Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333 ja som progesteron brala do 14tt... Fraxik/clexane som pichala cele tehu a budem azd o konca sestonedelia... Potom mam kontrolu na hematke a uvidime co dalej... Asi zas anopyrin...
@butterfly333 Osobnú skúsenosť s touto kombináciou liekov nemám, ale myslím si, že ak ti to predpísal lekár, môžeš byť pokojná 🙂 On si je vedomý prípadných kontraindikácií a určite by ťa neohrozil.
@anniii áno dal.mi to gyn v centre.
@ikonica tak to aj mňa čaká ak sa niekde zadari.
Baby v pondelok na 11dc folik 15mm môže mať dnes 18-19mm? Mám si dnes pichnúť ovitrelle.
@butterfly333 Doktor mi povedal a aj dievčatá tu písali, že rastie 2-3 mm za deň, takže áno 🙂
@anniii ďakujem snad z toho niečo bude
@butterfly333 ano moja,folik rastue cca 2mm denne takze ,ak v pondelok mal 15 mm dbes plus 4 ...19mm...drzim palce
@giuli ďakujem moja no nedávam tomu nejaké veľké šance. Nevadí v decembri chcem úplne vypnúť a už žiadne vitamíny tabletky čaje.
@butterfly333 za pokus to stoji a urcite aj pauza od
vsetkeho vitaminozneho.......
@giuli no to áno na tu pauzu sa už teším lebo už mi to fakt lezie na nervy stále mysliet na to aby som nezabudla taku či hentaku tabletku a na čo vlastne keď aj tak nič z toho nepomáha vôbec nič nezaberá len sa tým napchavam už stači.
@butterfly333 ja tiez som vysadila inofolic,straasne som priberala ,davam gynex a vitex...ale aj to boh vie dokedy ma bude bavit...ja na to nemam tepezlivost🤣
@giuli ja už tretí mesiac čistý inositol no nepribrala som z neho.
@butterfly333 mne neskonale chuti jest...a to odvtedy ako som ho brala...urcite od samotneho nie,len moja pazravost je viac na vine....

@ikonica dakujem baby ste ma ukludnili.
@martinade