icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

maribell
23. dec 2019

Dievčatá tak graf naozaj víťazný 🙂 akurát som si urobila tehu test

kakatulik
23. dec 2019

@maribell tak toto je že wooow.😀

anniii
23. dec 2019

@maribell Blahoželám, to sú ale čiarky! Ostatné darčeky nemôžu konkurovať 🙂

naty1987
23. dec 2019

@maribell juhuuu kraaasne ciarky gratulujem

giuli
23. dec 2019

@maribell niet pochýb...gratulujem Ti zo srdca...krasny vianocny🎁

naty1987
23. dec 2019

@giuli a ešte neni pozitívny???joj moja ale už sa ovu blíži 🤩

giuli
23. dec 2019

@naty1987 este mu podla mna chyba...tak uvidim zajtra,ci to nie je len nejake pobluznenie mojho tela

maribell
23. dec 2019

@kakatulik @anniii @naty1987 @giuli ďakujem dievčatá.. 🙂

kakatulik
23. dec 2019

@giuli Ty očuvaj, robila si ovu testy aj v prvej polke cyklu? Lebo moje boli skoro pozitívne na 7.-8 DC tuším potom bledli,ale teplota a ovu bolesti nič do dnes, kedy som 14 DC. Tak som sa nasrrrdila vyhodila skoro všetky vitamíny a okrem BT nič iné neriesim. Povedala som si,že počkám do 20DC a ak nič tak nasadíme utros,nech sa to zbytočne nepredlzuje. Lenže keď teraz vidím teba,tak som na pomykove,či nepockat dlhšie.🤔

giuli
Autor odpoveď zmazal
giuli
23. dec 2019

@kakatulik a ani po 19dc cyklu...az teraz su silnejsie...a to som uz dnes 28dc

giuli
23. dec 2019

@kakatulik
Tu ich mam nalepene az do 22dc...potom som uz nelepila,ale pozit.neboli....

kakatulik
23. dec 2019

@giuli no moje vyzerali presne tak ako u teba na 15-16dc a keďže bt stále bledli, BT dole,tak som si myslela, že tretí anovulak. Zvyknem ovulovat skôr...Fakt som už z toho na nervy.

giuli
23. dec 2019

@kakatulik ja som akurat vtedy od 13dc po 17dc vysoke teploty..,ci to trosku ovplyvnilo zafarbenue...ale poz.neboli....az teraz ,co uz je 28dc su silnejsie...no podla mna im chyba este trosku...akurat od obeda zacinam mat bolesti...,no ci to bude ovul.tazko posudit,

kika123kika
23. dec 2019

@maribell krasne a gratulujem nadherny vianocny darcek na cely zivot ❤️🙈🎄

kika123kika
23. dec 2019

Dievcence prajem pokojne a krasne prezitie Vianicnych sviatkiv a bohatehi Jeziska a k tomu kazdej z nas vytuzene dve // na teste 🎄❤️🙏🏽

sulinka333
23. dec 2019

Krásne a pokojné sviatky prajeme nech si v roku 2020 nájdeme vytužene// A dočkáme sa toho krásneho zázraku.😘🙏🙏🙏

naty1987
23. dec 2019

Pripájam sa aj ja krásne Vianoce dievčence plné pohody lásky a ľudí ktorých milujeme

marionluna
23. dec 2019

@maribell uzasne.. vedela som to! Gratulujem 😍

taily30
23. dec 2019

Mile zienky, stastne a vesele Vianoce vam zelam, hlavne zdravicka, stastia a pohody....zienky, co sa snazite a tuzite- nestracajte nadej, bojujte....zienky, co uzlicky uz mate - tešte sa z kazdej chvilky! 😘😘

sulinka333
23. dec 2019

@maribell gratulujem a prajem všetko dobré veľa zdravička

ikonica
23. dec 2019

@taily30 stastne a vesle aj tvojej rodinke 🙂

ikonica
23. dec 2019

Stastne a vesele vsetkym snazilkam, tehulkam i maminkam 🌲🎄🎁

ereska
23. dec 2019

Žienky všetkým šťastné a Veselé hlavne požehnané vianočné sviatky snazilkam skore // do oplodnenia 😀

taily30
23. dec 2019

@ikonica dakujem 😊

mirus11
24. dec 2019

Žienky prajem vám šťastné a veselé Vianoce, plne radosti a v novom roku co najviac pozitívnych tehu testov. My tento mesiac nič, dnes som robila tehu test, som 10dc,a test biely. Takže teplota začne pomaly od zajtra klesať.

giuli
24. dec 2019

@mirus11 ale graf mas pekny...rano mudrejsie vecera....na 10dc este nic nemusi byt vidiet..

mirus11
24. dec 2019

@giuli no graf bol pekný aj minulý mesiac, a ms bol presny ako hodinky. Ale nevadí, spolu začneme od nového roku.

giuli
24. dec 2019

@mirus11 jasne,ze budeme bojovat spolu...ja dnes test pozitivny...takze sa mi vsetko posunulo...normalne ovulka posl.mesiace na 19dc,dnes som 29dc

mirus11
24. dec 2019

@giuli mojko tak to treba využiť, to môže byť také Vianočné baby. Držím palce