Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kika123kika nie si už po ovu?
@butterfly333 nezda sa mi zeby mala poovulačne teploty. Tie su dost nizke
@martinade áno až teraz pozerám ona dala dva grafy a ten po ovu čo je ten je tuším z maja ak dobre vidím.
@martinade netráp sa tým, že nemáš na nič chuť, ja som v prvom tehotenstve do 6. mesiaca jedla iba piškóty a pila čaj, bolo mi ťažko zo všetkého :/ ale všetko dobre dopadlo, napriek nechutenstvu 🙂 držím palce a verím, že v lete si odnesieš voňavý batôžtek z pôrodnice 👶😍
@fany051081 vidis piskoty to je dobry nápad... lebo ani chlieb, bagetu nemozem citit... dakujem 💗 dufam ze v Juli to dotiahneme do uspesne konca
@kika123kika podľa mňa si ešte tiež pred ovulkou 🙂
@martinade piškóty sú super, mne chutia s výživou 🙂
@mirus11 vo FF si nahraj všetky údaje ako kŕčok, ovu test uvidíš, čo ti ukáže 🙂...podstatné je, že si po ovu 🙂...držím palce 🙂
@martinade ahoj,ani mne nič nič nič nechutí. Musím sa nútiť jesť. Keď som totiž hladná je mi zle,ale keď sa najem tiež. Najhoršie je, že som stále hladná. Najem sa a o hodinu mi škvŕka v bruchu. Aspoň, že tie najhoršie nevoľnosti nateraz pominuli. Uz mi je len zle 😀 Začínam 9tt.
@martinade termín mám 10.2, snáď to bude skôr, lebo maly je o týždeň väčší, tak som zvedavá ako sa to nakoniec vyvinie.
A inak ako píšeš 😮 vôbec nechápem ale mne ozaj nič nič nebolo. Žiadne kŕče, žiadne pocity na vracanie, žiadne bolesti v prsiach, vôbec vôbec nič doteraz. Jedine teda len som bola furt unavená, ale to som skoro stále 😫 tak možno keby som nevolá tehu, aj tak stále spím 🙈
Tie nevoľnosti nezávidím, ja som mala len take miernejšie pri prvom a stačilo mi. Bohvie od čoho to vplýva kto sa ako bude cítiť počas tehu. Drž sa ✊🏻
@martinade noo tak to je super az na tu nechut :/ ona casom prejde ja som na zaciatku tiez len ovocie jedla 🙂
@evi38
@butterfly333
Takze babule isla som na gyndu s malou dusickou fakt som sa bala aby tam neboli ziadne zbytky ni v Prahe urobili super pracu 🙂 maternica krasna cista a na mieste je vsetko 🙂 vsetko ako ma byt 🙂 no a ovulku mam teraz a boli nehorazne cize som len pred ovulkou 🙂 vraj ma vajko 2cm 🙂 a neviem kedy oraska a tak nerozumiem tomu 🙈🤦🏼♀️
@kika123kika krasne nabehne ovulka..
@kika123kika to sú dobré správy Kikuš😉 je super, že sa telo spamatáva a ovu je blízko, folik je veľký a čoskoro praskne. Držím prsty, nech si čím skor fit✊🏼
@olivia_0309 dakujem moja ❤️🙏🏽 Ale baby po zakroku tak tato ovulacia je veelmi bolestiva :/
@ereska testik este stale tmavne?
@evi38 kedy mas kontrolu? Ako dopadla? Kedy letis? Uz si zbalena? 🙂
@callisia no ja praveze nie som hladna, najem sa som par hodin plna... skvrka mi v bruchu no chut na nič, a ziadne nevolnosti. Kus unavena a zacinam badat na sebe problem s dychom. Dnes som sedela v praci a nevedela som sa poriadne nadychnut. Vyleziem 1 poschodie, zafucana son akoby som vyliezla 10 poschodi... to je nove u mna... drzim prsteky, ja pozajtra zacinam 7tt 🙂 si v junovkach?
@ceklis ved len teraz si otehu a uz ides rodit pomalicky 😄
Tak unavena som aj ja. Chodim spat o 21:00 cez vikend spim do 9:00 a to si este poobede zdriemnem od 13:00 do 17:00 🙈 ale ja nemam nevolnosti... ha len nemam na nic chut 🙂
@kika123kika super, ovu je na prasknutie 😂 a super ze maternica cista 🙂
@martinade tak to je potom ten lepsi prípad 👍🏻 Hlavne veľa pi, to je základ. Jedlo keď neni chuť, tak netreba pokial ti nie je vyslovene na odpadnutie. Podľa mna telo vie čo a ako. Ja som tomu jedlu tiež veľa na začiatku nedala a aj teraz mám problém jesť, lebo nemám vôbec pocit žeby som bola hladna. Neviem na obed zjesť naraz polievku a druhé, aspoň hodinu musím mat pauzu.
Nooo, že o chvíľku rodiť 😂 ešte pekne dva mesiace aj dačo, ale áno, máš pravdu, ide to rýchlo
@taily30 dakujem 💗 a tym ovocie si stale na teba spomeniem, kebo si pamatam ako si pisala, ze zijes len z ovocia🙂 . Vkladam si progesteron, beriem estrifam (to iste co Estrofem, len v de sa to vola estrifam) a picham si injekcie. Nastastie doki mi zmenil fraxiparine za clexane, co som rada, no fraxik ma hrozne tupe ihly. A ako sa Vam dari? Robila si nejake nove art foto? 🙂
@ceklis a ja som do seba nutila jedlo...🙈 necham sa vyhladovieť. Ale pokrok, po praci som sla nakupit ovocie a vonku bol stanok a grilovanymi kurčiatkami tak mi zavoňali, ze som si kupila 🙂 predavajuci mi dal dokonca zadara pomarančový juice
Ale ano, je to za chvilku 😍
Baby mohla prebehnut ovulacia aj ked ovu testy boli negativne?

@kika123kika drzim prsteky aby bola. Moznoze bude len posunuta. 💗 ja sa mam ok, ziadne velke bolesti, nic mi nie je. Teda slabucko citim podbrusko, ale najviac ma trapi ze na nic nemam chut. Maximalne jem ovocie s radosțou a ostatni musim sa nútiť., rano ma zachrani rozmixovane ovocie, a poobede, vecer skvrka mi v bruchu a ja neviem co zjest...