icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

giuli
16. dec 2019

@ja197 dakujem a nakoniec sa Vam podarilo??...drzim palce aj Tebe😉

kika123kika
16. dec 2019

@giuli juj moja ťtak silno drzim palce aby dosla ms a aby aj spermiogram bol co najlepsi 🥰🙏🏽🙏🏽✊🏼

ja197
16. dec 2019

@giuli nie nám sa nepodarilo 3 roky vôbec, prvý mesiac snaženia som otehotnela ale o to sme prišli a potom to už nevyšlo vôbec....nakoniec to náš vzťah nevydržal...Ale tak snáď niekedy s niekým iným 😊

giuli
16. dec 2019

@ja197 urcite ano,vsetko zle je na nieco dobre....nikdy nevieš ,kde Ta stastie kopne do clenku

giuli
16. dec 2019

@kika123kika dakujem kikus...sancu velku nemame,ale tragediu z toho nerobim....

taily30
17. dec 2019

@martinade uz teda viete? Nejako som nepostrehla, co pohlavie babatka vies

martinade
17. dec 2019

@taily30 este nevieme, po trisomny testoch 3.1. Budeme vediet

shellynda
17. dec 2019

@giuli móóóc ti držím palčeky, aby vám to vyšlo 🍀💖... Šanca aj keď je malá, tak vždy je🤗🙏a raz sa nám podarí všetkým 😍

shellynda
17. dec 2019

@naty1987 no pekný graf,krásne stúpaš😍, to bude ten pravý 😉🙏... Aj ja už začínam stúpať, takže ovu už bola a len čakať či sa zadarilo...

shellynda
17. dec 2019

@0507 krásne grafy máš vždy a moc ti držím palce, aby bol tento už ten výherný 🙏🍀

shellynda
17. dec 2019

Ja už som začala stúpať😊... Cez plodné dní som si naordinovala relax v Tatrách a teraz som zvedavá, či to pomohlo😃 🙏

giuli
17. dec 2019

@shellynda pekne stupanie...len tak dalej...a snad relax vo VT zabral..😉

taily30
17. dec 2019

@martinade tak budem cakat, daj vediet. A drzim palce nech je vsetko v uplnom poriadku

mirus11
17. dec 2019

Žienky prečo mám také nízke poovulacne teploty? Ze by tento mesiac ovu nebola?

giuli
17. dec 2019

@mirus11 niekedy stupa schodovito...ona pojde hore...vydrz

naty1987
17. dec 2019

@shellynda krásne máš teploty snad tatry pomohly 😉😀
@mirus11 uvidíš určite pôjdu hore ani ja nemám nejak vysoké teploty aha a dnes som aj klesla kúsok

anniii
17. dec 2019

@mirus11 Pravidlo 6-3 máš dodržané, takže asi bola. Uvidíš, či ešte stúpne.

0507
17. dec 2019

@shellynda dakujem 🙂. Mas pravdu, krasne grafy mam kazdy mesiac, ale nic z toho zatial.

mirus11
17. dec 2019

Dakujem,ked ja tu vidím vaše grafy a tam také vyzsie teploty, že som s tohto môjho tela potom vykoľajena, že mám nízke teploty po ovulácii.

martinade
17. dec 2019

@taily30 dakujem

giuli
17. dec 2019

@mirus11 nic si z toho nerob...ja teploty nizke,dr vcera nic nevidela ,dokonca som v chorobe nemerala a dnes mi vyznacilo ovulku...co je blbost ,ako delo....https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...

bona69
17. dec 2019

@mirus11 nebuď , ja som mala podobné ako ty a otehu som, neboj nič, je to ok🙂 pozitívne myslenie

kika123kika
17. dec 2019

No ahojte babule 🙂 tak bola som v TT na infekcnom 🙂 liecit sa to nemusi nakolko mi to vymizne samo 🙂 no pol roka treba cakat :/ fuuh bude to neskutocne dlha doba :/ tento mesiac este dokoncim bt a potom uz nic 🙂 necham to na nahodu a stastie 🙂

smolinecka
Autor odpoveď zmazal
giuli
17. dec 2019

@smolinecka ze ho mas uplne normalny...

anniii
17. dec 2019

@smolinecka Stabilné teploty sú práve vraj dobré.

naty1987
17. dec 2019

@kika123kika je super že aspoň nemusíš brať žiadnu chémiu do seba už len vydržať a bude dobre

naty1987
17. dec 2019

Dievčatá mňa tak boli podbrusko vlastne ono ani neprestalo bolieť a brutálne ma nafuklo ako ja si zajtra do práce musím dať stahovacie nohavičky 🙈😂😂😂 no smejem sa na sebe 🤭😂 vy sa ako máte?

kika123kika
17. dec 2019

@naty1987 ved toto po 5tich mesiacoch si opat dsm spravit test pre istotu na dusi ze ci naozaj zanikla 🙂

kika123kika
17. dec 2019

@naty1987 a vraj buduce ětehu bude uz bez komplikacii no ako v tej toxo 🙂