icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
21. nov 2019

@mimka91 ja BT už nemeram. Nema pre mňa zmysel. Ak ti testy pekne silnu alebo ak už máš par krvnych testov za sebou nevidim dovod. BT to uz davno potvrdila tehotenstvo. Cieľ splnený

giuli
21. nov 2019

@mimka91 je to okkk...teplota sa ustali

mimka91
21. nov 2019

@martinade tehu testy silneli a krvne som si sama robit nedavala a k dr. idem prvykrat az v utorok...kazali mi prist 2 tyzdne po meskani...upokojila si ma, ze uz nemeras...aj ked ty mas tehu potvrdene aj z krvi, ale aj tak som pokojnejsia 🙂 dakujem

mimka91
21. nov 2019

@giuli no u mna neviem ci niekedy nastane aj ustalenie ked mam v kazdej faze take kopce :D ale snad bude vsetko ok...to je nase prve babo, tak som velmi opatrna a aj sa nam nedarilo, takze ked sa podari, tak sa clovek uz o to babatko boji, ale to uz bude strach on po cely zivot 🙂

martinade
21. nov 2019

@mimka91 ja som si 2x sama zasla do laborky aby mi zistili vysku hcg. Ak si na ihlickach, tak chod... necakaj na lekara. Teda to som spravila ja 🙂

ceklis
21. nov 2019

@evi38 ďakujem krásne. Zatiaľ som pribrala 5kil, teraz som 30tt. Mám taký “limit” že max 8kil, tak snáď sa to podarí. Po prvom mam ešte asi 7navyse, tak preto sa snažím držať to nejako na uzde, no moc to nejde. Brucho už mám take ako keď som išla rodiť malého. No veď hlavne nech je všetko ok

anniii
21. nov 2019

@mimka91 Aj ja som po pozitívnom teste prestala merať. Teda merala som ešte deň po, ale teplota mi klesla asi o 0,3 stupňa, tak som to nechala tak, nech zbytočne nestresujem. Tri týždne čakania na návštevu lekára boli nekonečné, ale napriek poklesu teploty bolo všetko OK, takže verím, že je to aj tvoj prípad 🙂

olivia_0309
21. nov 2019

@mirus11 ani mne da nezda divny😉 ja mam taky nonstop! Bt skace, poskakuje ako kamzik v tatrach😆 je to vpohode lebo pekne vidno rozdiel medzi predovu a poovu fazou👍🏼

evita2176
21. nov 2019

@mimka91 urcite nie mne dr povedala ze teplota klesla po case na normal ze sa nedrzi cele tehotenstvo hore. ;) hlavne kludik a uzivaj si to 🍀✊

kika123kika
21. nov 2019

@mimka91 bt sa vraj koli tomuto nema merat v tehu 🙂 koli stresom nakolko bt v tehu skace 🙂 aj ja ako som zistila ze som tehu tak som prestala 🙂 radsej som si pre radost tehu test spravila 🙂 cize gratulujem vyloz nohy a drzim palce aby si mala krasne a bezproblemove tehotenstvo ❤️🍀

olivia_0309
21. nov 2019

Ahojte žienky, tak bola som dnes u Dr., objednala ma skor kvoli trombofilnej mutacii co mi vysla v testoch z CAR. Dostala som hned papier a temrin na 2.12.
Som presne 5+0, bublina je tam kde ma byt a je to na dobrej ceste podla Dr🙏🏼lebo to zodpoveda danemu tyzdnu. Vzala mi krv na HCG,na obed si mam volat a objednala ma o dva tyzdne na kontrolu s tym,ze by malo bubline uz bit💓. Verim a dufam ze bude vsetko vporiadku🙏🏼 Dnesnym dnom som ukoncila meranie a posledne testy som robila v nedelu a utorok😊 Zacinam tomu pomaly verit a opatrne sa tesim s velkou pokorou a respektom...🍀🍀🍀

giuli
21. nov 2019

@olivia_0309 uprimne gratulujem🤗

butterfly333
21. nov 2019

@olivia_0309 super gratulujem

mirus11
21. nov 2019

@olivia_0309 ďakujem za info, aj vy si myslíte, že ovu bola vtedy, ako je vyznačená? Lebo na druhom grafe FF my zaznacovalo na 19DC,ale vtedy som už nemala ani žiadne bolesti, a keď som aj do grafu na FF zaznamenala všetky tie merania, tak ju posunulo tiež aj tam na ten 17DC.

olivia_0309
21. nov 2019

@mirus11 no ja by som povedala ze ovu prebehla podla BT toho 19DC...

olivia_0309
21. nov 2019

@giuli @butterfly333 ďakujem😊 prajem vám to isté a držím prsty✊🏼

zuzik5891
21. nov 2019

@olivia_0309 blahoželám a prajem krásne a bezproblémové tehulkovanie ❤️🍀🙏

olivia_0309
21. nov 2019

@zuzik5891 Zuzik,ďakujem🙂Tebe posielam megapozitivnu energiu a tehu bacily...ak ti možem poradiť, viem že si skúsila už všetko snáď, pozri di Hormonálnu jógu😉existuje aj HJ pre mužov, možno aspoň na odbremenenie psychiky a zrelaxovanie tela a duše by vám to pomohlo. Držím ti silno prsty✊🏼

mimka91
21. nov 2019

@anniii dakujem 🙂 no podla app som uz v 6tt

mimka91
21. nov 2019

@evita2176 dakujem 🙂 tak od zajtra uz radsej nemeriam :D

mimka91
21. nov 2019

@kika123kika dakujem 🙂 tak uz ani ja nebudem merat teplotu 🙂 a uz sa tesim, ked to babo uvidim na sone v utorok 🙂

zuzik5891
21. nov 2019

@olivia_0309 vieš že nad tou jógou uvažujem?...aj kamarátka mi niečo spomínala že v SNV je jóga pre tehotné tak sa popýtam či cvičia aj také prípady keď sa nedarí 😍

olivia_0309
21. nov 2019

@zuzik5891 super a ak by nie tak si s tvojim drahym urobite vylet vikendovy do Ba a absolvujete kurz tuto, je to jeden cely den a potom cvicis doma podla manualu a nahravky z kurzu😉 A velmi ocenujem aj odporucanie roznych eterickych olejov na podporu otehu co nam ta baba davala👍🏼 Bolo to super a ta joga mne veeelmi pomohla,aj kamoske veru🙂 Tak pouvazuj,len takto povzdbudenim a tymto odporucanim ti viem pomoct🍀

butterfly333
21. nov 2019

@zuzik5891 aj ja to práve riešim že začnem chodit na hormonalnu jogu

kika123kika
21. nov 2019

@mimka91 nemeraj ani usetris si tym nervy 🙂 a potom sa nam pochval foteckou 🥰 drzim palce ✊🏼

kika123kika
21. nov 2019

@olivia_0309 jeeeej gratulujem moja 🥰🥰🙏🏽 Prijemne tehulkovanie prajem 🍀❤️

olivia_0309
21. nov 2019

@kika123kika ďakujem Kikuš, veľmi ti prajem, aj ostatným dievčatám,aby ste sa skoro pridali a hlavne nech to všetky dobojujeme s tými drobcami do úspešného a zdravého konca🙏🏼✊🏼🍀

mimka91
21. nov 2019

@kika123kika 🙂 dakujem pochvalim a tebe aj ostatnym babam drzim silno palceky, aby ste si co najskor nasli //

kika123kika
21. nov 2019

@olivia_0309
@mimka91
Dakujem dievcata dufam ze buduci rok bude vdaka 2 // ten najstastnejsim 🙏🏽🥰

martinade
21. nov 2019

@olivia_0309 gratulujem 2.12. Mam tiez termin 😍
Ty si 5tt+0 a ja 6tt+0 tak sa uvidime v julovkach 🙂