icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

naty1987
11. dec 2019

@butterfly333 človek musí padnúť na same dno aby sa mohol znova odraziť....túto vetu mám v hlave často ....pokiaľ sa vám len nedarí ale ste zdraví príde to podarí sa uvidíš
Na malého som čakala 3a pol roka keď mi dr.oznamil že by bolo lepšie zvážiť ICSI odmietla som že nechcem už som nemala nádej na nič ani chuť veriť a už som bola tak mimo že sa mi deti zhnusili dva mesiace po tomto som zistila že som tehu....ono to niekedy príde keď to človek už vôbec nečaká
Každá máme svoje príbehy svoje diagnozi strašne ti držím palce aby ti to vyšlo a to dno beznadeje aby si nepocitila.....no psychika je taká mocná len keby šlo vypat hlavu....

butterfly333
11. dec 2019

@naty1987 moja veľmi pekne si to napísala a máš pravdu. Psychika je sviňa verím že to prekonam a bude dobre.

martinade
11. dec 2019

@evi38 jej Evka keby si vedela co som dnes prezivala. Dnes som testovala. Dojdem do hotela, idem na havaj a plna vlozka hnedej krvy. Tak rychlo na recepciu, tam zavolali zachranku. Nakoniec vsetko v poriadku bambino ako ho lekari nazvali 🙂 je ok, 2 cm velke, srdiecko bilo, ziaden hematom a mam 4 obrazky. Pravdepodobne a fraxiparinu som mala to krvacanie. Tak ma drobec vystrašil...

martinade
11. dec 2019

@evi38 cestovala nie testovala 🙂

martinade
11. dec 2019

@beatinka podla teploty asi 13 dc, uvidis ako zajtra a pozajtra bude teplota...

martinade
11. dec 2019

@evi38 jej gratulujem takze stavka prehrata 🙈

taily30
12. dec 2019

@martinade boze Mati, to museli byt stresy. Nastastie vsetko dobre dopadlo 😊. My sme mali dnes uplakany den ako uz davno nie. Unavena, brusko - zla kombinacia. A to sme sa boli fotit so Santom (ako zazrakom tam bola dobra).

martinade
12. dec 2019

@taily30 aka je zlatučka 🥰😍 no hotova modelka 💗

ikonica
12. dec 2019

@taily30 jeeej aka krasna babika 🤗

taily30
12. dec 2019

@martinade dakujem 😊

taily30
12. dec 2019

@ikonica dakujem 😊

butterfly333
12. dec 2019

@taily30 aka je nádherná bábika 😘😘😘😘

kakatulik
12. dec 2019

@taily30 krásna je😍

giuli
12. dec 2019

@taily30 krasne dievcatko....gratulujem,je ozajsko rozkosna🎈😊

kakatulik
12. dec 2019

@martinade no Matik, tak to je hruza. Musela si sa riadne zľaknúť. To máš blbé, že musíš toľko šoférovať. Dávaj si vyššie dávky vitamínu C.

giuli
12. dec 2019

@martinade to mi je luto,ze si musela zazit take stresy...hlavne,ze si ok a aj piccolo bambino....drz sa...je to zataz soferovat take vzdialenosti..

shellynda
12. dec 2019

Mne sa už pomáličky ustaluje ten bláznivý graf, tak čakám na ovulku, či aj teraz príde tak skoro 😃

marionluna
12. dec 2019

@bosoriak ajojky prosim ta moze byt toto tehotensky graf s uhniezdenim? Vdaka

81anina
12. dec 2019

@taily30 kraasna je 😍😚

petruska21
12. dec 2019

Dievčatá môže to takto klesať a stúpať? či to znamená že sa už blíži menstruácia, keď ta teplota predvčerom klesla ale prečo znova stúpla ... v sobotu mám dostať MS

taily30
12. dec 2019

@butterfly333 dakujem, je to moja radost

taily30
12. dec 2019

@butterfly333 silno ti drzim palce, nech coskoro aj tu drzis vytuzene male. Sledujem a citam...len nestracaj nadej...

taily30
12. dec 2019

@kakatulik dakujem😊

taily30
12. dec 2019

@giuli dakujem moc

taily30
12. dec 2019

@81anina dakujem😊

marionluna
12. dec 2019

Baby ako to vidlte u mna? Ovulacia na 13 ci 23DC? O babo sme sa snazili 7,14,16 a 22DC. Myslite ze moze z toho daco byt? 23 som mala hnede spinenie. Ak bola ovulka toho 13 tak to 23 mohlo byt uhniezdenie?

butterfly333
12. dec 2019

@taily30 ďakujem moja veľmi pekne nadej zomiera posledná

taily30
12. dec 2019

@butterfly333 tym mottom ja zijem veru a oplati sa. Preto aj dcera ma druhe meno Hope. Pride to ked to budes najmenej cakat. A nie je to len fraza, oba razy som otehotnela ked som najmenej cakala

kika123kika
12. dec 2019

Baby ja uh netestujem testy stale rovnake len uz budem merat bt :D ai teolota zarial nevyzera ovulacne :D

butterfly333
12. dec 2019

@taily30 dúfam že áno že sa aj ja raz dočkam no snáď to nebude dlho trvať niesom najmladšia.