Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333 trombofila porucha zrazanlivosti síce je,ale ak si dáš jeden cipok,tak by sa nemalo nič stať. Veď takto na tú zrážanlivosť aj tak nič neberies, či? Na aké bolesti to konkrétne berieš?
@kakatulik neberiem zatiaľ nič na zražanlivost no to mi dala dr včera od bolesti chrbta a bedroveho kĺbu už dva týždne ma to bolí. Tak neviem či si to pri bolesti môžem dať.
@butterfly333 kľudne si daj,veď ak by si bola tehu,tak by si aj tak by si pichala fraxuparin.
Ahojte baby 🙂 prosiiim po zakroku si meriam bt ci mam okej cyklus 🙂 ms som mala normalnu 5dnovu a vcera mala byt ovu 🙂 mala som dva dni aj hlien no dnes nejako nestupla teplota :/ kazde rano meriam o 6:00 no dnes som sa zobudila o 5:25 moze to nyt aj zym ze zostala dole? Nakolko som pockala do 6:00 asi som rafsej skor mala merat ked som sa vzbudila vsak? :/ len sa modlim aby som nemala rozhadzany cyklus po kyrete 😭😭🙏🏽 A dakujem 🙂
@kika123kika to nevadi,ze si pockala,pokial si bola v posteli bez nejakej fyz.namahy...po kyrete este tie teploty mozu skakat....zaujimave su tue tri vyssie teploty ,takze tazko urcit ,ci to bolo kvoli ovu...no mala si aj hlien...asi pockat na dalsie teploty...
https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...
Ja zatial takto...a uz byt len trpezliva,ci clostil zabral..🤔🙄
@giuli a tak mne šlo hlavne aby som zistila, či sa my nerozhadzal cyklus, keďže vo vecsie prípadov je to tak, že to istý čas trvá, pokiaľ sa dostane do ormalu,i keď ja som nebola na čistení, ale telo si samo poradilo a vylúčilo sa to samo von. Tak som aj rada, že mám cyklus celkom dobre, ako pred tým.
@giuli noo alebo je dnes sedim a som sa aj zlakla co sa deje ja ze sa mi krv spustila dnes je ten pravy hlien 🙂 uvidime zajtra a preco ta zaujali toe 3vyssie teploty?
@kika123kika vyzeraju take poovulacne...predtym teplty su nizsie...,ale pokial citis hlien ,tak sa treba dnes posnazit a zajtra ,pozajtra budes mudrejsia,ked teploty stupnu..
@giuli oooo kiezby este sa nemozeme snazit 🙂 nakolko ja som mala potrat v 22tt a aj kyret hned potom :/ a to bolo v okrobri cize do januara chceme pockat 🙂 len meriam koli tomu ze chcem mat prehlad ci sa mi nejako zmeni cyklus alebo zistane aky bol 🙂 ani si mevies predstavit aka by som bola happy ak by sme sme sa uz mihli smazit 🥰😢
@kika123kika ahh ,to mi je luto ,nevedela som...tak ano,telo sa musi zregenwrovat...a aky bol problem,ak sa smiem spytat?Drzim palce,nech Vam to vyjde 🤗
@kika123kika teraz uz viem...spomenula som si...dvojky sojky ....smutne,ale zivot je pes 😔
@giuli cakala som dvojky jednovajecne a mali transfuzny syndrom... potom bola operacia no o dva dni na to mi uz zacala odtekat plodova voda :/ cize to by nemali sancu sa narodit zdrave nakolko uz v 21tt tiekla voda :/
@giuli hej hej to teda je ale musime ist dalej nevesat hlavu a verit ze do tretice vsetko dobre 🙏🏽❤️
@kika123kika dobry pristup...mozno dvojky vydlazdili cesticku k zdravemu mimi ...drzim palce🤗
@giuli tak tak koli niecomu sa to stalo 🙂 je to tazke clovek to ma v hlave kazdy den ni hlavne je neuzavriet sa do seba a a nepytat sa co keby pretoze by som sa zblaznila 🙂 a takto ma drzia moji blizky ❤️🥰 a musime byt pozitivne naladene na dalsie mimi 🥰🥰🍀
@giuli inak aj mne nabehol na 34dc po zakroku a tiez som v to nedufala a som myslela ze ms bude aj 2tyzdniva nakolko bola silna ako slak 🙂 no prekvapilo ma to ze len 5 dnova 🙂 tej ms som sa tak tesila ako nikdy predtym 🤷🏼♀️🤦🏼♀️
@kika123kika mne daco hovor...ja mam 43r. A stale som mala v hlave,ze co ak vobec nepridu a po kyrete mi vyskrabali aj hrdlo...,ci nebudem potom uz v prechode a podobne scenare...takkk som sa im tesila,aj ked boli velmi silne
@martinade ty ako pokračuješ dúfam že všetko v poriadku
@butterfly333 no mne v postate nic nie je. Nic neboli velmi, ziadane symptomy. Som 5tt+4 a gyndosa mam az o 2 tyzdne 2.12. Som hrozne zvedava, nervozna ci je vsetko v poriadku.
@giuli no ved toto sak aj v noci som sa na to zobudzala 😂😂😂🙈 tak verim ze dalsie budu uz slabsie :D ale nebolelo ma tak podbrusko ako ked som mala predtym ms 😂😂 to som sa divila a ked ma trosku zacalo dala sol pol litra caku z alchemilky a bolo okej 🙂
@martinade tak dúfam že bude všetko v poriadku budem držať palčeky.
@butterfly333 dakujem a ako sa ty mas? Kolky dc si? Kedy cakas ovu?
@martinade ahoj, ano ano, dnes bola na kontrolnom odbere a na 14ty den ma hcg nejako 1500, minulu stredu mala 150, tak jej to aspon takto potvrdili a o dalsie 2tyzdne ide na sono, snad bude vsetko ok
Drzim moc moc palce aj tebe, uz si bola na sone? ci tiez cakas tie dva tyzdne?
mne po odbere na 14ty den kazal prist o nejake 4dni na sono aby videl ci je fazula tam kde ma byt a potom o dalsie dva tyzdne na potvrdenie akcie srdca

Takže dnes mi už ovu test slabsi, tak sa asi blíži ovu, som sama na to zvedavá, lebo bazalna teplota sa stále drží na 36.4,som zvedavá, kedy stupne teplota.