Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@naty1987 moja veľmi pekne si to napísala a máš pravdu. Psychika je sviňa verím že to prekonam a bude dobre.
@evi38 jej Evka keby si vedela co som dnes prezivala. Dnes som testovala. Dojdem do hotela, idem na havaj a plna vlozka hnedej krvy. Tak rychlo na recepciu, tam zavolali zachranku. Nakoniec vsetko v poriadku bambino ako ho lekari nazvali 🙂 je ok, 2 cm velke, srdiecko bilo, ziaden hematom a mam 4 obrazky. Pravdepodobne a fraxiparinu som mala to krvacanie. Tak ma drobec vystrašil...
@taily30 aka je nádherná bábika 😘😘😘😘
@bosoriak ajojky prosim ta moze byt toto tehotensky graf s uhniezdenim? Vdaka
@butterfly333 dakujem, je to moja radost
@butterfly333 silno ti drzim palce, nech coskoro aj tu drzis vytuzene male. Sledujem a citam...len nestracaj nadej...
@taily30 ďakujem moja veľmi pekne nadej zomiera posledná
@butterfly333 tym mottom ja zijem veru a oplati sa. Preto aj dcera ma druhe meno Hope. Pride to ked to budes najmenej cakat. A nie je to len fraza, oba razy som otehotnela ked som najmenej cakala
@taily30 dúfam že áno že sa aj ja raz dočkam no snáď to nebude dlho trvať niesom najmladšia.

@butterfly333 človek musí padnúť na same dno aby sa mohol znova odraziť....túto vetu mám v hlave často ....pokiaľ sa vám len nedarí ale ste zdraví príde to podarí sa uvidíš
Na malého som čakala 3a pol roka keď mi dr.oznamil že by bolo lepšie zvážiť ICSI odmietla som že nechcem už som nemala nádej na nič ani chuť veriť a už som bola tak mimo že sa mi deti zhnusili dva mesiace po tomto som zistila že som tehu....ono to niekedy príde keď to človek už vôbec nečaká
Každá máme svoje príbehy svoje diagnozi strašne ti držím palce aby ti to vyšlo a to dno beznadeje aby si nepocitila.....no psychika je taká mocná len keby šlo vypat hlavu....