icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

monu66
13. nov 2019

@kakatulik no pekne... zrejme to bude aj u mna tak...

monu66
13. nov 2019

@martinade jeeej aky rozdiel hcg... ze by trojicky? Cele dni na teba myslim s usmevom na tvari 🙂 Ty si teraz pre mna taky balzam na dusu 🙂 Velmi ma tesi ked zistim, ze sa danej zienke podarilo otehotniet, a o to viac, ked ide o niekolko rocnu snazilku 🙂

martinade
13. nov 2019

@monu66 dakujem 🥰💗 trojicky isto nie. Vklad bolo len jedno embryo a nemam predispozicie na dvojičky.
Inak ja mam kus taky ostych sa tu este pytat, lebo viem ze nie kazdej to moze byt prijemne....

ikonica
13. nov 2019

@martinade jaa myslim ze ukazkovy narast 🙂 tesim sa s tebou 🙂

martinade
13. nov 2019

@ikonica dakujem, ja uz o vsetkom pochybujem, kedze naposledy mi len klesalo a testy nesilneli.
Ako sa dari doma? 🙂 ako Zojka?

martinade
13. nov 2019

@martinade uz mam vysledky z pondelka 1893... nevadi ze po 48 hod mi nenarastlo hcg dvojnasobne?
Plus sestricka z gyndy mi nechcela povedat vysledky... ha si idem zhanat noveho gyndos, ja na to nemam nervy

kakatulik
13. nov 2019

@martinade počúvaj ty deva. Máš parádny nárast. Už nič netestuj, nerieš. Si tehotná a basta. Tehotnejsia byť už nemôžeš byť. 🤗😍😘
Kedy to povieš šéfke? Či už to vie?

dolynkag
13. nov 2019

@martinade Chápem tvoje obavy je to normálne že tomu nevieš overiť ale je to už naozaj pravda teším sa s tebou

martinade
13. nov 2019

@dolynkag @kakatulik dakujem baby za ukludnene. Nemam skusenosti. Moje 2 tehu, prve mi len hcg klesalo, ja neviem co ocakavalat, ci hcg je ok. Bojim sa tesiť. Pardon za vylev.
A sefke som to uz v pondelok povedala, no planovala nie len 2 tyzdne v mexiku, ale uz ma chcela posielat do ciny. Ale zlata, pochopila to, bo jej sestra sa x rokov snazila otehu a vravela aby som sa nestresovala.

kakatulik
13. nov 2019

@martinade tak vies,oni to maju teraz take haluzne s tou ochranou dat....ja ked si dam odobrat v robote krv,tak sa ani k výsledkom nedostanem. Musim poprosit niekoho kto ma povoleny pristup....na nervy.

Tak to je super,ze to pochopila...

ikonica
13. nov 2019

@martinade dobre sa mame, kazdym dnom lepsie... Po kapsulach co tu baby odporucali sem tam mlieko tecie uz aj samovolne dnes :D... Fakt rychlo ucinkuje ked popri tom pijem dojcensky caj, vineu, hroznovu stavu.. Tak uz som zas o cosi spokojnejsia 🙂

taily30
13. nov 2019

@martinade krasa Mati!!!

evi38
13. nov 2019

@martinade Maťka paráda 🙂...gratulujem, je to krásne číslo, všetko je ok, neboj 🙂

taily30
13. nov 2019

@ikonica to je parada!!! Ja si asi pre istotu tiez kupim tie tabletky, ak niekedy bude treba. Uvidis, za chvilku budes odsavat a zasoby robit!!! Velmi sa s tebou tesim, lebo je to nadherny pocit. Len nech vam to tak ide nadalej. A zojka aj mala zltacku? Nepamatam si, ci si spominala. A ako spinka?

butterfly333
13. nov 2019

@martinade krásne hcg gratulujem nech pekne rastie.

ikonica
13. nov 2019

@taily30 mala taku slabucku.... Inac zaijimavo to funguje... Dojcim na jednom prsniku a v druhom pocitim v tom momente take zastipkanje a vypadne samo par kvapiek :D

ikonica
13. nov 2019

@taily30 a spinka dobre, len predvcerom mala tazku noc, asi kvoli brusku... Mozno bude citliva na spln a nov tak ako mama a tato :D

ceklis
13. nov 2019

@martinade veď to cislo je na parádu 🙂 neblázni. Toto ide dobrým smerom. Tak hlavne myslieť pozitívne a začať si užívať ten pocit že sa to podarilo. Aj keď teda 🙈 ja si to doteraz neviem užívať 😂😂

sparkling
13. nov 2019

Ahojte dievcata, rada by som sa opytala, da sa dnesny ovu test, ktory som robila medzi 14-15:00 brat ako pozitivny? Sama som v pomykove, lebo keby som netestovala ako drak, tak ani neviem, kedze hned zacali blednut. Minuly cyklus som mala ovu testy pozitivne 24 hod, kym zacali blednut.

sparkling
13. nov 2019

A graf vyzera takto, dnes pokles presne o 0,2 uz skoro bez hlienu

giuli
13. nov 2019

@sparkling ten o 15.00 sa javi najtmavsi...pripajam moje testy,dnes pozitivny,rovnaky typ testov ,na porovnanie

sparkling
13. nov 2019

@ikonica ja myslim, ze tekutiny som nejako neriesila vtedy (bola som mlada a nezodpovedna a necitala som letaky). V kazdom pripade pomohli

martinade
13. nov 2019

@ceklis @butterfly333 @taily30 @evi38 dakujem Vam zienky 💗

sparkling
13. nov 2019

@giuli taketo krasne ako ty som mala min. Mesiac. Prvy pozitivny bol 9 DC vecer az do 10 DC vecer a 10 Dc boli take ave ako tvoje dnes. Len teda neviem, ci ho mam brat ako pozitivny uz alebo nie? Podotykam, ze radsej dnes ani nepijem skoro.

sparkling
13. nov 2019

A este baby, moze to byt tym, ze som fakt nepila(ani pol litra dnes), lebo som sibnuta kvoli testom? Ze by ta koncentracia uz bola prilis vysoka?

giuli
13. nov 2019

@sparkling skor si myslim ,ze vrchol este len bude...mam pocit,ze mu este kusok chyba,mozno sa mylim a bude to fotkou..

sparkling
13. nov 2019

@giuli tento je teraz o 19:20. Diky bohu za testy z konika, inac by som zbankrotovala 😂

sparkling
13. nov 2019

@giuli kedy ti po + teste pride podla appky ovula?

giuli
13. nov 2019

@sparkling min mesiac v den poz.testu...teraz musim pockat na teplotu...dnes bola 36,3...skusim pridat graf

sparkling
13. nov 2019

@giuli cakaaaam