Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@giuli ja som toho už brala toľko,že som to všetko vysadila. Potrebujem si od toho vyčistiť telo. Nechal som si iba vit.D3 a dosť. Občas šupnem C a Omrga3 a dosť. Ja som nezvykla mať anovulaky. To bude už asii vekom. Tiež mám v predu 4.ku...podledne mesiace som stimulovala Letrozolom a asi aj to má celé rozhádzalo. Ešte trochu počkám. Ten jeden cyklus bez ovu bol 43dnovy, to som kaslala na utros a ten druhý 34 tam som vkladala,lebo dr.povedal,že mám vkladať.
@mirus11 ja som dnes takto vyskočila mega vysoko, som len 9dpo na mama teste dušik ako aj vcera na inom sa mi tiež zdá nieco ale je to tak slabe že neviem či si to nahovaram ale tam možno niečo predsa je 😂🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ale bt sa mi moc nezdá keďže od včera večera sa cítim ako polamana mandle mám spuchnute tak mám dnes 2 paraleny v sebe, no horúčku som nemala ...Ale že by bola vnútorna a preto tak skočila bt 🤔
Dala som si vaňu a som v pohode ale zalahnuta.....nejdem si nahovárať že to vyšlo aj keď by som chcela moc a ty ešte vydrž možno testy budú pozitívne v deň ms... ja mám mat ms za 4 dni
Držím nám palce🍀✊
Dievčatá...až teraz som sa zastavila...Tým ktoré ste si našli // zo ❤ želám pohodové tehulkovanie a nám ostatným ktoré na tie // ešte čakáme želám aby to čakanie už netrvalo dlho...🍀🍀🍀🍀🍀
Na vianoce sa nielen obdarúva 🎁 ale aj ďakuje a ja ďakujem aj za túto skupinku a aj za Vás lebo ste mi tu boli neraz oporou ...Šťastné a veselé 🎄❤🎁
@kika123kika uz ti prisla MS??9dnova je trosku kratka...,ale da sa s nou otehotniet...
@giuli noo to je to ze este zatial nie a ti sa divim 🙂 bo vzdy prisla hned ako som si zmerala teplotu a uz klesla idem na wc a uz ms zacala a teraz od 6tej este nic ale uz sa na ni citim 🙂
@kika123kika ono to je nie je nic hrozne 9dc...menej ,ako 8 by bol problem....drz sa
@zuzik5891 krásne prežitie vianočných sviatkov prajem a rok 2020 bude máš verím že si nájdeme aj My vytúžené// A dotiahneme to do úspešného konca.
@kika123kika sme cca 60 km pred tal.hranicami...cesty prazdne...a svieti slniečko 😉

@giuli a čo teplota? Tak ja som teraz zvedavá na mňa. Adi s tým utrosom asi počkám. Ale aj tak to vidím na ďalší anovulak.