Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@shellynda 32dnove...,no mne nabehla MS normalne az v 37r.....predtym som niekedy aj rok nemala....od 37 som mala pravidelno...zacala som uzivat HAK....a vlastne od leta ju uz neuzivam...to som hned v prvy mesiac otehotnela...kyret v auguste ..po kyrete na 34den dosla,potom stale po 32dnoch....
@giuli fúúúha až rok si nemala MS? Ja som mala MA v septembri, nebolo treba kyret,vycistila som sa sama. Ja mám pravidelne ako hodinky 28 dní, dokonca aj po MA mi tak prišla, len 2 krát čo som bola dosť chorá, tak som to mala riadne posunuté. Tak ale otehotnieť sa ti dá, keď to tak pekne vyšlo hneď 1mesiac po vysadení HAK😊... Dúfam že ovu príde a podarí sa 💖🙏
@ikonica
@martinade
ahojte, nepisem vôbec, lebo nic nestiham. zatial vsetko ok, uvidíme co bude v tom januari. maly mal naposledy 2kila, to bolo teraz v 34tt, tak zatial je vsetko ok, preeklampsia sa mi uspesne vyhyba a som rada
je otoceny priecne, takze je to niekedy vesele, uz bol dolu hlavou, tak asi tam ma vela miesta, tak sa tam otaca ako sa mu zachce.
uz by som to chcela mat za sebou a moc moc sa tesim na jar 🙂
dakujem, ze na mna myslite. urcite sa ozvem co a ako ked budem vediet viac.
@marionluna ahoj ako teplota? Mne dnes stúpla o kúsok..najhoršie je že som si chcela zajtra ráno robiť test a zabudli sme kúpiť..
@maribell jej tak skuste spravit vyzera to dost nadejne u vas. No u mna vyzera ze nic klesla rano na 36.61 🤷🏻♀️ Nevadii sak prvy mesiac sme skusili a to len raz😁 vela by som chcela .kazdopadne drzim palce ! Informuj ☺️
Hlásim 1DC...ako hodinky...LF 13 dní akurát že môj cyklus sa skrátil na 22 dní...

@naty1987 krásny graf máš 👍a tie // by bodaj boli pravé 🙏... Ja mám 2 apky a podľa jednej som 5 dpo a podľa druhej som 6 dpo, takže to máme rovnako😍... Už len čakať ako nám to dopadne😉