icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

paskolinka
20. sep 2014

@sjuzan77 ☹ myslím na teba, verim že to dobre dopadne 🙂

senta_sofia
20. sep 2014

@sjuzan77 drz sa, Zuzik...

mawiya
20. sep 2014

@sjuzan77 zuzinka zlatinko drž sa, veľmi veľmi na teba myslím a čakám na správy.

rybkaa
autor
20. sep 2014

@sjuzan77 zuzik drz sa, myslim na teba...neboj, bude to ok, verim, ze v nemocke ta daju dopoiadku a mravcek bude bojovat!

kubisova
20. sep 2014

@sjuzan77 Drz sa...budeme na teba mysliet az vsetko dobre dopadne...posielam srdiecko

janaochi
20. sep 2014

@jaja9891 Ďakujem za info, hneď v pondelok tam volám. 😵

Tak, baby, ja som myslela, že mrcha je tu, vo štvrtok večer pocity úplne na mrchu, brucho, kríže, tak už som spala aj s vložkou 😀 , ráno na wecku pri utieraní na toaleťáku málinko do ružova,ako keď sa ms rozbieha, tak zase celý deň s vložkou, no a ms nikde doteraz.Relatívne je ešte čas, mám ju dostať až zajtra, alebo v pondelok.Ja len nechápem, čo znamenali tie bolesti na ms a ten výtok a teraz už druhý deň nič. Som myslela,že asi príde trocha skôr, som predsa len po potrate,ale nič.Inak, mne nikdy po potratoch ms nemeškala a ani bežne nie. Skôr prišla skôr. No uvidíme, hoci teraz by som veľmi ešte pred tým vyšetrením mm nerada otehotnela.Ale zase nechránili sme sa.Povedali sme si ,že bude ako má byť.Len to sme ešte nevedeli, čo za výsledok nám príde z spg. No, som zvedavá.

janaochi
20. sep 2014

@sjuzan77 myslím na teba.

adamnela
20. sep 2014

Ahojte babenky...
U mna po starom, dnes 3 DC, v utorok pojdem asi na ster a uvidi sa co a ako...
@sjuzan77 joj moja, myslim na teba, ako si nam dopadla? Drzim moc moc palce....

zarzisia
21. sep 2014

Baby, idem sa vam troska vyzalovat.....mam/mala som? super kamaratku. Chcela sa rozist s mm. Ja som potom prisla s tym, ze sa ideme snazit o babo, tak o par dni mi napisala, ze muz jj dojde z tyzdnovky a musi ho zviest, lebo chce dalsie dieta. Im sa podarilo samozrejme. No a odvtedy je to medzi nami take ..hmmm vseliake. Ako ja jej to prajem, len ona si akosi neuvedomuje, ake stastie ma. Male v brusku vola zasran, zasranisko,... a viac pisat radsej nejdem. Minule sme sa cosi bavili a ona zasa skaredo o babu..... som jej napisala, ze to uz trosku prehana, ze viem, co dokazu tehu hormony, ale toto je moc uz. Lebo fakt baby....od toho dna, kedy mi poslala fotku testu nic pekne o babu nepovedala, ani ze by sa nan tesila. A ona mi na to odpisala, ze ja tehotna som druhy krat nebola a ani nebudem, tak mam byt ticho. Ako zabolelo to riadne 😔 No a mne stale hovorila zo zaciatku, ze ak to druhe bude chalan, da sa podviazat, lebo dalsie decko od chlapa nechce, lebo nedokaze nic ine, len chalanov robit. A stale len o dievcatku splietala. A sme sa bavili, ze co by som chcela viac ja...som jej napisala, ze mne je to jedno, ale super by bolo, keby mal moj maly braceka, aby sa spolu mohli hrat a vyvadzat a vymyslat..... a mam v jej skupine terminu porodu aj dalsiu kamaratku a ta mi napisala, ze ta moja ?kamaratka? tak uz asi mesiac vypisuje, ako ona nechce dievca, ze ona by to neprezila, keby to bola baba, ze ona tuzi po chalanovi, aby mohli spolu vymyslat, ..... . A dost mi to ublizilo, lebo tak mne hovori jedno a na konovi druhe.... stale sa do mna navaza a aj do mojho draheho a aj do mojho DR. lebo sak ako inak, ona ma najlepsieho Dr. na svete. Strasne mi to je luto, lebo ja som vzdy s nou jednala fer, ziadne klamstva....podporovala som ju, ked sa chcela rozviest, aj ked muza podvadzala, som stala pri nej, chapala som, ze ona pri mne nestoji, ked nam sa nedarilo, lebo bola tehohotna-aj ked teraz si myslim, ze by nam to ani nepriala, podla jej navazok do mna. Och smutna som....a to som si myslela, ze som si konecne nasla KAMARATKU. ☹

Inak dnes je den Vdaky......takze: Dakujem babulky, ze som vas tu takto stretla 😵 ste super!

senta_sofia
21. sep 2014

@zarzisia vzdy je to zle, ked sa clovek sklame v niekom, komu veril a od koho ocakaval nieco viac... z toho, co si o nej napisala, mam pocit, ze moc kompletna nie je, takze podla mna ani nemas za cim banovat, bud rada, ze si niektore veci zistila skor, ako by bolo neskoro 🙂))

zarzisia
21. sep 2014

@senta_sofia Ved to..... my sme boli nerozlucna dvojka...bud bola u nas, alebo ja u nej...volavali sme aj 5x denne. A potom som mala pocit, ze so mnou v niecom stale superi, prestala mi dvihat telefony, ked sme ich volali vonku na prechadzku, tak 1000 vyhovoriek a vzdy som skoncila ja ta zla, lebo sak ona nebude skakat podla nas. POtom prislo to jej, ze by chcela byt slobodna a vratit sa k expriatelovi a rozviest sa a o 2 tyzdne prislo tehotenstvo na prvy sup a odvtedy jej to riadne vyhrava :( Ale podla nej som zatrpknuta ja, lebo ja tehotna nie som a ani nebudem .... Je cudna odkedy caka druhe, priznavam...moj drahy ju uz ani vidiet nechce za tie reci o tom babu, co caka..... Mi povdal, ze kebyze ja nazvem pred nim nase dieta takto, tak by sa asi neovladol.

mawiya
21. sep 2014

@zarzisia ach jaj moja. ja som nikdy nemala takú super kamarátku - takú vieš iba pre seba. teda vždy som nejakú mala a vždy to dopadlo podobne. asi som ja nejaká divná alebo čo. Keď kamoška nemohla pár rokov otehu, tak som ju povzbudzovala, kupovali sme čajiky, liečiky a predstav si podarilo sa. Keď som ja nemohla otehu, tak jej odpoveď bola - šak už máš dve. No asi mala aj pravdu ☹ . Neviem čím to je, ale keď iná naj kamoška študovala (práve skončila výšku) tak som bola vždy tu, robila práce, seminárky, diplomovku - (nepozerala som na to, že doma bordel jak v tanku, že som potom po nociach musela doťahovať prácu zo zamestnania). a teraz, keď som potrebovala odviesť do tesca - proste na väčší nákup, tak sa nedá, lebo ona celé víkendy má teraz "obsadené", len preto, lebo šak 5 rokov študovala (srať na to, že všetky práce som jej písala ja). ☹ Chce sa mi ziapať, že doriti šak ja som sa nevyhovárala a makala, a tiež som chcela ísť tam a tam, ale nešla som a robila som ti práce. Ale ....... čuším.
Asi sa tiež len potrebujem vykričať, vysťažovať. Nikdy som ani jednej nič zlé neurobila a nepovedala. Tak prečo oni nemajú trošku citu? troška pochopenia aj pre mňa? do kelu som krava.
A najlepšie je, keď mi dotyčná kamoška napíše že nemám na ňu čas. kokooooooooooooooooooooos. zabite ma. tak hlavu hore dievka, proste ženy sme nejaké divné. chlapi si toto asi nerobia. predýchaj "kamošku" a ideme ďalej.

adrianaaa32
21. sep 2014

Ach jaaaj, tak zase nic. Znova mozem len smoklit ☹ A taky pekny graf to bol, a aj tak prisla MS. 😠 😠 😠
A este k tomu tak skoro! 25 dnovy cyklus som v zivote nikdy nemala. Bezne mavam 30 dni...Podozrievam Inofolic ze ma v tom prsty.... Ziadny naznak bolesti, proste nic len zrazu krv ☹ ☹

senta_sofia
21. sep 2014

@adrianaaa32 nebyt toho pozitivneho ovulacneho testu, tak by som sa mozno hadala, ze mohla byt ovu aj skor 😉

adrianaaa32
21. sep 2014

@senta_sofia ja by som zase povedala ze az 14DC. Ale skor ako 13 urcite nie, ten test bol brutal pozitivny prave na 13...

paskolinka
21. sep 2014

@zarzisia na tu kamosku sa vykasli. Vsak všetko čo chceš ty musí mať ona prva. Povedz jej že by si sa najradsej odsťahovala niekam ďaleko, nech tam ide ona, a budeš mat pokoj 😉

paskolinka
21. sep 2014

@adrianaaa32 veľmi pekný graf, škoda že nedopadol... Ale ovu máš podľa mňa vyznacenu dobre, ja by som tu vodorovnu čiaru akurat dala este kus nižšie 😉

adrianaaa32
21. sep 2014

@paskolinka mne sa zda divne ze ziadny pokles len zrazu ms ☹ ... Ale co uz, snad nabuduce..

paskolinka
21. sep 2014

@adrianaaa32 niekedy to klesne až počas ms... Uvidíš zajtra. Ale tak bolo to asi nepríjemné prekvapenie, viem si predstaviť. 😒 Ja viem že príde ms aj bez teploty, lebo vždy začne najskôr spinenie a až potom sa ms naplno rozbehne. Ale tiež som mala aj ja grafy kedy ta ms prišla pri este dosť vysokych teplotách. Ale neboj raz to musí vyjsť 😉

adrianaaa32
21. sep 2014

@paskolinka ved prave, ze ja tiez vzdy viem uz dopredu ze ms pride. A teraz to bol teda riadny sok veru. Vobec som ju este necakala. A uz vobec nie na 26DC. Takze sok riadny ☹ . Ale ako hovoris, raz to vyjst musi. Stale si to opakujem.. Len keby to "raz" uz bolo ...

jaja9891
21. sep 2014

@zarzisia
@mawiya
No baby poviem vam,ze tie vase "kamosky"su rovnake ako moje...nikdy som naj kamosku nemala a aj tak ma vzdy sklamali a ja som bola ta co sa trapila, a potom som stretla mm a ten sa mi stal vsetkym...aj naj kamoskou 😀 takze nestoja za nase trapenie a veru,ze chlapi si toto nerobi...to len zeny su ine 😀

darinka.b
22. sep 2014

Ahojte poradite aj mne?prvy mesiac meriam bazalku zacala som 12dc moj problem je ze je stale rovnaka skoro ziadne vykyvy teplota sa drzi na 36.1 max bola 36.2 a min 35.9 .eriam kazde rano rovnako v ustach. Beriem inofolic dvakrat denne inak som zdrava. A ovu testy najprv bol len duch teraz uz asi pet dni rovnaky pasik od pozitivneho je daleko ale videt ho volnym okom. Podla hlienu a bolesti uz asi ovu bola mam 30-32 dnove cykly dalsia mrcha by mala byt 2.10. Co robim zle?

rybkaa
autor
22. sep 2014

@sjuzan77 Zuzik, ako? predpokladám, že si v nemocke, keďže sa neozývaš.....myslím na teba stále a veľmi ti držím palce!!!

paskolinka
22. sep 2014

@darinka.b podla toho, co pises, ovu nebola. samozrejme este stale moze byt...

senta_sofia
22. sep 2014

@darinka.b nerobis zle nic, ovulacia zrejme nebola, nestupla ti ani teplota a nemas ani pozitivny ovulacny test, takze este prist moze, prinajhorsom by z toho mohol byt anovulacny cyklus 😉

paskolinka
22. sep 2014

caute dievcata, ja pripajam svoj graf, teplota pekne hore aj ked 6dpo je to vlastne suma fuk 😉

rybkaa
autor
22. sep 2014

@adrianaaa32 inofolic ti pomohol skrátiť cyklus, máš vzorovo ovu na 13 dc a LF 13 dní, čo je super, takže sa teš 🙂 to že došla ms už ale tak na radosť nie je.....držím palce v ďalšom cykle 🙂

rybkaa
autor
22. sep 2014

@darinka.b SKús sem dať graf a foto ovu testov, ale podľa teplôt vyzerá, že ešte ovu nebola

rybkaa
autor
22. sep 2014

@paskolinka ta sa ma neopováž nasrať, že klesneš 😀

adamnela
22. sep 2014

Caute baby..
Ja 5 DC a zajtra smer gynda a ster a dohodnutie ďalšieho postupu. Inak moje kramy trvali 3 dni, intenzita priemerná..
@sjuzan77 ako moja pekná? Myslím na Teba..
@paskolinka krásny graf a nech už takto krásne ostane hore, bo po prdely front..