icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rybkaa
autor
19. sep 2014

@mawiya vďaka, aspoň v tom nie som sama 🙂 teda v tom si ty 😀 tú sebaľútosť som myslela 😀

rybkaa
autor
19. sep 2014

@mawiya tak zašmar háčik a na materskej miesto pletenia budeš korbáčiky krútiť, kúp jednu kravu, na trávniku pred panelákom sa popase, podojíš a môžeš mlieko variť, syry robiť, prídem kúpiť 😀

mawiya
19. sep 2014

@rybkaa myslíš na stehnách šúľať????? tie korbáčiky?

rybkaa
autor
19. sep 2014

@mawiya hej na stehnách, a keď budeš mať väčší brúšok, ta potom aj na ňom šuľkať - malô občas kopne, tak sa tiež pričiní k rodinnej výrobe, a potom pôjdeš na rýnok predávať, ta biznis jak sviňa 🙂

adamnela
19. sep 2014

Caute, caute..
No ja 2 DC a krvacanie celkom priemerne..ani vela, ani mako...Buduci týždeň idem na ster a ked bude negatívny, tak dohodneme termin tej laparky..
@rybkaa
@mawiya no ja sa z Vás asi ustim dakedy, lebo na grafoch pri korbacoch skončiť to je také "slovenské" 😀😀 My mame na Orave korbacov a korbacov..mňam..
@sjuzan77 Ty sa ani nepohni moc z postele, fakt keď je to nutne..A teraz ako?
@kubisova no u Teba celkom dobre vyzera. O par dni by mala prísť mrcha..

sjuzan77
19. sep 2014

@adamnela aspon si teraz nemusela cakat na mrchu tak dlho, ako minule, to bol nekonecny pribeh 😅
Este stale spinim, nie je toho vela, ale je to tam. Lezat lezim, ale vstavam casto, co mam robit, ked kazdych 30 minut mi treba na wc 🙄

mawiya
19. sep 2014

@rybkaa jaaaaaaaj bruško je takô väčšou už niekoľko rokov. horizontálne tehličke mám aj štyri. tak ja už kľudne šúľať môžem

mawiya
19. sep 2014

@adamnela rýýýýýýpaš?????? šak pošli nejakie. ale iba takie, čo bačovia robia. 😝

adamnela
19. sep 2014

@sjuzan77 no nech sa to čím skor zasa ukludni ako to bolo..
@mawiya bacovia u nás nesulaju..to taká zenska robota..

kubisova
19. sep 2014

@adamnela tak hlavne az je vsetko ok....no ja v to dufam ze dojde mrchana uz....potom zbehnem k dr...ci je vsetko oki

paskolinka
19. sep 2014

juj baby, ked tak o tych korbacikoch, som si spomenula, ze mam doma v mrazaku hadam pol kila zamrazene 😀 to sme dostali pred odchodom na dovolenku a tak som to sikovne uskladnila, ze veru nebyt vas, aj to tam ostane 😀

adamnela
19. sep 2014

@kubisova no ved to, nech sme uz obe ok 😉
@paskolinka no vidis 😉 A my mame v mrazničke skoro stále. U nas oslava bez korbacov nehrozí.. 🙂

kubisova
19. sep 2014

@adamnela no uvidime hadam bude dobre.....
ale baby ja mam pol suflika v mrazaku korbacov a niti

paskolinka
19. sep 2014

@kubisova
@adamnela veru, treba sa zasobit na horsie casy, clovek nikdy nevie, kedy to udrie 😉

rybkaa
autor
19. sep 2014

@adamnela no vybaveno, dnes idem do Popradu, tak sa stretneme na pol ceste, dones mi tak za kilo 😀

adamnela
19. sep 2014

@rybkaa príď rovno na Oravu a ujde sa Ti aj viac ako len kilo 😉

senta_sofia
19. sep 2014

@rybkaa @mawiya @paskolinka @adamnela inak korbaciky su vyborne vysmazane, obalit v cesticku, viac muky ako struhanky a s pikantnou omackou (kecup, feferony, prip. aj chilli), ňom ňom ňom 🙂)
a inac neska som bola na nakupe, tehotny nie je nikto?😀

sjuzan77
19. sep 2014

Dofrasa baby, si tu tablet oslintam, taku chut mi robite a @senta_sofia to uz zabila 😀

jaja9891
19. sep 2014

@janaochi nie za vysetrenia neplatis...ja som s pristupom spokojna...ivf ma este len caka...ale doc. je mladsia,rozhladena a podporuje cloveka...snazia sa vyjst v ustrety...no v kazdom car najdes aj pozitiva a aj negativa....ja mam dg. stanovenu,takze mne velmi vela veci nevysetrovali....ale tebe by poradili co dalej.... cislo 0556253151, 0556254155,0917848071 a maju aj web stranku,ak zadas spln ke tak ti google vyhodi...neviem cez mobil pridat link 🙂

jaja9891
19. sep 2014

@janaochi a ulicu presne neviem...na nete maju adresu,ale je to hned vedla zeleznicnej nemocnice,ak ti to pomoze....

jaja9891
19. sep 2014

Ahojte koceny,tak ja mam blbe dni...no dnes torta pre mm upecena...ideme na jarmok trosky vypnut...no prave sa v rodine narodilo dievcatko...neplanovane,vsetci stastny a my dvaja smutny...a odpovedat na otazky preco my cakame a preco nie som tehu a pod. nemam sil odpovedat....

paskolinka
19. sep 2014

@jaja9891 ozaj a ten dar pre manzela si nakoniec vybrala? 🙂

zuzulienocka77
19. sep 2014

@senta_sofia @sjuzan77 @adamnela @rybkaa @paskolinka @adamnela a uplne najlepsie su korbaciky v harulovom ceste s pecenymi zemiakmi a tatarkou. Mala som v pondelok na salasi, manzelik ma zobral 😝 mnaaaam a uz mam hlinky roztecene 😀

sjuzan77
19. sep 2014

@zuzulienocka77 no este ze len hlinky a nie slinky 😀

@jaja9891 poznam to moja, teda nie uplne rovnako ako ty, ale podobne. Ked som prvy krat potratila, tiez sa narodilo v rodine dievcatko - u manzelovho bratranca. No a on ako novopeceny 2nasobny otecko sa zacal do nas navazat, ze preco nechceme aj my druhe, ci nam ide o peniaze a podobne blbosti. A ja 4 dni po potrate.. Samozrejme, ze to nevedel, ale sakra zle to padlo ☹

Dievcence, tak sa mi to spinenie k veceru ukludnilo, ale kedze to tu bolo uz vela krat, tak v noci, alebo rano cakam nadielku. Len dufam, ze nie cervenu 😒

sjuzan77
20. sep 2014

Zlaticka, mala som pravdu, rano krvacanie, jasna krv a dost, prave si balim tasku a idem na pohotovost, predpokladam, ze ostavam v nemocnici. Neviem, ako to zvladnem, ma to ten isty priebeh ako naposledy a teraz uz ani trosku neverim, ze znova nepotratim. Je mi strasne, neviem, preco sa mi toto deje a navyse este budem musiet zvladnut odlucenie od mojej malinkej. Myslite na mna, ak sa bude dat, tak sa vam ozvem ☹

zuzulienocka77
20. sep 2014

@sjuzan77 myslim na teba zlaticko, drzim palce

jaja9891
20. sep 2014

@sjuzan77 ach moja,drz sa a vela sil prajem....

jaja9891
20. sep 2014

@paskolinka no nakoniec ma na narodky len take drobnosti pre potesenie...vsetko potrebne ma a blbosti zbytocne nekupujem....

jaja9891
20. sep 2014

Caute koceny,po dlhej dobe moj graf s prvym meranim v ustach....no zaujimave 🙂 som zvedava co z toho bude... a vy co nove?tehulky ako?

janaochi
20. sep 2014

@sjuzan77 joj, drž sa, myslím na teba, to balenie ráno a cesty do nemocky sú mi dobre známe 😒 Snáď to bude len hematóm a bude všetko ok. Držím palce.