icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

0507
25. nov 2019

@julianka007 to verim, aj ja som taka 🙂

julianka007
25. nov 2019

@0507 už urob ako to cítiš... Ak si budeš istejšia keď ho urobíš až neskôr, takto tak urob. Treba sa, ale pripraviť na to, že výsledok môže byť hocijaký. Ale silno držím prsty nech tam máš //... 🤗🤗🤗🤗

olivia_0309
25. nov 2019

@julianka007 vďaka a ako si znižovala dávku? Ja som brala pred zistením tehu 2tbl denne, potom už len jednu denne ráno pred jedlom. Mám brať ešte tú jednu a napr. po kontrole v 7mom týždni znižovať? Sú to kapsule tak neviem či ich užívať každý druhý/tretí deň až nakoniec s tým prestať🤷🏻‍♀️

julianka007
25. nov 2019

@olivia_0309 ja by som ich kľudne brala aj do 10tt ak by som ešte mala, ale ďalšie balenie som nešla už kupovať. Ja keď som videla, že mám už posledných 10 kapsúl, tak som si každý deň z kapsule trošku odsypala. Mala som tak istotu, že to nevysadim príliš rýchlo. Aj keď škoda toho vysypaneho vitexu... 😂 Ale bezne sa vysadzuju lieky tak že si dáš každý druhý deň a ja by som posledné 3 kapsule dala aj každý tretí deň.

olivia_0309
25. nov 2019

@julianka007 okej teda, ďakujem😉

mirus11
25. nov 2019

@giuli ahoj moja no ako ty dnes? Ja som tiež včera večer testla, ale tiež bielu ký test, ale som ešte zvedavá, koľko cca dní pred MS klesá BT, lebo mne to akosi divne ide ten môj graf.

0507
25. nov 2019

@julianka007 dakujem...ratam aj s negativnym vysledkom samozrejme

giuli
25. nov 2019

@mirus11 super...ja som dnes nemerala,vstavala som ovela skor a,ako pre 6.15 kwdy obvykle meriam..podla mojich vypoctov MS by mal dorazit zajtra....test biely....
Dnes som si aj dohovorila konzultaciu v Ginfive ..na 16.12...chceme skusit IUI....este to vyskusame a potom koncim....drzim Ti palce,stupanie super...

mirus11
25. nov 2019

@giuli my máme tiež prvé dieťa cez GinFiv a tiež IUI.

giuli
25. nov 2019

@mirus11 jeej vazne...chceme vyskus..naco budeme cakat...hlbsue nechceme do toho ist...bud sa to podari cez IUI alebo nie...mame svoj vek...takze dame tomu este takúto sancu...aky su tam..kludne ce ip

naty1987
25. nov 2019

@shellynda anooo včera som si zavrtela riekou 😁😁😁😁 dala som si decku proseca a pomalinkyyyy začína ms začínam spinit tak sa tesiiiiiiim ako malé deckooo joj 🤗🤗🤗

shellynda
25. nov 2019

@naty1987 to naozaj 😃? No to som rada, tak konečne, lebo už to strááášne dlho trvalo, ale tak vidíš, pomohlo to🤗... 💖

giuli
25. nov 2019

@naty1987 super moja,tak nech sa spusti a mozes sa zacat snazit...telo oddychnute,nacerpalo silu a idess

naty1987
25. nov 2019

@shellynda
@giuli strašne sa tesiiiim ale spinim do hneda ale ja si pockaaaam na tu mršku už ju cítim že príde v plnej krase😁😁😁

giuli
25. nov 2019

@naty1987 uvidis,ze sa to rozbehne....tak ideme spolu na to...ja ju cakam zajtra...

patricjia
Autor odpoveď zmazal
patricjia
25. nov 2019

Ahojte kočeny, už dlho vás čítam, a chcela by som sa k vám pridať, ak dovolíte. BT meriam prvý cyklus, s mužom sa staráme už skoro 2roky. Tento mesiac idem do toho na 100%, pretože ma to už hnevá, takže som do toho šla s pozitívnym nastavením, že sa to proste podarí a hotovo... no či aj výsledok bude 100% to uvidíme. Vysielam aj môj graf, ak by ste mohli na to mrknúť, viem, že všetko chce čas, ale zaujíma len váš názor. Normálne mávam 27 DC, ale s ovuláciou na 14deň, tento mesiac však ovu bola skôr, takže určite aj mrcha ,, nedojde,, skôr. Predpokladám, že možno štvrtok. Viem, že psychika má svoju moc, ale už asi 3dni mám citlivé bradavky na dotyk, hlavne ráno, keď vstanem, a to sa mi Nikdy nestalo, viacej ma však bolí pravý prsník. Čo si o tom myslíte? Ďakujem za každú odpoveď.

patricjia
25. nov 2019

@olivia_0309 tiež užívam Vitex, prvý cyklus. Myslíš, že si otehotniela vďaka nemu? Ja som tiež rozmýšľala ako by som sa ho zbavila, keby sa podarilo, asi by som sa bála ho užívať ďalej. Tiež by som spravila ako písali kočky, raz za dva dni jednu asi týždeň, potom každý tretí deň, asi by som to chcela ukončiť čím skôr.

giuli
25. nov 2019

@patricjia graf pekny..teraz uz len pockat...ten pokles na 9dpo je ok....ja by som skusila kludnetest zajtra,pozajtra

patricjia
25. nov 2019

@giuli mňa to tiež ťahá testnúť, len nemám testy, do obchodu sa dostanem až vo štvrok, tak uvidím, len to čakanie... s každým ranným meraním, sa bojím sklamania. Viem, že je to indivuduálne, ale nemyslíš, že tých 36,8 je málo, nemalo by to ísť výšie?

giuli
25. nov 2019

@patricjia uplne ok su tvoje teploty..uz som to sem sice davala ...ja tuez teploty vyssie nemam ,ale pre inspiraciu davam este raz....moj vitazny graf...a kuk teploty taketo...az potom sa zdvihli...drzim palce

patricjia
25. nov 2019

@giuli Ďakujem pekne za nádej, uvidím, čo prinesie ďalšie meranie BT, a ak do štvrtku nepríde mrcha, testnem

olivia_0309
25. nov 2019

@patricjia ahoj a vitaj😉 Neviem posudit ci prave Vitex mi k otehu pomohol,ako sam o sebe. Brala som toho viac,okrem toho som zacala s hormonalnou jogou,ktoru som cvicila velmi intenzivne a skor si myslim ze psychicky odputat sa od snazenia a nedarenia mi pomohla joga😉 Lebo Vitex a kadejake bylinky a doplnky jem od januara a teraz sa nam chvalabohu podarilo,lebo v centre nas uz tlacili vo umeleho. Ale urcite mi pomohol Vitex znizit hladinu prolaktinu cize ma v tom svoju zasluhu. Momentalne ho uzivam ako pisala @julianka007,davam si jednu tbl. a po dalsej kontrole zacnem znizovat davku s tym ze si dam jednu kazdy druhy den a tak postupne vysadim.Aj mate nejake problemy,alebo proste sa nedari bezdovodne takto dlhsiu dobu?

olivia_0309
25. nov 2019

@patricjia graf a teplota sú podľa mňa Ok ako ti píše@giuli, ani ja nemávam nejako vyššie. Každé telo je iné, nemusíme mať všetky poovu teploty 37😉 Počkaj deň dva a skús testnúť,vyzerá to,že ro mohlo vyjsť✊🏼

patricjia
25. nov 2019

@olivia_0309 ahoj a ďakujem... všetky vyšetrenia, čo sme podstúpili boli v poriadku, už som rozmýšľala, či to nemôže byť geneticky dedičné, keďže všetkým ženám v rodine sa zadarilo až po 2rokoch snaženia. Ovulujem každý mesiac, lebo patrím medzi tie šťastné, čo to bolestivo cítia, ale tento mesiac som mala takú silnú čiarku na ovu teste ak nikdy. Musím počkať, viem, len mi tiež nejdu do hlavy tie prsia, mňa nikdy ani pred ms nebolia, občas ma zabolí v podbrušku, točí sa mi hlava. Dúfam, že máš pravdu, a bude to tam.

patricjia
25. nov 2019

@olivia_0309 a koľko ste sa snažili, ak môžem vedieť? A vôbec to gratulujem!

olivia_0309
25. nov 2019

@patricjia my len od januara, ale s necakanymi problemami-vystrasili ma predcasnym ovarialnym zlyhanim a predcasnou menopauzou, mala som zly hormonalny profil,manzel hranicny spg. Boli sme v hroznom strese z tychto diagnoz,lebo prisli necakane na zaciatku snazenia...😏 Nastastie sme ich nikdy neprijali a nestotoznili sa s nimi😉 Dakujem,dufam ze vsetko dobre dopadne🙏🏼 Tebe prajem aby si aj na tehu teste mala take silne ciarky ako na ovu tento mesiac✊🏼

patricjia
25. nov 2019

@olivia_0309 ako sa hovorí, pozitívne myslenie! Tešim sa s tebou, a verím, že všetko bude v poriadku! Ja to budem ďalej sledovať a ak mrcha nepríde do štvrtku, tak testnem, a dám vedieť. Verím, že bude ako píšeš 😉 a ja budem mať pod stromček ten najkrajši darček na svete!

bona69
25. nov 2019

Dievčatá ja som asi tiež vďaka vitexu otehu, brala som 3 mesiace, potom ako som našla // som prestala brať zo dňa na deň lebo mi akurát došlo balenie a ďalšie som nekupovala, všetko bolo ok, ja som ani nevedela že ho mám brať ďalej 😀

patricjia
25. nov 2019

@bona69 tak ja som tiež nikde nečítala, že by mal byť problém vysadiť ho zo dňa na deň, len tak ma to napadlo, že by som sa asi bála tak spraviť. Moja sestra bola ,,stratený,, prípad a Vitex jej pomohol. Ja užívam prvý cyklus a teraz som zvedavá. Ja verím, že sa podarilo! A tebe gratulujem, v ktorom tt si?