icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

anniii
12. nov 2019

@martinade Krásny! 😍 Aspoň nemusíš byť v strese, kým čakáš na výsledky krvi.

martinade
12. nov 2019

@ceklis
https://www.wunschkinder.net/service/interaktiv...
Tu je link.
Zadať jednotky. Ked brala ovitrelle 250 to je približne 6500 jednotiek. Ked si pichala 2x ovitrelle, tak samozrejme zadať 13000.
Zadať váhu
Zadať kolko dní je po pichnuti hcg.
Ale ovitrelle sa nedrzi dlho v tele. To je syntetika. Pregnyl je vyrabany a moču žien po prechode.
Vidim ciarku, ta horna je najsilnejsia. 22.10. mala vklad? Moznoze sa pozdejsie uchytilo. Drzim jej prsteky, Ja som mala vklad 29.10.

kakatulik
12. nov 2019

@martinade Mati, myslím, že môžeš byť pokojná. Prvý krok máš za sebou. 😘

ceklis
Autor odpoveď zmazal
martinade
12. nov 2019

@ceklis tazko odpovedat ci je nadej. Testy jej slabnu. Porovnaj moje testy čo ja som 12 dni po transfere. Ja na take slabe už neverim. Je mi to velmi luto, ale hadam ze sa mylim. Drzim jej velmi prsteky

ja197
12. nov 2019

@ceklis ja ti síce neviem poradiť, ale upresni si informácie, z prvého príspevku to vyznelo tak, že vklad mala 22.10, v druhom už píšeš že je 8 dní po vklade, čo je veľmi veľký časový rozdiel podľa mňa 😊 ak je 8 dní po vklade tak podľa mňa to kľudne ešte môže vyjsť, ak mala vklad 22.10 tak asi šanca tam už nebude

martinade
12. nov 2019
martinade
12. nov 2019

@ceklis plus si napisala, ze je 13 dni po ovitrelle a ovitrelle si pichala v deň transferu, tak to by potom vklad vychadza na 30.10. O den neskor ako ja.

ceklis
12. nov 2019

@ja197 nie 22.10, ale ze mala uz 22ty vklad, vsetkych 21 neuspesnych, preto velmi chcem pomoct. Vklad mala minuly pondelok 4.11., cize dnes je 8my den po vklade aj po pichnuti druhého ovitrelle, prvy pichala 30.10. v stredu na vyvolanie ovu.
mne len pride ze ked pred dvomi dnami bol ten pepino slabsi a dnes sa mi zda silnejsi, ze by mohla byt nadej :( to je vsetko

ceklis
12. nov 2019

@martinade
nevedela som ako zaznacit ten pocet dni od pichnutia ovitrelle
ved aj ked pichla prvy pred 13timi dnami (30.10) a druhy pred 8mimi dnami (4.11.), tak ako to tam zaznacit? podla mna ani cislo 13, ani 8 nie je moc spravne :D ci?
skusila som tam zadat rozne hodnoty a vzdy vyslo hcg menej ako 20, pepino su 20tkove testy a ona je len 8my den po vklade
jednoducho sa mi zdalo, ze keby to malo byt odznievajuce hcg z ovitrelle, dnes by ciarka mala byt slabsia, ked tak uz by mohol byt aj cisty test.

martinade
12. nov 2019

@ceklis ja by som ratala s najhorsou variantou. Ja som v piatok zadala celkovu hodnotu 19500 a deň od posledneho ovitrelle teda 6 dni, hoc dane mnozstvo som brala v priebehu 16 dni.
Skus zadat radsej 8 dni (of posledneho ovitrelle) namiesto 13.

ikonica
12. nov 2019

Baby, ktore ste mi tu radili tobolky More Milk Plus ako ste to brali? Citam tu o nejakom obmedzeni tekutin 20 min pred a po uziti?!?🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

monu66
12. nov 2019

Ahojte zienky, tak nam to zrejme prirodzene asi nepojde. Dnes manzel dostal vysledky zo spermiogramu a nalez je Asthenozoospermia – znížený počet pohyblivých spermií či zhoršená pohyblivosť spermií (podrobnejsie nizsie). Este aj ta moja ovulka ma hneva, ktora nie a nie prist :(

martinade
12. nov 2019

@monu66 to mi je luto... ukaz graf... moznoze ovulka este len dojde

ereska
12. nov 2019

@ceklis ja si myslím že keď je len 8 dpt tak nemusí to byť ešte stratené a pokiaľ tmavne testik držím jej moc palce a klobúk dole 22 vklad ako obdivujem ju že to nevzdáva hlavne keď viem ako je to finančne náročné nech sa drží
@martinade krása tíško gratulujem a teším sa s tebou

monu66
12. nov 2019

@martinade dnes som mala aj silne ovu bolesti, len co z toho ked spg vysiel tak jak vysiel. Vraj len ivf+icsi ☹️ Tu je graf...

ceklis
12. nov 2019

@ereska ďakujem, jo veď to :( 22vkladov, kadečo za sebou... tak veľmi to prajem každej ❤️ Tie dni po vklade sú asi to najhoršie. Akurát som našla testy čo mi posielala keď bola v júni na vklade a tam už na 7my deň po vklade čistý test. Tak ja len verím, že bublinka zabojuje. Ešte raz ďakujem za podporu

monu66
12. nov 2019

@martinade velmi krasne ti silneju testiky 🙂 Na jednej strane som zo svojej situacie smutna, ale ked vidim tvoje testy, tak hned mam usmev na tvari 🙂 Drzim ti velmi✊ a pevne verim, ze o 9 mesiacov budes na porodnej sale drzat svoje zdrave a krasnucke miminko 🥰 🙂, tfuj, tfuj, tfuj. Alebo miminka? 🙂 Prepac, nepostrehla som pocet vkladov...

81anina
12. nov 2019

@martinade waw kraasne stmavol ☺ drz sa a vela zdravia a stastia az do porodu prajem 😊

sticker
kakatulik
12. nov 2019

@monu66 možno keby nejaké vitamíny papal by sa to mohlo trošku zlepšiť. Nemá nulu,resp.5%dobrych. Keby sa zväčšil počet,tak ak tie dobré by sa znásobili.
@martinade aké boli to hcg? Nejako som to nezachytila.

martinade
12. nov 2019

@monu66 a ake mas dlhe cykly? No ovu este nebola...

martinade
12. nov 2019

@ceklis drzim prsteky tvojej kamoske, nadej je stale 💗

martinade
12. nov 2019

Dakujem baby @81anina @monu66 to bo 3tie ivf... a 3ti vklad
@kakatulik este nemali vysledky. Zajtra mam znovu zavolat, ale rano pojdem do labaku a dam si znovu spravit test. Z labaku mam vysledky do 2-3 hodin.

monu66
13. nov 2019

@kakatulik dakujem za radu a podporu 🙂 , dnes objednam manzelovi vitaminy

monu66
13. nov 2019

@martinade mavam tak 24 - 26 dnove cykly, cize dnes by som mala dostat MS. Bt sa mi dnes zvysila z 36,55 na 36,93. Ak ostane zvysena, tak ovu bola vcera co by sedelo aj s ovu bolestami. Tento cyklus je zahadny..., chora som nebola, ani dietu nedrzim, ziadna zmena v osobnom ani pracovnom zivote, tak nechapem mojmu cyklu ☹️ Ak by bola vcera ovu, tak by vlastne nastala 1-3 dni pred ocakavanou MS, cim sa mi zaroven predlzi cyklus ☹️
Ked dostanem MS tak mi chce nova gynekologycka spravit na 3dc hormonalny profil a vraj potom podiskutujeme co dalej. No vcera som to uz psychicky nevydrzala a riadne som si poplakala vzhladom na extra dlhe roky snazenia vratane vysledkov zo spg. Syn ma s manzelom utesovali a slovami upokojovali. Som vemi vdacna, ze ich mam, tych mojich pubertiakov, bez nich bych to asi nezvladla.

monu66
13. nov 2019

*gynekologicka

martinade
13. nov 2019

@monu66 raz za cas byva cyklus anovulačny.... co som citala. Ale bojujeme dalej za krasnu vec. Na konci tunela je stale svetlo, musi byt

monu66
13. nov 2019

@martinade suhlasim a dakujem 🙂 Pre mna vzdat sa znamena prehra a ja nerada pehravam 🙂

kakatulik
13. nov 2019

@monu66 ja som mala minulý cyklus takto haluzny. Vraj anovulak. Teplota vystúpila na 33 DC, pri 26-28dnovych cykloch. Ms prišla na 44den....

martinade
13. nov 2019

Zienky, v piatok som mala hcg 554, a pondelka este nemam vysledky ale dnes mi brali krv a vysledok je 2912. Myslíte ze mi rastie hcg primerane?