icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kakatulik
8. nov 2019

@martinade ze ci cakam na ovulku....som len 3DC . Ten posleny trval 43dni. Asi anovulak...v nocnej som mala na lavej strane take tlaky ako na ovulku, tak dufam,ze ze sa vsetko nepokafralo. Ked som prisla domovj, urobila som ovu test,ktory bol negativny,tak dufam,ze to boli len nejake vetry. 🙈. Napriek vsetkemu som dnes nasadila letrozol,tak uvidíme.....
Dufam,ze do Mxika uz nepoletis😘

martinade
8. nov 2019

@kakatulik dakujem 😘 tak dufam, ze ovu uz tento mesiac bude. Merias BT?

kakatulik
8. nov 2019

@martinade teraz cez ms nie. Ale inak ano.

ereska
8. nov 2019

@martinade matka podľa fotiek tmavne podľa mňa je to tam 🙂

martinade
8. nov 2019

@ereska dufajme 💗

martinade
8. nov 2019

@kakatulik takze graf potvrdil, ze si nemala ovulku.... ale citala som, ze raz za cas sa to deje...

kakatulik
8. nov 2019

@martinade ja fakt neviem. Graf mi ovulku aj vyznacil na 32DC,ale neviem,nevie...ale nevkladala som ani utros potom a ani nic.....totalne som sa na to vybodla.🙄

julianka007
8. nov 2019

@evi38 Kontrola dopadla dobre. Dnes začínam 8.tt srdiečko krásne blikalo a v stredu malo mimčo 7mm. Dr. ma hneď chcel vypísať na PN kvôli predchádzajúcemu potratu. Tak zatiaľ cerpem dovolenku a za dva týždne idem na PN... V práci máme teraz aj tak komplikovaných, infekčných a ťažkých pacientov. Tak oddychujem už... Ale hrozna nuda... Nikdy som tak dlho doma nebola. Neviem si to ani predstaviť

taily30
8. nov 2019

@ikonica neboj, das to. Chvilu si budete obe zvykat, ale doma je doma.

martinade
9. nov 2019

@kakatulik aj taky mesiac treba, sa na vsetko vybodnut. Tento mesiac 1x som nemerala... teda asi len 3 dni , som sa na to vybodla

martinade
9. nov 2019

@julianka007 srdiecko 😍, super

kakatulik
9. nov 2019

@martinade a čo dnes test?

martinade
9. nov 2019

@kakatulik uz vidim rozdiel, asi fakt silnie 😍
Poslem foto ked sa konik nebude stavať na zadné

kakatulik
9. nov 2019

@martinade jeej, super teším sa🤗😍😘

butterfly333
9. nov 2019

@martinade teším sa na foto testikov

monu66
9. nov 2019

@martinade ja mam silny pocit, ze sa vam to tentokrat podarilo - tfuj, tfuj, tfuj. Silno drzim palce aj paste 🙂

martinade
9. nov 2019
martinade
9. nov 2019

@kakatulik @butterfly333 @monu66 dakujem zienky.
Inak v utorok som bola znovu na akupunkture a 1x vsetky ihli co do mna napichala boli hrozne bolestive (normalne ich necitim ked ich aplikuje), tak som si pomyslela, ze asi sa nieco s mojom telom deje...

anniii
9. nov 2019

@martinade Toto už naozaj nebude Ovitrelle 😊 Ja som na začiatku prvého tehotenstva bola u kozmetičky a bolelo ma čistenie pórov. Prekvapilo ma to, lebo nikdy som s tým nemala problém. Až o pár dní som si to dala do súvisu.

martinade
9. nov 2019

@anniii 🙂 tak ako ja teraz, sranda ako telo reaguje. A hlavne co som si uz pred 2 tyzdnami vsimla, ze vobec nemam chut na sladke (to bolo presne aj pri prvom tehu pred 11 mesiacmi) Ak nahodou nieco sladje zijem, vobec si to neuzivam

giuli
9. nov 2019

@martinade gratulujem...toto uz naozaj nie su ciarky z ovitellu...😉😊🤗

martinade
9. nov 2019

@giuli dakujem 😍

butterfly333
9. nov 2019

@martinade tak toto moja je určite tehu mooooc držím palčeky 😘😘😘😘😘😘😘

katka1304
9. nov 2019

@martinade velmi ti držím prsty 🙏❤️

kakatulik
9. nov 2019

@martinade tak toto je jasne ako facka....nech to len dalej pekne poracuje. Stale beries ten estrimax s progesteronom?

martinade
9. nov 2019

@butterfly333 @katka1304 @kakatulik dakujem Vam zienky. 😍💗😍 1 krok zvladnuty, teraz sa krok 2 udržanie
@kakatulik do utorka mam Estrofem a fraxiparin a progesteron. No chcem v pondelok poobede zavolat svojmu gynekologovi, ze co navrhuje

kakatulik
9. nov 2019

@martinade podla mna estrofem a progesesteron zostavaju.....a naco fraxiparin?Preventivne?

martinade
9. nov 2019

@kakatulik asi preventivne. Nemam ziadne testy a moj gyndos nechcel spravit... uvazujem ineho lekara zohnať...

kakatulik
9. nov 2019

@martinade testy na co? To ti dali v Prahe? Myslis odbery? Ka so myslim, ze je to teraz jedno. Kolko pichas.?

kika123kika
9. nov 2019

@martinade noooo toto uz vypada super strasne drzim oalce ❤️🙏🏽✊🏼✊🏼