Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@patricjia mne Vitex tiež veľmi pomohol... Ja som mala príliš krátky cyklu cca 23 dní a ovulácia bola tak na 10DC. A zrejme mi nedozrievali dostatočne foliky. Nam sa nedarilo 4 roky a po dlhšom užívaní vitexu som mávala ovulku na 13DC a LF pravidelne 14 dní. Asi tak po 4 mesiacoch užívania vitexu som prvý krát otehotnela, ale sa neudržalo. Po krátkej pauze som znova nasadila Vitex a zadarilo sa asi po 3 cykloch a zatiaľ som v 10tt. Zatiaľ sú stále obavy, no snažím sa veriť tomu drobčekovi. Tak za mňa... Ja som s Vitexom nadmieru spokojná.
@julianka007 ako si ten víťaz brala až po ovu či v kuse celý cyklus?
@julianka007 Ahoj, teším sa, že sa ti konečne podarilo, a ver, že všetko bude v poriadku! Malinka bublinka je tam už poriadne zavŕtaná, a už sa ťa nepustí! Prajem hlavne veľa zdravíčka. Ja som mávala ovuláciu vždy okolo 14 dňa, cyklus 27dní. Teraz s vitexom, ovu bola na 11deň, ale či za to môže on, to neviem. Len viem, že nikdy som nemala takú silnú čiarku na ovu teste, takže možno som ovulovala aj predtým, len folikuly neboli kvalitne dozreté, vtedy dôjde k ovu, ale čiarka na ovu nie je taká tmavá... neviem, každopádne teraz čakám, na predchádzajúcej strane je môj graf, mrkni, ak sa ti chce. Sama som zvedavá aký bude dlhý cyklus, ale dúfam na 9mesiacov 😉🤗
@julianka007 takže tiež vidím určite pozitívny účinok 😉
@butterfly333 ja vkuse celý cyklus a to 3 mesiace vkuse, k tomu ale aj kopu ďalších vecí 😀píla som alchemilku do ovu, gynex , kyselinu listovú, zinok, b komplex Forte, vit e, a keď som dobrala gynex tak posledný mesiac aj inofolic 2x denne,sem tam aj tinktúru z kotvicnika, lebo to bral môj muž. Joj moja čítam ta tu tak ti držím palce aby to už vyšlo a dotiahla si to do úspešného konca 😘😘😘
@butterfly333 ja tiež som nasadila s 1 DC jednu tabletku na lačno, beriem celý cyklus. Počas ovulácie som nasadila aj kyselinu listovú, ktorú už mám s vitamínom D, a ešte vitamín E. Môžem sa opýtať ako dlho sa snažíte?
@bona69 ďakujem ja tiež toho beriem dost brala som 3 mesiace injekcie igamplia na zvyšene cytokiny nízke iGg viď d3 5000 femibion zinok selén maca občas cit C a už treti mesiac beriem čistý inositol. Tak som si teraz dala aj vieš som 11dc.
@patricjia snažíme sa 2roky minulý rok v júni som v 6tt potratila .Minuly rok v októbri prvé IUI neúspešne teraz v piatok ideme skusit druhé IUI no či sa to podarí uvidíme no vraj veľké šance pri iui niesu tak uvidíme.
@butterfly333 silno vám držím palce 😘❤️❤️
@butterfly333 my tiež 2roky, lekár mi hrozil tiež IUI, ja sa tomu urputne bránim. Je mi ľúto, toho predtým, ale treba myslieť pozitívne, to je základ, a skús ten vitex, sestra mala rakovinu na vaječníku, nezhubnú a cysty, jeden jej vzali a z druhého zostali 2/3, lekár povedal, že deti mať nebude, tiež užívala vitex a dnes má 3 deti, ktoré počala prirodzene. Takže nič nie je stratené!! Len treba veriť. Ja som dnes 11DPO, prvý cyklus s vitexom, rozdieľ som cítila, a teraz čakám, na predchádzajúcej strane mám graf, čo myslíš?
@butterfly333 ja som užívala celý cyklus bez prestávky.
@patricjia graf vyzerá zatiaľ veľmi nádejne... Pekne sa držia teploty... Budem silno držať prsty. Chystáš sa aj testovať?
@julianka007 ďakujem vám veľmi pekne. Snáď sa to už podarí aj nám.
@patricjia
@bona69
@julianka007 keby som mala doma testy, určite by som nevydržala, ale keďže nemám, počkám do štvrtku a ak nepríde mrcha, testnem 🙂
@butterfly333 podarí! V piatok budem na teba myslieť! 😉
Dobre ranko...ja uz dnes prepad,takze MS dnes dorazi...a aj mna...😊🤣https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...

@bona69 môžem sa spytat ako si ho brala od ovu či celý cyklus?