Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@maribell mne tiez dneska klesla cca o 0.10 a stale mam to slabucne spinenie hnede uz 5 den.. divne tiez
@martinade no neviem neviem dva dni skoro pozitivne,teraz uplne biele, ovulaky,teplota pekne klaesla. Hlien no neviem bolo ho dost ale skor Lotion ako egg,prsia ctim ako po,len mi chyba ta tipicka bolest a teplota nestupla,cize si myslim ze dalsi anovulak. Uz na to kaslem Dnes cetujeme k mame na sviatky,neberiem ziadne testy ,vitaminy som vysadila okrem D3 a B9 vsetky....nemienim si tym vsetkym pokazit vianoce.
Ja na námestiach nikdy ani tuk 😚
@naty1987 ja dnes takto a lietam ako siron, ráno do práce, potom deliť koláčiky, krájať zákusky a ešte robím aj tortičku na zajtra pre dvojičky. Tak som rozbehana. Ale inak sa cítim celkom dobre. A graf idem ako hadik, 3 deň po sebe rovnaká teplota. Tak to bolo aj minulý mesiac, takže tento mesiac tiež nič z toho. Tak nový rok, nový zaciatok
@mirus11 nezahadzuj dnes šancu možno to vyšlo len to ešte nevieš uvidíš neskôr 😉❤
Inak lietaš pekne fuuu a koľko toho stíhaš ja som dnes chcela robiť crinkles ale varím ešte a toto my si chvíľku stihnúť a večer máme kino s babami s prace akože ukoncujeme pracovný rok 😁 tak piecť budem zajtra keď bude viac kľud
Ja som o niečo stúpla uvidíme čo prinesú ďalšie dni
@giuli ved prave že mamatesty mi prišli vždy take spolahlive testy nikdy mi neurobili duchov a teraz skúsim a rovno ciarka 🤦♀️
Kiež by bola skutočná....Ale pevné verím že neskôr bude aj to ved ešte mám kopu času
Ale musela som to vyskúšať ked baby vraveli ake su na nič a ono fakt
@naty1987 wow to riadna ciarka 😲😲 tak kiez by bola dalsie dni silnejsia 🙂 ✊🏼
Rok a pol som testovala a nemala som ducha, // boli až keď som bola tehu, kupovala som woman Secret dvojbalenie v lekarni. Držím vám všetkým palce ❤️❤️❤️

@kakatulik zamáličko ...kedykoľvek 🥰🥰🥰...ja už tiež klesám na grafe takže milostivú čakám každým dňom