Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@evi38 Kontrola dopadla dobre. Dnes začínam 8.tt srdiečko krásne blikalo a v stredu malo mimčo 7mm. Dr. ma hneď chcel vypísať na PN kvôli predchádzajúcemu potratu. Tak zatiaľ cerpem dovolenku a za dva týždne idem na PN... V práci máme teraz aj tak komplikovaných, infekčných a ťažkých pacientov. Tak oddychujem už... Ale hrozna nuda... Nikdy som tak dlho doma nebola. Neviem si to ani predstaviť
@julianka007 srdiecko 😍, super
@martinade teším sa na foto testikov
@kakatulik @butterfly333 @monu66 dakujem zienky.
Inak v utorok som bola znovu na akupunkture a 1x vsetky ihli co do mna napichala boli hrozne bolestive (normalne ich necitim ked ich aplikuje), tak som si pomyslela, ze asi sa nieco s mojom telom deje...
@martinade tak toto moja je určite tehu mooooc držím palčeky 😘😘😘😘😘😘😘
@butterfly333 @katka1304 @kakatulik dakujem Vam zienky. 😍💗😍 1 krok zvladnuty, teraz sa krok 2 udržanie
@kakatulik do utorka mam Estrofem a fraxiparin a progesteron. No chcem v pondelok poobede zavolat svojmu gynekologovi, ze co navrhuje
@martinade noooo toto uz vypada super strasne drzim oalce ❤️🙏🏽✊🏼✊🏼

@martinade ze ci cakam na ovulku....som len 3DC . Ten posleny trval 43dni. Asi anovulak...v nocnej som mala na lavej strane take tlaky ako na ovulku, tak dufam,ze ze sa vsetko nepokafralo. Ked som prisla domovj, urobila som ovu test,ktory bol negativny,tak dufam,ze to boli len nejake vetry. 🙈. Napriek vsetkemu som dnes nasadila letrozol,tak uvidíme.....
Dufam,ze do Mxika uz nepoletis😘