icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

julianka007
6. nov 2019

@wewe14071990 Ja viem, že sa to ľahko povie, sama som mávala rukou nad touto radou. Ale teraz keď už viem, že to vyšlo práve v mesiaci kedy som tomu nechala voľný priebeh. A mala na starostli milión veci, nemala čas myslieť ako plynie LF. Na 10DPO som išla vyskúšať test s tým, že aj tak bude negatívny, veď sa nedarí každý mesiac a skoro som odpadla. Neboj sa... Uvidíš aj ty svoj pozitívny test. Verím tomu

pasikavamacka
6. nov 2019

Ahojte, ja vyzeram takto. MS meska, brucho uz neboli, testy negativne a ja nasrata.

kakatulik
6. nov 2019

@martinade tak co matik? Ako pokracujes? Deje sa nieco mimoriadne?

ikonica
7. nov 2019

@julianka007 presne ako pises... Ja som tiez otehu v mesiaci, ktory som si povedala, ze je taky oddychovy z hladiska snazenia (februar) .... Adoptovali sme si 5.mes. psa, (stena cize starostlivost ako o male babo vratane prebdenych a prevencenych noci), v praci najhorsi, najviac pracovne vytazeny mesiac (rocne zuctovania dane) , vykaslala som sa na vacsinu vitaminov na podporu otehu, nesla som ani na folikulometriu do CAR s tym, ze na dalsi mesiac skusime prvy krat IUI... A bum koncom mesiaca //...

taily30
7. nov 2019

@ikonica ako sa mas? Ako malicka?

taily30
7. nov 2019

@ikonica a fotocka?

taily30
7. nov 2019

@ikonica jeej, v albume mas, krasna je. A aka velka sa narodila bambulka

ikonica
7. nov 2019

@taily30 cao, ja kazdym dnom lepsie a malinka je tiez v poriadku, zajtra bude mat nejake screeningove vysetrenia, tak dufam, ze dopadnu dobre... Na prvy pohlad jej ale nic nechyba... Ale trosicku ma se*ie ze nemam este dost mlieka, pricucne sa krasne, no nataha len malinko... Ale tak po sekcii vraj nabieha pomalsie a ja som vlastne len v nedelu bola operovana cize som rada, ze aspon kvapky mlieka mam 🙂

martinade
7. nov 2019

@kakatulik nie nic a ani testy mi moc nechcu prezradit... mne sa zda, ze slabnu

kakatulik
7. nov 2019

@martinade veď po Ovitrel musia najskôr slabnúť. Nie?

martinade
7. nov 2019

@kakatulik uz 3 dni su cca rovnake, dnes sa mi zdaju malinko slabsie

monu66
7. nov 2019

Ahojte zienky, tak ja mam tento cyklus velice divny... Nielen, ze som nemala moje silne ovu bolesti, len mierne na 15dc, ale take ovu testy (One step) mi dosli, ze kontrolna ciarka je tak mega silna, ze nemam sancu aby aj testovacia bola rovnaka ako kontrolna. No kedze som stale dufala, ze este len bude ovu test pozitivny, tak sme sa skoro ani nesnazili len raz. Do grafu som zadala na 15dc pozitivny ovu test ako den najsilnejsej testovacej ciarky. Od 16dc bola testovacia ciarka uplne slaba.

Dalsia vec, nasla som si novu gynekologicku a ta mi na 16dc povedala, ze nevidi ziaden folik, ze asi uz ovu bola, ale ze na 100% uz ovu nebude, co som ostala nemilo prekvapena. Zahada je, ze toho dna som mala mega egg hlien a dnes ma furt dost silno picha nalavo ako keby ovu len mala byt. Ani prsia ma nebolia ako ma po ovu bolievaju. Z tohto cyklu som fakt mimo.

No a najvacsia sranda, ze ja som nevedomky suhlasila s umelym oplodnenim. Ze to ako sa mohlo stat? No isla som dnes objednat manzela na spermiogram a citam na vizitke meno doktorky a pozeram, ze vsak to je meno mojej novej gynekologicky, cize ona pracuje pre reprodukcnu medicinu. Potom som si v hlave prehravala jej slova, ze ci sa do toho pustime..., ci dieta chceme na 100%..., do coho sa najskor pustime... No proste blondinka som 😂 nezaplo mi o com rozprava, kedze ma zaskocila ta ovulacia, ze uz nebude. Zrejme je to osud, ze som nevedomky suhlasila a zrejme uz len touto cestou sa dopracujeme k babatku. Prikladam aj moj super graf s tym, ze doteraz som mavala ovu na 12dc a teraz uz ani neviem ci nejaka bola :(

martinade
7. nov 2019

@pasikavamacka ako dnesna teplota?

martinade
7. nov 2019

@monu66 mne sa zatial zda tvoj graf anovulak. Pravidlo 3 po 6 nevidim. Meraj dalej moznoze mas asi posunutu ovulku.

monu66
7. nov 2019

@martinade dakujem za odpoved. No predpokladam. ze od dnes sa uz bude bt zvysovat, ale ovu uz zrejme nebude. Dr. uz nevidela na 16dc ziaden folik ☹️

pasikavamacka
7. nov 2019

@monu66 nenechaj sa zdeptat. aj keby to bol naozaj anovulak, je to len jeden cyklus. ja som tak bola na 15DC na sone a tiez mi povedal gyndos, ze uz to na ovulaciu nevidi tento mesiac. Preto lebo on ide podla tabuliek. Podla tabulky ma mat zena cyklus 28 dni a v strede ovulaciu. V ten mesiac som mala podla teploty ovulaciu az 24DC. Tak kludne este 15DC nemusel nic vidiet

pasikavamacka
7. nov 2019

@martinade pytala som sa vedla, ci mi nemohol vitex predlzit cyklus. naposledy som ho brala na jar a tiez som mala cykly na 35-37dni. Tak mi je to podozrive, lebo som ho brala znova teraz v oktobri. taktiez nie som si ista, ci nemohla byt ovulacia az 24DC

pasikavamacka
7. nov 2019
mamelka
7. nov 2019

Moje ovu testy- dnes pozitívny,ze?

bona69
7. nov 2019

@pasikavamacka a čo test?ja som po vitexe ostala tehu, držím palce ❤️ graf vyzerá tehu dobre

martinade
7. nov 2019

@monu66 uvidis ake budes mat nasledujuce 3 dni teploty. Ci budu skakat alebo sa drzat hore.

monu66
7. nov 2019

@martinade ok a dakujem 🙂

martinade
7. nov 2019

@pasikavamacka pekne sa drzi hore teplota. Skusala si test?

monu66
7. nov 2019

@pasikavamacka dakujem krasne 🙂 Tak budem nadalej testovat 🙂

pasikavamacka
7. nov 2019

@bona69
@martinade test je biely, takze nic z toho.
asi vysadim vitex ci nedojde MS konecne

martinade
7. nov 2019

@pasikavamacka LF mas 15 dni. Aku ju mas zvyčajne dlhu?

martinade
7. nov 2019

Baby nemate nahodou tehu testy ked ste si pichli ovitrelle alebo pregnyl a zisťovali ako vám vyprchával z tela?

lenkajh4
7. nov 2019

Ahojte dievčatá. Potrebujem Vašu pomoc..začala som prvý krát merať bazalnu teplotu (rok sa snažíme o bábo,som po mimomaternicovom tehotenstve, laparoskopia ale vajickovod aj vaječník mi nechali). Cyklus mám 28dnovy presný ako hodinky,okolo 15dna som cítila vaječník,hlien bol vodovy,ale teploty tomu pravdepodobne nezodpovedajú..prosím Vás o vaše názory na graf.Moc ďakujem

giuli
7. nov 2019

@lenkajh4 podla mna ovu mohla byt 16dc,uvidis ,ci sa budu teploty drzat hore..

pasikavamacka
7. nov 2019

@martinade menej, 12-13dni. Tak mozno je to dobre, ze mi vitex predlzuje LF?