icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
20. dec 2019

@kakatulik zamáličko ...kedykoľvek 🥰🥰🥰...ja už tiež klesám na grafe takže milostivú čakám každým dňom

marionluna
20. dec 2019

@maribell mne tiez dneska klesla cca o 0.10 a stale mam to slabucne spinenie hnede uz 5 den.. divne tiez

martinade
20. dec 2019

@kakatulik moznoze este dojde, drzim prsteky 💗

0507
20. dec 2019

U mna tiez asi tento mesiac nic ☹

martinade
20. dec 2019

@zuzik5891 ja si myslim ze si iba 10dpo, a ovu bola na 11dc.

zuzik5891
20. dec 2019

@martinade Mati vieš ake mám už menštruačné tlaky?...a ten pokles vyzerá tiež yak predmenštruačne...každú chvíľku som na wc a pozerám či už....

martinade
20. dec 2019

@zuzik5891 to mi je luto... ale ajtak drzim prsteky, ved co ak motyka vystreli?

zuzik5891
20. dec 2019

@martinade tak to by bola iná radosť ti poviem keby z toho bolo tehotenstvo

martinade
20. dec 2019

@ceklis ako sa drzime?
@zuzik5891 drzim prsteky

kakatulik
20. dec 2019

@martinade no neviem neviem dva dni skoro pozitivne,teraz uplne biele, ovulaky,teplota pekne klaesla. Hlien no neviem bolo ho dost ale skor Lotion ako egg,prsia ctim ako po,len mi chyba ta tipicka bolest a teplota nestupla,cize si myslim ze dalsi anovulak. Uz na to kaslem Dnes cetujeme k mame na sviatky,neberiem ziadne testy ,vitaminy som vysadila okrem D3 a B9 vsetky....nemienim si tym vsetkym pokazit vianoce.

naty1987
20. dec 2019

@mirus11 tak ako dnes???jak sa máš???

naty1987
20. dec 2019

Dievky robila som pokus s tými mamatestami a veru Duchujuu jak sviňa !!!!!!!keďže som 5dpo nie je možné aby niečo bolo na teste ale mamatest si ide podľa seba takže ako som ich mala rada už ich nikdy nekúpim a to mám ešte 5ks doma 🤦‍♀️

kakatulik
20. dec 2019

Ja na námestiach nikdy ani tuk 😚

naty1987
20. dec 2019

Pre porovnanie ina značka .....sklamali ma mama testy....

zuzik5891
20. dec 2019

@naty1987 no keď si vezmeš že trvá 5-6 dní pokým sa vytvorí embryjko a až potom sa môže implantovať a produkovať hcg tak táto čiarka je ozaj len naše zbožné želanie...ale počkaj moja...možno mamatesty majú novú vlastnosť...predpovedajú tehu🥰🥰🥰🥰🥰🥰

zuzik5891
20. dec 2019

@naty1987 a aj MaybeBaby testy vedia zaduchovať...momentálne pri mojom testovaní sa mi osvedčili woman seecret a lady max testy...uvidíme do kedy😂

ikonica
20. dec 2019

@ceklis halo halo ako sa mate?

naty1987
20. dec 2019

@zuzik5891 jaaaj žeby to vedeli skôr než telo 😁😁😁tak to by bolo bomba 😁😁😁 kieeez by boli ciarky o pár dni ozaj takéto a silnejšie 🙏🙏🙏🍀🍀

giuli
20. dec 2019

@naty1987 a to je uz teda riadne viditelna ciarka...to uz ani na tehu testy nie je spolah...co potom chceme od ovulacnych...baarss by tam bola aj za par dni a poriadna...

mirus11
20. dec 2019

@naty1987 ja dnes takto a lietam ako siron, ráno do práce, potom deliť koláčiky, krájať zákusky a ešte robím aj tortičku na zajtra pre dvojičky. Tak som rozbehana. Ale inak sa cítim celkom dobre. A graf idem ako hadik, 3 deň po sebe rovnaká teplota. Tak to bolo aj minulý mesiac, takže tento mesiac tiež nič z toho. Tak nový rok, nový zaciatok

mirus11
20. dec 2019

@naty1987 tu je dnešný graf

naty1987
20. dec 2019

@mirus11 nezahadzuj dnes šancu možno to vyšlo len to ešte nevieš uvidíš neskôr 😉❤
Inak lietaš pekne fuuu a koľko toho stíhaš ja som dnes chcela robiť crinkles ale varím ešte a toto my si chvíľku stihnúť a večer máme kino s babami s prace akože ukoncujeme pracovný rok 😁 tak piecť budem zajtra keď bude viac kľud
Ja som o niečo stúpla uvidíme čo prinesú ďalšie dni

naty1987
20. dec 2019

@giuli ved prave že mamatesty mi prišli vždy take spolahlive testy nikdy mi neurobili duchov a teraz skúsim a rovno ciarka 🤦‍♀️
Kiež by bola skutočná....Ale pevné verím že neskôr bude aj to ved ešte mám kopu času
Ale musela som to vyskúšať ked baby vraveli ake su na nič a ono fakt

giuli
20. dec 2019

@naty1987 nemam s nimi skusenost....no nech u teba to bude tak ,ako ukazuju...

kika123kika
20. dec 2019

@naty1987 wow to riadna ciarka 😲😲 tak kiez by bola dalsie dni silnejsia 🙂 ✊🏼

martinade
20. dec 2019

@kakatulik tak nic nie je stratene, moznoze uz dnes abo zajtra sa ti vyzdvihne teplota. Tak treba poistiť, silno drzim prsteky 💗

bona69
20. dec 2019

Rok a pol som testovala a nemala som ducha, // boli až keď som bola tehu, kupovala som woman Secret dvojbalenie v lekarni. Držím vám všetkým palce ❤️❤️❤️

ereska
Autor odpoveď zmazal
kakatulik
20. dec 2019

@martinade nieje veľmi čo poistiť...už to nechcem riešiť,už ma to nebaví...
Radšej sa ty pochval. Ako pokračujeme? Už ste to povedali rodine? Či chcete ešte počkať.

martinade
21. dec 2019

@kakatulik na vianoce to chceme povedať 🙂
Pôvodne som chcela pockat do trisomny testov, ale vianoce je super prilezitost.