icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
19. nov 2019

@kika123kika drzim prsteky aby bola. Moznoze bude len posunuta. 💗 ja sa mam ok, ziadne velke bolesti, nic mi nie je. Teda slabucko citim podbrusko, ale najviac ma trapi ze na nic nemam chut. Maximalne jem ovocie s radosțou a ostatni musim sa nútiť., rano ma zachrani rozmixovane ovocie, a poobede, vecer skvrka mi v bruchu a ja neviem co zjest...

butterfly333
19. nov 2019

@kika123kika nie si už po ovu?

martinade
19. nov 2019

@butterfly333 nezda sa mi zeby mala poovulačne teploty. Tie su dost nizke

butterfly333
19. nov 2019

@martinade áno až teraz pozerám ona dala dva grafy a ten po ovu čo je ten je tuším z maja ak dobre vidím.

fany051081
19. nov 2019

@martinade netráp sa tým, že nemáš na nič chuť, ja som v prvom tehotenstve do 6. mesiaca jedla iba piškóty a pila čaj, bolo mi ťažko zo všetkého :/ ale všetko dobre dopadlo, napriek nechutenstvu 🙂 držím palce a verím, že v lete si odnesieš voňavý batôžtek z pôrodnice 👶😍

martinade
19. nov 2019

@fany051081 vidis piskoty to je dobry nápad... lebo ani chlieb, bagetu nemozem citit... dakujem 💗 dufam ze v Juli to dotiahneme do uspesne konca

evi38
19. nov 2019

@kika123kika podľa mňa si ešte tiež pred ovulkou 🙂
@martinade piškóty sú super, mne chutia s výživou 🙂
@mirus11 vo FF si nahraj všetky údaje ako kŕčok, ovu test uvidíš, čo ti ukáže 🙂...podstatné je, že si po ovu 🙂...držím palce 🙂

mirus11
19. nov 2019

@giuli nevieš my moja ty poradiť, ktorý s grafov ukazuje presnejšie tu moju ovu?

mirus11
19. nov 2019

@evi38 a ako si to tam mam nahrať?

callisia
19. nov 2019

@martinade ahoj,ani mne nič nič nič nechutí. Musím sa nútiť jesť. Keď som totiž hladná je mi zle,ale keď sa najem tiež. Najhoršie je, že som stále hladná. Najem sa a o hodinu mi škvŕka v bruchu. Aspoň, že tie najhoršie nevoľnosti nateraz pominuli. Uz mi je len zle 😀 Začínam 9tt.

evi38
19. nov 2019

@mirus11, tak ako si si zadala BD, tak tam máš aj ďalšie a len si tam pridáš a uložíš to 🙂

mirus11
19. nov 2019

@evi38 ok, doma to musím mrknúť a po zapisovať, dakujem

giuli
19. nov 2019

@mirus11 ahoj...podla mne na 17dc...ten jednodňový pokles nic neznamena a moze sa objavit...teraz budes mudrejsia az ked dorazi MS (alebo nedorazi.). a uvidis, kolko ti trvala lutealna faza,ak vies aku ju mas dlhu...😉😉

ceklis
19. nov 2019

@martinade termín mám 10.2, snáď to bude skôr, lebo maly je o týždeň väčší, tak som zvedavá ako sa to nakoniec vyvinie.
A inak ako píšeš 😮 vôbec nechápem ale mne ozaj nič nič nebolo. Žiadne kŕče, žiadne pocity na vracanie, žiadne bolesti v prsiach, vôbec vôbec nič doteraz. Jedine teda len som bola furt unavená, ale to som skoro stále 😫 tak možno keby som nevolá tehu, aj tak stále spím 🙈
Tie nevoľnosti nezávidím, ja som mala len take miernejšie pri prvom a stačilo mi. Bohvie od čoho to vplýva kto sa ako bude cítiť počas tehu. Drž sa ✊🏻

kika123kika
19. nov 2019

@martinade noo tak to je super az na tu nechut :/ ona casom prejde ja som na zaciatku tiez len ovocie jedla 🙂

@evi38
@butterfly333
Takze babule isla som na gyndu s malou dusickou fakt som sa bala aby tam neboli ziadne zbytky ni v Prahe urobili super pracu 🙂 maternica krasna cista a na mieste je vsetko 🙂 vsetko ako ma byt 🙂 no a ovulku mam teraz a boli nehorazne cize som len pred ovulkou 🙂 vraj ma vajko 2cm 🙂 a neviem kedy oraska a tak nerozumiem tomu 🙈🤦🏼‍♀️

mirus11
19. nov 2019

@giuli no to ešte neviem, koľko my trvá ta lutealna fáza, to je ten čas po Ovu až po MS? Dobre tomu rozumiem?

giuli
19. nov 2019

@mirus11 toto je prvy cyklus ,ktory merias??...ano...od 1dpo az po ms...v den ms je uz novy cyklus .....

mirus11
19. nov 2019

@giuli no začala som minulý cyklus, ale keďže som akosi neplánovane zostala tehu, tak to môžem až teraz ako tak sledovať. Ale ak som to dobre pozerala tak by to malo byt bud 12 alebo 14 dní. Uvidím, keď dostanem teraz menzes

giuli
19. nov 2019

@mirus11 ano presne tak..trva cca 10-16 dni...,zeny ju maju najcastejsie 12-14 dni...menej ako 10 ,moze byt prekazkou pri uhniezdovani..

giuli
19. nov 2019

@kika123kika krasne nabehne ovulka..

olivia_0309
19. nov 2019

@kika123kika to sú dobré správy Kikuš😉 je super, že sa telo spamatáva a ovu je blízko, folik je veľký a čoskoro praskne. Držím prsty, nech si čím skor fit✊🏼

kika123kika
19. nov 2019

@olivia_0309 dakujem moja ❤️🙏🏽 Ale baby po zakroku tak tato ovulacia je veelmi bolestiva :/

martinade
19. nov 2019

@ereska testik este stale tmavne?
@evi38 kedy mas kontrolu? Ako dopadla? Kedy letis? Uz si zbalena? 🙂
@callisia no ja praveze nie som hladna, najem sa som par hodin plna... skvrka mi v bruchu no chut na nič, a ziadne nevolnosti. Kus unavena a zacinam badat na sebe problem s dychom. Dnes som sedela v praci a nevedela som sa poriadne nadychnut. Vyleziem 1 poschodie, zafucana son akoby som vyliezla 10 poschodi... to je nove u mna... drzim prsteky, ja pozajtra zacinam 7tt 🙂 si v junovkach?
@ceklis ved len teraz si otehu a uz ides rodit pomalicky 😄
Tak unavena som aj ja. Chodim spat o 21:00 cez vikend spim do 9:00 a to si este poobede zdriemnem od 13:00 do 17:00 🙈 ale ja nemam nevolnosti... ha len nemam na nic chut 🙂
@kika123kika super, ovu je na prasknutie 😂 a super ze maternica cista 🙂

taily30
19. nov 2019

@martinade mati, velmi ale velmi sa s tebou tesim. Ta nechut to som aj ja mala, tiez mi nic nebolo v tych prvych tyzdnoch ale potom to zacalo. Nechut a nevolnost asi 4 mesiace. Myslim, ze ta to este len caka, mozno ale nie 😉.
Aj si vkladas progesteron? Verim, ze mne pomohol.

ceklis
19. nov 2019

@martinade tak to je potom ten lepsi prípad 👍🏻 Hlavne veľa pi, to je základ. Jedlo keď neni chuť, tak netreba pokial ti nie je vyslovene na odpadnutie. Podľa mna telo vie čo a ako. Ja som tomu jedlu tiež veľa na začiatku nedala a aj teraz mám problém jesť, lebo nemám vôbec pocit žeby som bola hladna. Neviem na obed zjesť naraz polievku a druhé, aspoň hodinu musím mat pauzu.
Nooo, že o chvíľku rodiť 😂 ešte pekne dva mesiace aj dačo, ale áno, máš pravdu, ide to rýchlo

martinade
19. nov 2019

@taily30 dakujem 💗 a tym ovocie si stale na teba spomeniem, kebo si pamatam ako si pisala, ze zijes len z ovocia🙂 . Vkladam si progesteron, beriem estrifam (to iste co Estrofem, len v de sa to vola estrifam) a picham si injekcie. Nastastie doki mi zmenil fraxiparine za clexane, co som rada, no fraxik ma hrozne tupe ihly. A ako sa Vam dari? Robila si nejake nove art foto? 🙂
@ceklis a ja som do seba nutila jedlo...🙈 necham sa vyhladovieť. Ale pokrok, po praci som sla nakupit ovocie a vonku bol stanok a grilovanymi kurčiatkami tak mi zavoňali, ze som si kupila 🙂 predavajuci mi dal dokonca zadara pomarančový juice
Ale ano, je to za chvilku 😍

ladysmurf
19. nov 2019

Baby mohla prebehnut ovulacia aj ked ovu testy boli negativne?

giuli
19. nov 2019

@ladysmurf ak ju mas potvrdenu lekarom,BT,priznaky...mohla...ani testy nie su 100%

kakatulik
19. nov 2019

@ladysmurf jasne,preco myslis ze bola? Ono sa stava aj opak, ze testy pozitivne a ovulka sa nedostavi.

martinade
19. nov 2019

@ladysmurf nemusela si zachytiť vrchol... merias BT?