Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kika123kika ďakujem 😘áno určite , len som sa neovládla😊... Ale aspoň, že skočila pekne ešte viac hore
Aj ja hlásim dnes 1DC
@shellynda ved toto mozno zaktra bude pad a potom hopsa do vysin 🙂 🙈🙏🏽
@kika123kika júúj😃 no bodaj by si mala pravdu 😍
@taily30 ahoj 🙂 dnes zacinam 7tt+0. Mam sa dobre, nechutenstvo pretrvava ale nie je mi zle. Minuly tyzdeň ovocie a mak/makovník ma zachranil. Od predvčera uz makovnik nemozem ani citit a presla som na mäso. Inak dnes mi poklesli a spadli prsia. Uz nie su take napnuté ako v predchadzajuce dni tak sa kus bojim co to je. Ci je to prirodzene... bo naposledy ked mi povolilo napatie prsiach, tak to neskoncilo dobre. Ale podbrusko ma stale pobolieva. Inak v pondelok mam konecne kontrolu, tak dufam ze uvidim bijuce srdiecko. 💗
@giuli úplne ťa chápem ja už občas nemam silu to riešiť a potom si vravím že určite to už teraz vijde....Ja som začala znova užívať fertiprona uvidím či príde ovu ale nechcem robiť ani testy ani nechcem merať nechcem sa na to upnut ale aj ma laka merať by 😂 no odolávam statočne
Tá moja "mega silna" ms uz skoncila trvala presne 4 dni ako vzdy tak som aj zvedava co bude dalej podbrusko ešte cítim .....A ktovie či ovu vooobec bude 🤔
@naty1987 natu,ja by som aj silu nasla,len ten vek mi jeden den vravi,uz si stara koza,co chces...druhy den som ok...ale co nespravim pre mojho obstarozneho ,bezdetneho, milovaneho muza....saaak on bol taky hotovy ,ked som potratila,ked sa nanho pozriem ,ako po tom tuzi,tak ma srdce boli..😊😉🤣
@martinade no sranda s tymi chutami/nechutami. Aka sme kazda ina. Ja som maso nemohla ani citit a doteraz mi ta nechut nejako ostala. Zjem ale velmi malo. Co sa prs tyka, tak aj mne sa menili. Ja som ich take nabite mala asi len chvilu. Velmi som zvedava co na kontrole. Strasne moc drzim palce. To uz ti aj foto mozu dat. Viem, cim prechadzas, len sa drz a klidek 😊
@martinade ja som mala chuť na mäso a mäsové výrobky keď som čakala syna, to bolo hrozné, lebo inak ľubím sladké.... teraz naposledy len sladke mi chutilo, ked som čakala maličku Tami, takže môže byť, že máš v brušku malého drobčeka - chlapčeka. A prsia ma naposledy tiež tak ako ty vraviš, na začiatku trochu napnuté, trošku pobolievali a potom nič až do konca tehu ani nenarastli 😀 tak rada čítam dobré správy od teba, tešíme sa na pondelok, drž sa
@martinade Ja teraz každé ráno ako prvé ohmatávam prsia, či ešte bolia 😳 Keď som v prvom tehotenstve bola v 7tt v nemocnici kvôli krvácaniu, tiež som sa bála, keď ma prestali bolieť. Doktorka mi vtedy povedala, že to nič neznamená. Aby som sa upokojila, urobila mi sono a srdiečko stále pekne bilo.
@martinade neboj sa... Myslím, že podľa tehotenských príznakov sa nedá príliš orientovať. Ja som mala prsia niečo vyše týždňa brutálne napučane aj podprsenky mi boli malé. Potom splasli a prestali bolieť... Potom začali bolieť len bradavky, potom zas celé prsia. Niekedy vôbec nebolia. Aj nechutenstvo sa mi každú chvíľu meni.. bolesti bruška tiež niesu stále... Potom ma zas začne hlava bolieť... Každý deň je úplne iný. Viem presne akú neistotu preživaš, ale musíme sa udržiavať v pohode a myslieť pozitívne. Toto sú veci, ktoré neovplyvnime. Tak sa radšej tešme namiesto stresovania sa.😍😍😍😍😉😉😉
@julianka007 a @martinade dievčatá, zdieľam vaše pocity, dnes som 6+0, prsia mám riadne navreté, bruško pobolieva ale nevoľnosti mám už týžden-nechutenstvo a odpor voči jedlu...ráno som pri vstávaní na chvíľu zapochybovala či ma bolia prsia a tak...vošla som do kuchyne že sa napijem čistej vody a ako som sa napila ma naplo a už som aj utekala🙈 Čiže hneď som sa ukľudnila že je asi všetko ok a týždeň do kontroly to musím vydržať. Beriem to tak,že je to ďalšia méta,aby bilo srdiečko. Vám prajem veľa šťastia na kontrole aby bolo všetko vporiadku,už to máte zachvíľu😉Držím vám prsty,nech sa nestresujete zbytočne vlastnými myšlienkami a sledovaním aj keď je to horzne ťažké a nech sa vám/nám tehuľkuje vpohode a v zdraví či už s nevoľnosťami alebo bez nich hlavne do úspešného konca🍀🙏🏼❣️✊🏼
@martinade Maťka, čo sa týka pŕs, tak som mala také isté obavy ako ty, lebo tiež ma v tom predchádzajúcom tehotenstve prestali bolieť a nedopadlo to dobre...v takých týždňoch ako si ty sa mi tiež stalo, že napr. 2 dni neboleli, ale potom opäť začali, prípadne cez deň nič a v noci úplne naliate a boľavé, neboj treba veriť...držím palce na pondelok
Babulky, tie, čo máte vyšší vek, aké Vám vyšli výsledky z krvi, čo sa robia na konci 12tt myslím ten pomer, lebo dnes som volala za výsledky a mám vysokú štítku a aj DS a rázštep
@annii @julianka007 @olivia_0309 Zienky zienky dakujem pekne, ze ste sa podelili a vasimi skusenosťami 💗 vsetko je nové, neznáme.
@dolynkag ak by to bol chlapček, bolo by to super, hlavne nech je to zdravé. A ako sa dari? Tami uz musi mat 5-6mesiacov?
@evi38 Evka ako bolo v Dubai? Syncek sa ma dobre? Je mi to luto ze ti vysiel DS, dufam, ze nema vysoku pravdepodobnosť. Drzim silno silno prsteky. 💗

@shellynda asi je este skoro na test 🙂 silnoo drzim palce 🙂