icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

giuli
20. nov 2019

@shellynda budes mudrejsia,ak sa zdvihni teploty a pptvrdia ti ovulaciu

ereska
20. nov 2019

@kika123kika ahoj podľa mňa určite bola včera ovulka keď si mala tie bolesti len tí nevyskocila tak prudko teplota zajtra pôjde zase vyššie a vyššie držím päste
@martinade ahoj dnes slabší ako včera buď tak buď bol večer pozitívny ale večer som už nerobila lebo teraz je už slabi tak ak zajtra vyskočí teplota tak bola dnes

kika123kika
20. nov 2019

@ereska moze nyt aj dr jovoril ze prave prebieha zak uvidime zajtrajsiu teplotu 🙂 a dakujem 🥰

izy1661
20. nov 2019

Ahojte. Neviem, či si ma ešte pamätáte..
V piatok idem na diagnosticku laparoskopiu. Maju mi pozrieť aj maternicu.. Len chcela by som sa spýtať, ci mi neviete poradiť. Doktorka povedala, ze by rada aj "zoskrabla kúsok z maternice" ci také nieco a ja nejak nechápem co tym mysli.. Ci normálny kyret v podstate alebo čo. A potom tiez, tie ktore ste na takom boli, kolko asi budem v nemocnici ? Povedala , ze v ten den určite domov nepôjdem, len teda ci potom na druhy den alebo to čisto záleží od toho co mi vlastne nájdu..

butterfly333
20. nov 2019

@izy1661 ja som bola jeden deň ma operovali na druhy den domov.Robili mi to pred 3rokmi. Laparoskopiu a hysteroskopiu naraz.

ceklis
20. nov 2019

@izy1661 ono to je dobre na to, že akoby “poryje” trosku to prostredie a další cyklus by sa mohlo akoby lepšie uchytiť lebo to bude kvázi take nabudené. Neviem ako sa to odborne vola, ale robieva sa to ako pokus pri plánovanom styku. Skúsim to vyguglit 😊

pasikavamacka
20. nov 2019

@izy1661 to musi doktorka povedat, ako dlho treba ostat. mala by to vediet dopredu, pokial nebudu samozrejme komplikacie. ja som tam ostala na 24h. drzim palce

izy1661
20. nov 2019

@butterfly333 anooo. Presne toto spomínala, len som si na to nevedela spomenúť.
@ceklis baby a koľko potom nebudeme môcť mať tutu mutu? 🤔😅🙈🙊
@pasikavamacka mne praveze nepovedali. Povedali, ze podla toho co vnútri uvidia a co a ci budu niečo robiť 🙄

martinade
20. nov 2019

@izy1661 mne po laparoskopii ked som v nemocnici lezala 5 dni vraveli, ze az po 14 dňoch, kvoli infekcii. Ale my sme na to hopli uz po 10 dňoch, keďže ovulka sa blizila 🙂

butterfly333
20. nov 2019

@izy1661 ja som tam bola pár dni pred ovu a po zákroku sme sa hneď snažili aj sa hneď zadarilo no žiaľ v 6tt som potratila.

martinade
20. nov 2019

@butterfly333 to som nevedela, to iste sa aj mne stalo.

butterfly333
20. nov 2019

@martinade no prečo sa to stalo nik nevie. Či možno to bola chyba že sa hneď zadarilo možno sme mali mesiac počkať kto vie

ceklis
20. nov 2019

@butterfly333
@martinade ono sa to zevraj robieva mesiac pred plánovaným ket, že to zvyšuje šancu uhniezdnenia. Čiže zadarilo sa asi kvôli tomu, že ta maternica bola moc akčná, len možno embryjko malo daku vývojovú vec pre ktorú odišlo :(

izy1661
20. nov 2019

@martinade
@butterfly333 mne ovu vychádza ku koncu buduceho týždňa. Čiže radšej počkať tento cyklus ?

martinade
21. nov 2019

@izy1661 neriad sa ovu, riaď sa lekarom... teda aspon to je pre mňa smerodajné

shellynda
21. nov 2019

....tak teplota stúpla 😃, poobede ešte urobím ovu test, ale myslím, že už ovu bola😊

giuli
21. nov 2019

@shellynda ak uz bola test bude slabsi...ale ako kontrolny okk..teplotka pekna

shellynda
21. nov 2019

@giuli v to dúfam, že bude slabší 😃, lebo aj ten včerajší už bol oproti tomu z predchádzajúceho dňa slabší... A mám môj klasický poovulačný príznak, bolesť hlavy😣

giuli
21. nov 2019

@shellynda tym trpim aj...az migrenozne bolesti pred aj po.....a tentokrat bolesti boli silne pri ovulacii,az som sa vystriet nemohla ,este som take nemala....ja dnes 8dpo a teplota celkom fajn
https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...

giuli
21. nov 2019

@giuli som sa pomylila 7dpo...🙄🤣

mirus11
21. nov 2019

@giuli ty ideš s teplotou pekne hore a pozri na môj graf, my to skáče ako na husenkovej drahé. Tento graf je u mňa veľmi divný.

giuli
21. nov 2019

@mirus11 ani by som nepovedala...je uplne okkk😉😉

mirus11
21. nov 2019

@giuli lebo ja keď si porovnám ten minulomesacny, tam boli teploty o dosť vyzsie, či to mohlo byt tým, že tam som otehotnela?

giuli
21. nov 2019

@mirus11 urcite ano....ja mavam takto poovulacne okolo 36,7...ked som otehotnela tak mi vystupili v case ocakavanej MS....kuk graf ,kde bolo tehu

shellynda
21. nov 2019

@giuli graf máš pekný, drží sa 😊... No ja mám migrénu diagnózu, ale viem si to ustrážiť ako-tak väčšinou, ale po ovu ma to vždy položí a som hotová 😣

giuli
21. nov 2019

@shellynda to mi je luto...mne to nastastie uz preslo...viem si predstavit ,ako sa citis

mirus11
21. nov 2019

@giuli aha, ja som myslela, že to je pravidlo, že po Ovu musia byť vždy tie teploty o dosť vyzsie, ako pred ovu. Ale mňa akosi pobolieva pidbrusie, tak to mávam asi týždeň pred MS, keď mám dostať. Ja vôbec nečakám, že by som bola tehu, ja meriam len aby som vedela, či mám cyklus ako tak v norme po potrate.

mirus11
21. nov 2019

@giuli ja som to pozerala a aj mne ta teplota minulý cyklus vyskočila o dosť vyzsie v deň očakávanej ms. Presne v ten deň, ako si my napísala, že to bolo aj u teba.

giuli
21. nov 2019

@mirus11 min o 0,2 st...ale pri hormonalnej rovnovahe tie teploty poovulacne su vyssie o 0,4-0,5 st....mozu sa zdvihat postupne...cikcakovito,schodiskovo....vsetko je okk

mimka91
21. nov 2019

Ahojte baby, mam na Vas jednu otazku. Myslite si, ze je dobre merat BT v tehotenstve? Ja som chcela merat az do kontroly u dr. co je v utorok, ale dnes ma pokles BT trochu vystrasil...ziadne ine priznaku, kt. by naznacovali, ze nieco nie je v poriadku nemam...a nechcem ist zbytocne k dr. urcite ma na starosti potrebnejsie veci...alebo si myslite, ze ten pokles by mohol znamenat zaciatok niecoho zleho ? Dakujem Vam za rady a nazory.