icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

giuli
22. dec 2019

Moje telo si robi co chce...a uz vobec sa nevyznám v grafe...ovul.vyznacena,aj ked urcite nebola...teraz teplota skocila hore ,test včera neg...
https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...

zuzik5891
22. dec 2019

@giuli no skrátil sa z 30 dní na 22...nechápem prečo bola ovulácia teraz tak neskutočne skoro

maribell
22. dec 2019

@marionluna ahoj ako dnes teplota? Nestupla ti?.. Mne sa dnes drží rovnako ako včera. Škoda že nemám test doma. Muž povedal že zajtra kupime a v utorok urobíme pekne na Vianoce... Dúfam že teplota vydrží lebo mam akési pnutie v podbrušku

giuli
22. dec 2019

@zuzik5891 stalo sa to len raz,ci ?

zuzik5891
22. dec 2019

@giuli mala som to len pp dlhom protokole...teraz po kratkom som mala nirmalne cykly tak som prekvapená

shellynda
22. dec 2019

@zuzik5891 júj, mrzí ma to, ale ďalší cyklus, ďalšia šanca, ale to prišlo o dosť skôr 🤔

shellynda
22. dec 2019

@giuli graf nevyzerá zle, stúpla teplota😃... Fakt nemohla byť ovulka, ako je vyznačená? Mohlo to byť pre tie antibiotiká, že si ju nepostrehla, možno to nejako vplýva na príznaky

shellynda
22. dec 2019

Ja som dnes kúsok vyskočila... Dobré znamenie😊

giuli
22. dec 2019

@zuzik5891 niekedy sa telo s nami zahrava...novy cyklus,nova sanca..

giuli
22. dec 2019

@shellynda velmi dobré

giuli
22. dec 2019

@shellynda no to neviem...dr.v pondelok uz nic nevidela...to uz akoze malo byt po ovul....ja ti neviem....

zuzik5891
22. dec 2019

@giuli
@shellynda každopádne asi je jedno aký dlhý je cyklus ak je LF dostatočne dlhá...najlepšie by bolo keby mala LF 9 mesiacov 🤗🥰🙏

naty1987
22. dec 2019

@shellynda juuuj kraaasa 🤩🤩❤❤❤❤
Kedy plánuješ skúsiť test ???

Aj ja som išla kúsok hore no neviem ci dost 🤔 snad bude už len stúpať 🙏 a ešte robím ovu testy lebo mám pár posledných a včera bol celkom silný ....joooj som zvedavaaa 😁😁

shellynda
22. dec 2019

@naty1987 akurát som ti išla písať, že či skočila hore a ona skočila 😃👍... Pekne to zatiaľ vyzerá a aj ten ovu test, ten je fakt super😍... Ja so takýto nemala nikdy po ovu🤗

shellynda
22. dec 2019

@giuli no ja by som teda ešte nestrácala nádej, graf nie je zlý, práve naopak🤗. Podľa mňa to je všetko pre tie antibiotiká 🤔

shellynda
22. dec 2019

@naty1987 už som si ich nachystala, aj ma pália veru prsty 😅, ale ešte je to isto zbytočné... No ale vydržím max do zajtra a testnem 😃a ty?

zuzik5891
22. dec 2019

@naty1987 krásny graf a ešte krajší testík...verím že je to predzvesť // na tehu teste ❤

naty1987
22. dec 2019

@shellynda ani ja som takýto po ovu nikdy nemala tak aj preto veľmi duuufam 🙏

Tiež som si už nakúpila tehu testy 😁 no bojím sa že nič tam nebude dnes som 7dpo tak by som chcela vydržať ešte 3dni aj tak mám mať ms až 28.12.tak sa aj bojiiiim 😁😁😁😁

Veľmi nám držím palce ty máš vážne krásny graf ono to tam musí byť moja 🤗

@zuzik5891 ďakujem snad máš pravdu 😘
@giuli viem že si s toho na nervy ale syn.vie pekne rozhádzať cyklus možno je to vážne kvôli tomu
A keď pôjdete do ITA dávajte si pozor všade hlásili povodne

naty1987
22. dec 2019

Inak baby už máte napecene???Ja som sa včera snažila vazne som sa snažila ale konštelácia hviezd mi všetko posrala 🤭😁😂 najprv som rozbila pohár na milión kusockov potom mi s policky vypadla sojova omáčka tiež na milión kusockov a ešte cela kuchyňa zadrbana od toho a topka boli zemiaky že dnes si spravíme šalát celých 2.5kg mi prihorelo 😂😂😂 ale tak že aj hrniec je čierny a putuje do kosa k zemiakom 😂😂😂😂 ako mám dosť dnes sa bojím rúru zapnúť

giuli
22. dec 2019

@naty1987 vyzera to dobre moja...drzim palce

giuli
22. dec 2019

@naty1987 syn mi vie rozhadzat cyklus paradne...aj nervy🤣🤣

giuli
22. dec 2019

@naty1987 asi tam niekto hore chce,aby si sa nestresovala s pecenim

shellynda
22. dec 2019

@naty1987 no pána, tak u teba bolo veselo😂... Ja som včera piekla predvečerom, včera a aj dnes ešte niečo, len ja to dám tak max 3 hodiny pri mojich deťoch a potom utekám, kde má nikto nenájde 😂😂😂. Bordel všade a hlavne na nich 😅. Ty ale vieš, že črepiny prinášajú šťastie 😉a ty si toho porozbíjala jedna radosť 😃

naty1987
22. dec 2019

@giuli asi máš pravdu nemam sa stresovat po pravde nechce sa mi stresovat aj keď sú chvílky počas dňa kedy chcem mať dokonalo urobené všetko a potom si vravím že načoooo....
@shellynda vidíš asi v tom niečo bude keď som toľko rozbila 🤭🤭🤭

Ale mám medove rezy hotové čo miluje drahy a tento rok som prví krát vyskúšala crinkles aj tie sa vydarili o zvyšok sa postaralo tesco😂🙈 ešte chcem orechovy zo zltkovou polevou tak uvidím či stíham keďže zajtra robím 🤦‍♀️

giuli
22. dec 2019

@naty1987 sikulka

naty1987
22. dec 2019

@giuli 😘😘🍀

marionluna
22. dec 2019

@maribell ahojky no stupla mi na 36.74 tak nechapem ale uz sa mi ako keby spusta menzes troska krvi som si nasla rano. Ale strasne slaby.. podla mna u teba to vyzera dost pozitivne utekajte si kupit test 🙏🏼

mirus11
22. dec 2019

@naty1987 krásny, mňa oddnes začína akosi pobolieva brucho, ako pred MS, ale ten mam dostať až za cca 6 dní. Tak hádam sa dostaví aj skôr.

naty1987
22. dec 2019

@mirus11 aj ja mam (ne)dostať ms ako ty a v tehu nedufas??možno su tie bolesti práve tým 😉

mirus11
22. dec 2019

@naty1987 veru to určite nie, lebo manžel bol na ovu akurátne preč. Len 2 dní pred ňou bolo tutu mutu, a potom šiel do prace. Mynuly mesiac som bolesti pred MS nemala, ale tento mesiac veru mam, nie stále, ale cítim pod bruško sem tam.