Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Caute, caute..
No ja 2 DC a krvacanie celkom priemerne..ani vela, ani mako...Buduci týždeň idem na ster a ked bude negatívny, tak dohodneme termin tej laparky..
@rybkaa
@mawiya no ja sa z Vás asi ustim dakedy, lebo na grafoch pri korbacoch skončiť to je také "slovenské" 😀😀 My mame na Orave korbacov a korbacov..mňam..
@sjuzan77 Ty sa ani nepohni moc z postele, fakt keď je to nutne..A teraz ako?
@kubisova no u Teba celkom dobre vyzera. O par dni by mala prísť mrcha..
juj baby, ked tak o tych korbacikoch, som si spomenula, ze mam doma v mrazaku hadam pol kila zamrazene 😀 to sme dostali pred odchodom na dovolenku a tak som to sikovne uskladnila, ze veru nebyt vas, aj to tam ostane 😀
@kubisova no ved to, nech sme uz obe ok 😉
@paskolinka no vidis 😉 A my mame v mrazničke skoro stále. U nas oslava bez korbacov nehrozí.. 🙂
@rybkaa @mawiya @paskolinka @adamnela inak korbaciky su vyborne vysmazane, obalit v cesticku, viac muky ako struhanky a s pikantnou omackou (kecup, feferony, prip. aj chilli), ňom ňom ňom 🙂)
a inac neska som bola na nakupe, tehotny nie je nikto?😀
Dofrasa baby, si tu tablet oslintam, taku chut mi robite a @senta_sofia to uz zabila 😀
@janaochi nie za vysetrenia neplatis...ja som s pristupom spokojna...ivf ma este len caka...ale doc. je mladsia,rozhladena a podporuje cloveka...snazia sa vyjst v ustrety...no v kazdom car najdes aj pozitiva a aj negativa....ja mam dg. stanovenu,takze mne velmi vela veci nevysetrovali....ale tebe by poradili co dalej.... cislo 0556253151, 0556254155,0917848071 a maju aj web stranku,ak zadas spln ke tak ti google vyhodi...neviem cez mobil pridat link 🙂
Ahojte koceny,tak ja mam blbe dni...no dnes torta pre mm upecena...ideme na jarmok trosky vypnut...no prave sa v rodine narodilo dievcatko...neplanovane,vsetci stastny a my dvaja smutny...a odpovedat na otazky preco my cakame a preco nie som tehu a pod. nemam sil odpovedat....
@senta_sofia @sjuzan77 @adamnela @rybkaa @paskolinka @adamnela a uplne najlepsie su korbaciky v harulovom ceste s pecenymi zemiakmi a tatarkou. Mala som v pondelok na salasi, manzelik ma zobral 😝 mnaaaam a uz mam hlinky roztecene 😀
@zuzulienocka77 no este ze len hlinky a nie slinky 😀
@jaja9891 poznam to moja, teda nie uplne rovnako ako ty, ale podobne. Ked som prvy krat potratila, tiez sa narodilo v rodine dievcatko - u manzelovho bratranca. No a on ako novopeceny 2nasobny otecko sa zacal do nas navazat, ze preco nechceme aj my druhe, ci nam ide o peniaze a podobne blbosti. A ja 4 dni po potrate.. Samozrejme, ze to nevedel, ale sakra zle to padlo ☹
Dievcence, tak sa mi to spinenie k veceru ukludnilo, ale kedze to tu bolo uz vela krat, tak v noci, alebo rano cakam nadielku. Len dufam, ze nie cervenu 😒
Zlaticka, mala som pravdu, rano krvacanie, jasna krv a dost, prave si balim tasku a idem na pohotovost, predpokladam, ze ostavam v nemocnici. Neviem, ako to zvladnem, ma to ten isty priebeh ako naposledy a teraz uz ani trosku neverim, ze znova nepotratim. Je mi strasne, neviem, preco sa mi toto deje a navyse este budem musiet zvladnut odlucenie od mojej malinkej. Myslite na mna, ak sa bude dat, tak sa vam ozvem ☹
@paskolinka no nakoniec ma na narodky len take drobnosti pre potesenie...vsetko potrebne ma a blbosti zbytocne nekupujem....

@mawiya vďaka, aspoň v tom nie som sama 🙂 teda v tom si ty 😀 tú sebaľútosť som myslela 😀