Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Baby, myslite, ze dnes by uz test ukazal nieco? Ci je to este skoro?
@0507 Ahoj,teploty mas ozaj super👍🏼 Test by ti uz mohol ukazat😉 Ja som mala daleko nizsie a slakajuce teploty a vyslo to, test mi ukazal paradnu ciarku 12DPO a nebol z prveho ranneho mocu✊🏼drzim prsty silno
@0507 si 12dpo to uz by malo daco ukazat 🙂 ja som mala na 12dpo krasnu viditelnu ciarku drzim palce ✊🏼🙏🏽🍀
@0507 ja by som už asi nevydržala a testovala. Mne test ukázal už na dalši deň po poklese jemného dušika. Graf vyzerá veľmi sľubne. Držím prsty.... 🙏🙏🙏
@shellynda
@julianka007
@kika123kika
@olivia_0309 niekde som citala, ze take 2-3 dni po poklese by mohlo uz nieco byt? Normalne nemam odvahu, nechcem byt sklamana
Baby, pomoc🙏🏼prosím radu...Vitex-užívať či neužívať, som 5+4 a mám dilemu. V pokynoch na krabičke je že je nevhodný pre tehotné, ale pár krát tu nejake žienky písali,že užívali a postupne vysadzovali...Prosím poraďte ako teda.Vďaka🙂
@0507 ak si chces byť úplne istá, tak ešte počkaj do zajtra. To je už na tebe... 😉 Najistejsie je ale počkať na MS... No to ja nie som z tých, ktoré vydržia. Ja som mala pokles na 10DPO a 11DPO som išla vyskúšať test s tým, že veď aj tak tam nič nebude, lebo taký pokles som mávala v každom cykle. A prekvapilo ma to celkom.
@julianka007 Ved ani ja nie som z tych co vydrzia 🙂. Len teraz po tom poklese si robim nadeje a tak budem asi viac sklamana ako inokedy
@olivia_0309 mne tu myslím, ze @taily30 poradila, že Vitex sa môže užívať do 10tt-12tt alebo tak nejak. Len ak by ti Dr. nasadil nejaké hormony, tak sa to nesmie kombinovať a treba to vysadit. Ja som douzivala balenie čo som mala a asi tak týždeň som postupne znižovala dávku. Ja som ho ukončila v nejakom 9tt.
@0507 ja som rada robila test takto skoro. Mala som ho biely a potom ma to nelákalo testovať už a vyčkala som do MS už s triezvom hlavou, ale nádej som si ešte udržiavala. Mala som to v pláne tak urobiť aj tento cyklus, ale čiarka má dobehla a potom som ako bláznivá testovala každý deň... 🤦

@naty1987 juuuj ty ešte stále nič? Silno ti držím palce, nech sa ti to už spustí konečne a nemorduje ťa to tak dlho🙏😘...