia..❤️

kakatulik
3. nov 2019

@bona69 veď to by bolo super,keby to tak nebolo, len sa silno obávam....🙂

kakatulik
3. nov 2019

@martinade akože istá si nie som,lebo od 25dc sa BT držala asi 5 dní hore,potom so 2dni nemerala a teraz,je už tak predmenstruacne dva dni dole...ako total odvecne.
A kedy ideš testovať, resp na krv?

dolynkag
3. nov 2019

@ikonica jejo super dnes som na teba myslela teším sa s tebou, vítam ďalšie bábätko na svete. Prajem vám veľa zdravia a šťastia

kakatulik
3. nov 2019

@ikonica no tak to je iná buchtičky. Dá nečudujem, že to nešlo. Ako dlho tá nechali trápiť? Dúfam,že nie veľmi dlho. Rýchle zostavenie😘🤗

kakatulik
3. nov 2019

Inak,dievčatá vládnu. Už tretia ak sa nemýlim. A iba jeden rytier 😍

martinade
3. nov 2019

@kakatulik na krv až 12.11. A testovat? Neviem. Len vcera som si pichala ovitrelle, tak asi dnes zajtra pozajtra to asi nema zmysel . Budem musiet 2 dni porovnať

kakatulik
3. nov 2019

@martinade ja si myslím,že aj 5 dní sa to ešte bude držať.

ereska
4. nov 2019

@ikonica veľká gratulka moc sa teším a prajem veľa zdravíčka

evi38
4. nov 2019

@ladysmurf je mi to veľmi ľúto, prajem veľa síl a by sa čo najskôr opäť zadarilo
@ikonica gratulujem, prajem Vám veľa zdravíčka a pohodičky 🙂
@martinade nejaké pocity? Tá bolesť bruška je ok, silno držím palce 🙂

martinade
4. nov 2019

@evi38 dnes uz nijake pocity, ziadne bolesti v podbrusku. Len zase stres. Rano som dosla do prace tam mail, ci koncom Novembra mam nieco, ci mozem na 3 dni do mexica, tak som rychlo pisala drahemu ze co robit... ze odmietnut zatial nemozem, neviem ci ivf bolo uspesne... inak mam nechutenstvo. Nechce sa mi jest, ked sa najdem, son dlho syta. Neviem ci fraxiparine to nesposobuje.
A ako sa mas ty? Uz to mas za par do usg. Ako praca? Dofca?

monu66
4. nov 2019

@ikonica velka gratulacia a vela zdravicka vam obom 🙂

kakatulik
4. nov 2019

@martinade Mexiko sa dá otočiť za tri dni? To fakt? Ako si sa rozhodla?
To nechutenstvo z z Fraxiparinu určite nebude. Ak tak z Ovitrelu.

martinade
4. nov 2019

@kakatulik som to myslela ze 3 dni tam plus 2 dni cesta. A musim ist, neviem aky dovod uviesť ze nemôžem ist. Ak budem tehu, tak pojdem s pravdou von...
Vidis ovitrelle ten ma nenapadol, ale pri prvych 2 injekciach minuly tyzdeň som to nemala...

kakatulik
4. nov 2019

@martinade tak ono sa to nakumulovalo. A možno už aj s vlastným HCG a ostatnými hormonami.

ikonica
4. nov 2019

@monu66 dakujem🙂

naty1987
4. nov 2019

@martinade do mexika by som islaaa ale zas ked mas za sebou toto vsetko no neviem...dokedy sa máš rozhodnut?poprípade chod na krv nech vieš ako si na tom.....

Baby ja dnes 53dc už sa smejem na sebe a zajtra ani k dr.nemôžem musím do práce tak sa musím preobjednat 😫 a zaaas čakať 🙄 ale už mi prišla fertiprona juhuu dufam ze zaberie a ked mi príde ms ženy normálne pijeme 😁😂

anniii
4. nov 2019

@naty1987 Skúšala si niekedy alchemilku? U mňa sú takéto dlhé cykly úplne normálne, ale alchemilka mi ich vždy skrátila.