Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ceklis
https://www.wunschkinder.net/service/interaktiv...
Tu je link.
Zadať jednotky. Ked brala ovitrelle 250 to je približne 6500 jednotiek. Ked si pichala 2x ovitrelle, tak samozrejme zadať 13000.
Zadať váhu
Zadať kolko dní je po pichnuti hcg.
Ale ovitrelle sa nedrzi dlho v tele. To je syntetika. Pregnyl je vyrabany a moču žien po prechode.
Vidim ciarku, ta horna je najsilnejsia. 22.10. mala vklad? Moznoze sa pozdejsie uchytilo. Drzim jej prsteky, Ja som mala vklad 29.10.
@ceklis ja ti síce neviem poradiť, ale upresni si informácie, z prvého príspevku to vyznelo tak, že vklad mala 22.10, v druhom už píšeš že je 8 dní po vklade, čo je veľmi veľký časový rozdiel podľa mňa 😊 ak je 8 dní po vklade tak podľa mňa to kľudne ešte môže vyjsť, ak mala vklad 22.10 tak asi šanca tam už nebude
@kakatulik @ikonica @kika123kika @ceklis @verona1989 @annii dakujem baby 💗
@ja197 nie 22.10, ale ze mala uz 22ty vklad, vsetkych 21 neuspesnych, preto velmi chcem pomoct. Vklad mala minuly pondelok 4.11., cize dnes je 8my den po vklade aj po pichnuti druhého ovitrelle, prvy pichala 30.10. v stredu na vyvolanie ovu.
mne len pride ze ked pred dvomi dnami bol ten pepino slabsi a dnes sa mi zda silnejsi, ze by mohla byt nadej :( to je vsetko
@martinade
nevedela som ako zaznacit ten pocet dni od pichnutia ovitrelle
ved aj ked pichla prvy pred 13timi dnami (30.10) a druhy pred 8mimi dnami (4.11.), tak ako to tam zaznacit? podla mna ani cislo 13, ani 8 nie je moc spravne :D ci?
skusila som tam zadat rozne hodnoty a vzdy vyslo hcg menej ako 20, pepino su 20tkove testy a ona je len 8my den po vklade
jednoducho sa mi zdalo, ze keby to malo byt odznievajuce hcg z ovitrelle, dnes by ciarka mala byt slabsia, ked tak uz by mohol byt aj cisty test.
Baby, ktore ste mi tu radili tobolky More Milk Plus ako ste to brali? Citam tu o nejakom obmedzeni tekutin 20 min pred a po uziti?!?🤷♀️🤷♀️🤷♀️
@ereska ďakujem, jo veď to :( 22vkladov, kadečo za sebou... tak veľmi to prajem každej ❤️ Tie dni po vklade sú asi to najhoršie. Akurát som našla testy čo mi posielala keď bola v júni na vklade a tam už na 7my deň po vklade čistý test. Tak ja len verím, že bublinka zabojuje. Ešte raz ďakujem za podporu
@martinade velmi krasne ti silneju testiky 🙂 Na jednej strane som zo svojej situacie smutna, ale ked vidim tvoje testy, tak hned mam usmev na tvari 🙂 Drzim ti velmi✊ a pevne verim, ze o 9 mesiacov budes na porodnej sale drzat svoje zdrave a krasnucke miminko 🥰 🙂, tfuj, tfuj, tfuj. Alebo miminka? 🙂 Prepac, nepostrehla som pocet vkladov...
@martinade mavam tak 24 - 26 dnove cykly, cize dnes by som mala dostat MS. Bt sa mi dnes zvysila z 36,55 na 36,93. Ak ostane zvysena, tak ovu bola vcera co by sedelo aj s ovu bolestami. Tento cyklus je zahadny..., chora som nebola, ani dietu nedrzim, ziadna zmena v osobnom ani pracovnom zivote, tak nechapem mojmu cyklu ☹️ Ak by bola vcera ovu, tak by vlastne nastala 1-3 dni pred ocakavanou MS, cim sa mi zaroven predlzi cyklus ☹️
Ked dostanem MS tak mi chce nova gynekologycka spravit na 3dc hormonalny profil a vraj potom podiskutujeme co dalej. No vcera som to uz psychicky nevydrzala a riadne som si poplakala vzhladom na extra dlhe roky snazenia vratane vysledkov zo spg. Syn ma s manzelom utesovali a slovami upokojovali. Som vemi vdacna, ze ich mam, tych mojich pubertiakov, bez nich bych to asi nezvladla.
*gynekologicka
Zienky, v piatok som mala hcg 554, a pondelka este nemam vysledky ale dnes mi brali krv a vysledok je 2912. Myslíte ze mi rastie hcg primerane?

@martinade Krásny! 😍 Aspoň nemusíš byť v strese, kým čakáš na výsledky krvi.