Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kakatulik picham 9500 jednotiek ale neviem ci je to vela, ci malo. @kiks123kika dakujem
@butterfly333 sama neviem, ale predpokladam, kedze zacala som brat Estrofem , tak prva injekcia bola v case ovu a asi aby telo di myslela, ze ovulujem , druha pred transferom a 3 4 dni po transfere, asi aby sa babo lahsie uchytilo...?
@martinade no tak to neviem ja som mala ovitrelle 1x pred iui. No vidím ze to pomohlo tak mooooc držím palčeky nech je to už konečne všetko v poriadku a môžeš si užívať v poriadku tehulkovanie
@butterfly333 dakujem 💗 takisto drzim prsteky nech sa aj vam uz podari
@martinade Krásne zosilnela... Držím prsty nech je všetko v poriadku a nech sa poriadne zavrta maličké... 😍😍😍🙏🙏🙏🙏🙏
@martinade ahoj mati, uz som ti raz sloh napisala, ale sprosty kon sa nevedel rozhojdat, tak vsetko som stratila 😠
malinku si uzivam naplno, ked mala nadchu, tak bola mrzutejsia, horsie spala, tak to bolo o drzku, ale mali sme dve noci, ked prespala 6 hodin v kuse, tak to bola parada. ale bola to viac menej nahoda, nie je to pravidlo. rastie nam ako z vody. a zo dna na den zacala lolotat, co je uplna parada, smejeme sa na tom a ked sa ty smejes tak ona tiez 😅
dufam, ze mehiko sa konat nebudeeee!!!
@kakatulik mam v plane sa spytat, ale diky za radu. A asi to bude nieco silnejsie, no dnes som sa len povrchovo porezala a este aj poobede som si to musela prelepovat.
@julianka007 @dolynkag dakujem
@taily30 dakujem a tu nechut do jedla a sladke som uz minuly tyzden spominala, co som nevedela, ze som tehu. 🙂
Drahy sa boji tešiť (asi sa boji aby sa nezopakovalo minule tehu), stale mi hovori, ze nech nie som v oblakoch 🙂 ale ja tam chcem byt. Kedy ked nie teraz 🙂
Dakujem zienky kazdej z vas za podporu 💗😘🍀
@martinade supeeer👍👍👍👍😘😘😘
@butterfly333 dakujem💗😍😘
@martinade Super❤️ Gratulujem 💝😘
@ereska @daniela123321 dakujem zienky 💗
@martinade
Gratulujem 🍀, drzim palce!
@dolynkag 😍 @petruska0611 dakujem
@martinade myslim na teba <3
@pasikavamacka 💗dakujem dakujem 😍
Zajtra idem na krv znovu, dufam ze hcg porastie

@martinade môžem sa spýtať prečo si mala toľko inj ovitrelle?