Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kika123kika ahoj podľa mňa určite bola včera ovulka keď si mala tie bolesti len tí nevyskocila tak prudko teplota zajtra pôjde zase vyššie a vyššie držím päste
@martinade ahoj dnes slabší ako včera buď tak buď bol večer pozitívny ale večer som už nerobila lebo teraz je už slabi tak ak zajtra vyskočí teplota tak bola dnes
@ereska moze nyt aj dr jovoril ze prave prebieha zak uvidime zajtrajsiu teplotu 🙂 a dakujem 🥰
Ahojte. Neviem, či si ma ešte pamätáte..
V piatok idem na diagnosticku laparoskopiu. Maju mi pozrieť aj maternicu.. Len chcela by som sa spýtať, ci mi neviete poradiť. Doktorka povedala, ze by rada aj "zoskrabla kúsok z maternice" ci také nieco a ja nejak nechápem co tym mysli.. Ci normálny kyret v podstate alebo čo. A potom tiez, tie ktore ste na takom boli, kolko asi budem v nemocnici ? Povedala , ze v ten den určite domov nepôjdem, len teda ci potom na druhy den alebo to čisto záleží od toho co mi vlastne nájdu..
@izy1661 ja som bola jeden deň ma operovali na druhy den domov.Robili mi to pred 3rokmi. Laparoskopiu a hysteroskopiu naraz.
@izy1661 to musi doktorka povedat, ako dlho treba ostat. mala by to vediet dopredu, pokial nebudu samozrejme komplikacie. ja som tam ostala na 24h. drzim palce
@butterfly333 anooo. Presne toto spomínala, len som si na to nevedela spomenúť.
@ceklis baby a koľko potom nebudeme môcť mať tutu mutu? 🤔😅🙈🙊
@pasikavamacka mne praveze nepovedali. Povedali, ze podla toho co vnútri uvidia a co a ci budu niečo robiť 🙄
@izy1661 ja som tam bola pár dni pred ovu a po zákroku sme sa hneď snažili aj sa hneď zadarilo no žiaľ v 6tt som potratila.
@butterfly333 to som nevedela, to iste sa aj mne stalo.
@martinade no prečo sa to stalo nik nevie. Či možno to bola chyba že sa hneď zadarilo možno sme mali mesiac počkať kto vie
@butterfly333
@martinade ono sa to zevraj robieva mesiac pred plánovaným ket, že to zvyšuje šancu uhniezdnenia. Čiže zadarilo sa asi kvôli tomu, že ta maternica bola moc akčná, len možno embryjko malo daku vývojovú vec pre ktorú odišlo :(
@martinade
@butterfly333 mne ovu vychádza ku koncu buduceho týždňa. Čiže radšej počkať tento cyklus ?
@shellynda tym trpim aj...az migrenozne bolesti pred aj po.....a tentokrat bolesti boli silne pri ovulacii,az som sa vystriet nemohla ,este som take nemala....ja dnes 8dpo a teplota celkom fajn
https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...
@giuli aha, ja som myslela, že to je pravidlo, že po Ovu musia byť vždy tie teploty o dosť vyzsie, ako pred ovu. Ale mňa akosi pobolieva pidbrusie, tak to mávam asi týždeň pred MS, keď mám dostať. Ja vôbec nečakám, že by som bola tehu, ja meriam len aby som vedela, či mám cyklus ako tak v norme po potrate.
Ahojte baby, mam na Vas jednu otazku. Myslite si, ze je dobre merat BT v tehotenstve? Ja som chcela merat az do kontroly u dr. co je v utorok, ale dnes ma pokles BT trochu vystrasil...ziadne ine priznaku, kt. by naznacovali, ze nieco nie je v poriadku nemam...a nechcem ist zbytocne k dr. urcite ma na starosti potrebnejsie veci...alebo si myslite, ze ten pokles by mohol znamenat zaciatok niecoho zleho ? Dakujem Vam za rady a nazory.

@shellynda budes mudrejsia,ak sa zdvihni teploty a pptvrdia ti ovulaciu