Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@naty1987 dakujem 🙂 a co ty ako?
@marionluna uvidis mozno zo je ip a zajtra teplota stupne tak silno drzim palce ✊🏼
@marionluna tiež myslím že môže to byť ip a môže stúpnuť teplota
@kika123kika ja čakám čo bude a dúfam v zázrak 🙏🎄 nechcem si moc zamýšľať chcem byť nad vecou ale bojím sa že každým dňom som viac a viac namotana 🙈
@kika123kika @naty1987 dievčatá prosím vás čo znamená ta skratka ip
@maribell implantacny pokles teploty 🙂 vtedy sa uhniezduje vajicko 🙂
@naty1987 ja viem moja to je normalne pokial niekto caka na zazrak 🙂 kolko dpo si?
@kika123kika ďakujem.. Lebo aj ja mam taký pokes v grafe a dnes teplota stúpla
@maribell noo tak potom uvidis co bude dalej drzim palce 🙂 napr toto bol moj graf ked som cakala dvojicky a nic moc graf teda :D
@kika123kika podľa bt 4dpo a podľa ovu testov 2dpo 😂 vyber si 😂😂
@naty1987 aha ono to nieje tak ze pozitivny test a potom ovulka je vtedy ked to ukazuje bt? Na tych 24-48hod? Ja uz nechapem 🙂 pretoze aj ja som mala tak ze na 15DC pozitivny test a potom na 17DC klesla teolota a na 18DC uz stupla cize 1dpo 🙂 Alebo ja uz nechapem :D
@kika123kika no ovu testy ti ukážu že ovu bude a bt si to potvrdis že prebehla ale či prebehla na 100% vieš len zo sona alebo s pozit.tehu testu čiže podľa bt som mala plodne dva dni pred pozit.ovu testom aspoň tak to chápem 😁😁😁😁 no uvidíme 😂😂 každopádne je to u mňa zaujímavé 😂😂😂
@kika123kika
@naty1987 ovulacny pozit.test sa ukaze 1-2dni pred ovulaciou,niekedy len v den ovulacie...Baz.teplota sa zdvihne v 1dpo....t.z.,ze ovulacia prebehne v den najnizsej teploty ...potom uz ide len hore..... ......moja sa drzi rovno 🤣
@giuli noo tak sok to dobre pochopila 🙂 dakujeme 🙂

@kika123kika hlavne že potom už bude všetko v poriadku nič ti držím palce nech ti to prejde rychlo