Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@shellynda ahoj moja 🙂 neboj sa nicoho graf mas krasny 🙈🥰 a mysli pozitivne minuly rok v decembri sa splodilo veeelmi vela deti koli kludu a pohode ❤️ Talze ak sa nezadarilo teraz zadari sa v decembri ✊🏼🙏🏽❤️
@mimka91
@naty1987
@kika123kika moc vám zo 💖ďakujem za podporu 🤗. Keď som ráno videla teplomer a test, skoro ma porazilo😔... Teraz budem dúfať veľmi, že zajtra zase skočí teplota hore 🙏. Ak nie, bojujeme ďalej 😊
Prosím vás ako to robíte keď máte styk ráno ešte pred meraním...to už je teplota skreslená a teraz mám v tom guľáš keď už by mala byť ovulka, nebudem vedieť kedy naozaj stupla teplota 😳
@jeanne0 veď najprv odmeraj.
@shellynda nebooj moja ono sa to podari treba verit 🍀🙏🏽 Ja akurat budem volat sestricke na odber na toxoplazmozu nakolko az vtedy sa mozeme snazit ak bude negativna 🙂 tak sa trosku bojim 🙂
@kika123kika no dúfam, že sa podarí, už by aj mohlo veru 😍... Fúúúha, tak to ti držím moc palčeky aby ti to dobre potom dopadlo 🤗
Ahojte, ja som sa rozhodla prestat merat po ovulacii, lebo mi z toho uz hrabalo, vzdy mam vysoke teploty, ale pekny graf mi je k nicomu, ked nie je vitazny, tak len cakam bez teploty, 7DPO 🙂
@shellynda podari uvidis 🙂 a mozno uz buduci rok budeme stastne maminy 🍀🥰
Dakujem tak dufam buduci tyzden mam volat 🙂
@pasikavamacka shoj velmi dobre si sa rozhodla aj ka uz len v dcembri chcem skusit k meraniu aj ovi testy tie som este neskusala nikdy ale asi pd januara chcem ist tiez na volno 🙂 a nezaoberat sa tym 🙂
Ahojte žienky... Tak 5.12. ideme na prvú konzultáciu do CRM v BB. Drahý je ochotný podstúpiť TESA, tak ideme do boja. Neviem síce, čo všetko nás čaká, ale ak chceme bábo, tak najvyšší čas začať konať. ❤️
@beatinka napis potom co povedali, ja som z BB tak mozno tam zavitam tiez ak sa nepodari inak
Ahojte 🙂 prvý krát som si merala tento mesiac bazálne teploty a neviem kedy presne prebehla ovulácia pretože keď mi 13DC vystúpila teplota dom mala ešte pozitívny ovu test ... podľa toho grafu prebehla ovu 11DC keď bola teplota najnižšie alebo 12DC pred jej vystúpením ? Teplota stúpne ihneď ako ovu prebehne alebo až po niekoľkých hodinách ... ďakujem 🙂
@martinade moja to je super správa moooc sa teším s tebou nech to dotiahneš do úspešného konca.😘
@butterfly333 @kakatulik dakujem 😍 az mi slzy tiekli ked som videla to blikajuce svetielko, srdiečko. Moc drobca nechcela ultrazvukom vyrušovať, ani nešla do hlbky, ze je velmi malé ešte a ze ho nebude rušiť 😍

@mimka91 viac sa bojím už, ako teším 😔... Test teraz robený, ale negatívny a aj teplota dnes klesla, tak neviem-neviem...