Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
No babyyy 34dni po zakroku konecne dorazila ms 🙏🏽🙏🏽
Baby no môže mi nejaká.... pod môj album kde mám kočíky napísať ze na ne sa môžem už len pozerať keď sa mi zatiaľ nepodarilo tehu😡
@butterfly333 nech si trhne .videla ,aj odpisala som.. niekedy sa pozastavujem nad hlupostou , chrapunstvom ludi....no,co uz ,vselijaky sme
@giuli ďakujem moja no ja si z toho nič nerobí keď ona ma potrebu riešiť druhých nech sa páči asi neprežila to čo ja tak nech sa jej darí každému sa to zlo vráti.
@butterfly333 mas recht...netreba si vsimat.. .,to,zena so skusenostami nemohla napisat...este ju zivot ostriela
@butterfly333 to čo za kravu ...netráp sa a ignoruj tým viac ľudia naseres
@butterfly333 Woow, ľudia sú divní, radšej nekomentujem... Krásne kočíky a doplnky vyberáš 😘
Tak prikladám foto ...BT teplotu som začala merať až pred MS ... a test som robila Uz od 3DC nakoľko som chcela vediet,ze kedy bude ovu ...dnes ráno som mala aj vytok (taký tahavy) ovu ešte len prebehne? Alebo ako to mám teraz chápať ...a test som robila o 11tej lebo som chcela vediet,ze ked mam výtok,čo test ukáže...a hej som veľmi zvedava inak viem,ze sa ma robiť v ten istý čas...a vraj najlepšie nepit ale som vypila predtým 0,5l čaju...
@butterfly333 veď áno... nemá ta prečo...ja som zas v štádiu,ze hľadám prácu a včera som bola s dcérou u zubarky kde som predtým robila ( len info,je to praxis kde sú dve sefky a ešte 5zubarok k tomu) No a dcera mala termin u jednej zubarky inak sme mali vždy pri mojej sefke (tiež je slovenka) lenze dcérka mi ma problém so 6tkami so sklovinou, a ja že skúsim zaklopať mojej exsefke a pozdraviť ze proste mi to po3r nedá a pozdravim a ukazeme sa...a sefka sa ma opýtala či sa nechcem vratit (zas len info,zmenila som praxis po škole,chcela som mať bližšie prácu a skúsiť niečo nove, Ale som doma od 26.9 lebo ta moja nová sefka čo som mala to bol psychopat, schudla som za 23dni6kg ...) a teraz keď sa snažíme a moja sefka kde som robila skolu a kde chodia moje deti na kontrolu ma vola naspäť neviem co robit ...keď budem teho musela by som byt tak ci tak doma,tu zákon nedovoľuje sestricke robiť ktorá je tehotná kvoli riziku infekcii...tak som teraz na vážkach ze co robit ...manžel tiež chce ale ked sa nám nepodarí musím ísť niekde robiť...a povesal,že skúsime tento cyklus a keď sa nepodarí nechame to na júl... ale ked to tretie tak chceme 😬☺️😊
@butterfly333 taketo telata mi len nervy napumpuju kks 😡😡😡😡 takato jak moze byt matka co bude ucit svoje deti?
@giuli tak sa môžeme snažiť ..aj keď včera sme už ...ďakujem krásne za vysvetlenie ...hej som vypila pol litra čaju...si varim alchemilku ...a potom ma napadlo,ze som test chcela spraviť keď prídem zo zdravotky a ja som hneď čaj uvarila a vypila ... tak po vypiti som bola hneď na wcku...ale skúsim ešte v priebehu dňa...
@butterfly333 to nemyslis vazne, ako moze niekto nieco take napisat. bezcitna neempaticka krava😠
@kika123kika tiež to nechápem asi si neprešla tým čo sme prežili my.
@pasikavamacka neviem to ako keby si dám na stránku napríklad foto domu ako môže napísať ze sa na to môžem už len pozerať.
@naty1987 to ze by som nechcela sefke toto spravit,ze by som ostala tehotná... vies nastupim a ostanem poyim doma lebo som ostala tehotná... možno keby tam robím už dlhšieztak ok ale ja som z tejto praxis v júli odisla a zobrala by ma naspäť...a sefku mam moc rada .... skúsim ešte večer test ...netlacime na to...keby nie som tehotná,tak sa rada vrátim do práce kde som robila
@butterfly333 ahoj mojko nad niektorými ženami sa mi až rozum pozastavuje niekedy jebnutost nemá hraníc . Vyser sa na také kravy a razsem dáš krásne fotky aj babatka verím tomu moc držím palce

@anniii jasneee už som vypila jednu celú krabicku čo som mala v práci doma mám sypanu